Lämmin ilmasto, herkullinen ruoka ja kohtuullinen hintataso saavat monet suomalaiset harkitsemaan asuntoa Espanjasta. Oli sitten kyseessä leppoisten eläkepäivien viettäminen tai kakkoskodin hankkiminen kesämökin sijaan, on Espanja houkutteleva kohde.

Yhä useampi suomalainen harkitsee loma-asunnon hankintaa ulkomailta. Aiemmin trendinä oli, että eläkeläiset hankkivat Espanjan Aurinkorannikolta loma-asunnon ja muuttivat syksyn ja talven pimeydestä ja kylmyydestä Espanjan auringon alle. Viime vuosien aikana myös työikäisten yksinasujien, pariskuntien ja perheiden kiinnostus Espanjan loma-asuntoja kohtaan on kasvanut.

Loma-asunto Espanjasta on kesämökin korvike

Monille loma-asunto Espanjasta on eräänlainen kesämökin korvike. Etenkin viime vuosina kesät ovat Suomessa olleet suhteellisen kylmiä ja sateisia, mikä on lisännyt ihmisten kiinnostusta Espanjan loma-asuntoja kohtaan.

Espanjassa monelle suomalaiselle tuttu alue on Aurinkorannikko eli Costa Del Sol. Kyseisellä alueella sijaitsevat myös ne kaupungit, joissa suomalaisia asukkaita on eniten. Näihin lukeutuu esimerkiksi Fuengirola, jossa loma-asuntoja on tarjolla joka lähtöön.

 

Asunnon osto Espanjasta

Asunnon ostaminen Espanjassa noudattaa samaa kaavaa kuin Suomessa. Selkeänä erona on se, että Espanjassa kaikki asunnot luokitellaan kiinteistöiksi, joten asuntokaupassa ei käsitellä osakekirjoja ja niihin liittyvää omistusoikeutta. Asunnon ostosta tehdään kauppakirja ja asunnon ostaja maksaa käsirahan, joka yleensä on vähintään 3 000 euroa.

Asunnon siirtyminen uudelle ostajalle merkitään kiinteistörekisteriin. Kauppaprosessin vahvistaa julkinen notaari.

Verotus

Asunnon ostoa harkittaessa on syytä ottaa huomioon verotukseen liittyvät asiat. Asunnon ostaja maksaa asumiseen liittyvät veronsa Espanjaan. Näihin veroihin lukeutuvat muun muassa kiinteistövero, arvonlisävero (uudiskohteet) ja varainsiirtovero.

Espanjassa peritään käytetyn asunnon kaupoista varainsiirtovero 8 % (espanjaksi ITP) ja uudisasunnon kaupoista arvolisävero 10 % (espanjaksi IVA). Nämä verot ovatkin suurimpia asuntokauppaan liittyviä kulueriä. Lisäksi ostajan maksettavaksi tulee muun muassa notaarin ja asianhoitajan kulut sekä vesi- ja sähkösopimusten siirrot. Näiden suuruus on noin 2 % kauppahinnasta.

Asunnon ostohinnan lisäksi ostajan tulee siis varautua kuluihin, joiden suuruus on noin 10-13 % kauppahinnasta. Nämä kulut tulee maksaa notaarille kaupanteon yhteydessä.

 

Huomioitavia asioita

Jos tähtäimessäsi on asunto Espanjasta, tässä muutamia tärkeitä seikkoja, jotka sinun on syytä huomioida.

Alue ja sijainti

On suositeltavaa tutustua alueeseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Monet suomalaiset ostavat loma-asuntoja paikoista, joista he ovat aiemmin vuokranneet asunnon ja viettäneet aikaa alueella.

Sijaintiin liittyen on tärkeää selvittää myös kulkuyhteydet. Vaikka auto olisikin käytettävissä, on hyvä, että pääset helposti liikkumaan myös julkisilla kulkuvälineillä.

Asunnon käyttötarkoitus ja käyttöaste

Etsittäessä asuntoa Espanjasta on hyvä miettiä etukäteen asunnon käyttötarkoitusta. Onko kyseessä vakituinen, ympärivuotinen asunto, jonka tarkoituksena on toimia Espanjan-kotinasi? Vai onko asunto enemmänkin lomapaikka, jossa voi rentoutua ja viettää aikaa myös perheen ja ystävien kanssa? Asunnon käyttötarkoitus vaikuttaa hyvin paljon siihen, mitä ominaisuuksia ja varusteita asunnosta olisi hyvä löytyä.

Ostettaessa ulkomailta asuntoa on myös hyvä arvioida asunnon käyttöastetta. Jos asunto on tulossa vakituiseen asumiskäyttöön, tilanne on hyvin selkeä. Mutta jos asunnon ostaja aikoo käydä Espanjan-asunnollaan noin 3–4 kertaa vuodessa, on taloudellisesti järkevää vuokrata sitä muina aikoina esimerkiksi tutuille ja miksei tuntemattomillekin. Remax-välittäjä auttaa sinua asuntosi vuokrauksessa.

Asuntokaupan prosessi ja kielitaito

Vaikka asunnon osto Espanjasta vaikuttaisikin helpolta, liittyy siihen kuitenkin paljon paperityötä ja hoidettavia asioita. Oman mausteensa tähän haasteellisuuteen tuo espanjan kieli. Asuntokauppaa on Espanjassa hyvin hankalaa hoitaa esimerkiksi englannin kielellä. Siksi alueen tunteva ja espanjaa puhuva välittäjä on korvaamaton apu.

Asunnon osto Espanjasta vaatii myös ripauksen malttia ja maalaisjärkeä. Espanjassa esimerkiksi virastojen aikataulut voivat muuttua, joten asioiden hoitamista ei kannata jättää viime tippaan. Myös asuntoja etsiessä on hyvä pitää järki päässä. Jos jokin kohde tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se useimmiten myös on sitä.

 

Mitkä alueet kiinnostavat suomalaisia asunnon ostajia?


Asunto Fuengirolasta


Espanjan Aurinkorannikolla sijaitsevassa Fuengirolassa yhdistyvät huoleton rantaelämä ja kaupungin syke yhdeksi kokonaisuudeksi, ja elo on helppoa ja vaivatonta. Fuengirolan alue tarjoaa myös upeat puitteet harrastamiseen.

Fuengirolan (Los Pacos, Los Boliches) kaduilla kuulet todennäköisesti myös suomen kieltä, asuuhan kaupungissa ja sen lähistöllä noin 25 000 suomalaista.

Loma-asuntoja Fuengirolassa on tarjolla hyvin – olit sitten etsimässä kerrostaloasuntoa kaupungin sykkeestä tai taloa hieman keskustan ulkopuolelta. Myytävien loma-asuntojen hintataso on maltillinen. Fuengirolassa on huutava pula vuokra-asunnoista, joten asunto Fuengirolasta on myös hyvä sijoituskohde.

 

Asunto Benalmadenasta

Espanjan Aurinkorannikolla sijaitseva Benalmadenan upeat rannat vetävät puoleensa sekä lomamatkalaisia että vakituisia asujia. Noin 20 kilometrin päässä Malagasta sijaitseva Benalmadena on monien suomalaisten suosikkikohde.

Asuminen Benalmadenassa on vaivatonta, ja asuntojen hintataso on hyvin maltillinen. Asuntotarjonta on laaja: tarjolla on kaikkea aina kompakteista kerrostaloasunnoista omalla uima-altaalla varustettuihin huviloihin.

 

Asunto Alicantesta tai Torreviejasta

Alicanten maakunnassa sijaitsevat Alicanten ja Torreviejan kaupungit ovat tulleet monelle suomalaismatkaajalle tutuiksi. Alueen asuntomarkkina on tällä hetkellä aktiivinen – asuntoja sekä myydään että vuokrataan kiihtyvällä tahdilla. Alicanten alueen selkeänä etuna ovat hyvät kulkuyhteydet. Alicanten kaupungin alueella on kansainvälinen lentokenttä, ja Alicanten alueelta pääsee kätevästi lautalla muun muassa Mallorcan ja Ibizan saarille.

Torrevieja sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Alicantesta. Upeat rannat ja rento ilmapiiri vetävät puoleensa ulkomaalaisia – noin 40 % Torreviejan vakituisista asukkaista edustaa muita kansallisuuksia kuin espanjalaisia.

Kaipaatko sopivaa yhdistelmää autenttista espanjalaista kulttuuria ja helppoa rantaelämää? Alicantesta ja Torreviejasta löytyy näitä molempia. Olit sitten etsimässä kompaktia loma-asuntoa tai isompaa villaa, alueen asuntotarjonnasta löytyy varmasti sopiva asunto juuri sinun tarpeisiisi.

 

Asunto Malagasta

Malagan kaupunki on Espanjan Aurinkorannikon keskus. Malagan kaupungin alueella asuu yli 500 000 asukasta. Monille Aurinkorannikolla matkaaville Malaga on tullut tutuksi lentokentästään, mutta kaupunki on myös paljon muuta. Malaga on yhdistelmä kaupungin sykettä ja rentoa rantaelämää.

Kerrostaloasunto kaupunkialueella tai oma huvila merinäköalalla? Malagasta löydät juuri omiin tarpeisiisi sopivan asunnon.

 

Asunto Mallorcalta

Takavuosien kestosuosikki Mallorca on viime vuosina noussut monen loma-asunnon ostajan harkintalistalle. Aiemmin turistirysän maineessa ollut saari Espanjan Baleaareilla on kokenut selkeän muodonmuutoksen, ja saari houkuttelee entistä enemmän asunnon ostajia ulkomailta. Saaren upea luonto ja loputtomat hiekkarannat luovat upeat puitteet niin loma-asumiseen kuin vakituisempaankin oleskeluun. Mallorca on Espanjan suurin saari, ja asukkaita Mallorcalla on noin 850 000.

Mallorcan saarella asuntoja on tarjolla sekä pääkaupunki Palman alueella että monilla muilla alueilla ympäri saaren.

Asunto Gran Canarialta

Kanariansaariin kuuluva Gran Canaria on monelle suomalaiselle tuttu lomakohde. Saarella asuu noin 850 000 asukasta, ja matkailijoita Gran Canarialla käy vuosittain yli 2 miljoonaa. Lomamatkojen lisäksi Gran Canaria on hyvin suosittu kohde myös vakituisempaan asumiseen.

Kanarian suosio säilyy läpi vuoden. Yhtenä syynä tähän on ilmasto: Kanarialla lämpötilat pysyttelevät +20 asteessa lähes ympäri vuoden. Siksi yhä useampi suomalainen on ostanut tai vuokrannut pidemmäksi aikaa asunnon tai talon Gran Canarialta.

 

Asunto Barcelonasta

Asunto Espanjassa kiinnostaisi, mutta Aurinkorannikko ei inspiroi? Älä unohda Barcelonaa. Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona on todellinen metropoli, jossa yhdistyvät suurkaupungin rytmi ja rantaelämä. Myös Barcelonan kaupungin ulkopuolella sijaitsevat pienemmät kaupungit, kuten Costa Braca ja Sitges, tuovat mukavaa vastapainoa aktiiviselle kaupunkielämälle.

Barcelonan kaupunki levittäytyy laajalle alueelle, joten asunnon ostajalla on runsaasti valinnanvaraa alueen suhteen. Barcelonassa julkinen liikenne, kuten bussit ja metro, toimivat suhteellisen hyvin, joten liikkuminen kaupungissa on helppoa.

 

Oletko etsimässä asuntoa Espanjasta?


RE/MAX on kansainvälinen kiinteistönvälitysketju, ja kauttamme saat paikalliset välittäjämme palvelukseesi ja etsimään juuri sinun kriteereihisi sopivan asunnon. Paikalliset RE/MAX-välittäjät Espanjassa tuntevat paikalliset asuntomarkkinat ja tietävät, miten asuntokauppa hoidetaan mahdollisimman ammattitaitoisesti.

Hyödyllisiä linkkejä
 
 

I WOULD LIKE TO RESERVE
Free price estimate

Invite a RE/MAX agent for an assessment visit to your home, he or she can recommend a service package that is right for you and your home.
Book an appointment on the calendar and our agent will estimate the price of your apartment.
Okay, we need a little more information
Please enter your name.
Please enter your number..
Please enter your correct email address..
Suggest a time
Starting at
Optional time
Starting at
Thank you for booking the estimate visit
The RE/MAX agent in your area will be in touch with you as soon as possible and confirms appointment time.
Server error, form not submitted.
Please try again in a few moments..
Loading

Etsitkö asuntoa ulkomailta?

Me autamme sinua. Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Take contact!
Are you selling or buying an apartment?
Let us help!

Please enter your name.
Please enter your number.
Please enter your correct email address.
Please enter your postal code.
Please write a message.
Lämmin ilmasto, herkullinen ruoka ja kohtuullinen hintataso saavat monet suomalaiset harkitsemaan asuntoa Espanjasta. Oli sitten kyseessä leppoisten eläkepäivien viettäminen tai kakkoskodin hankkiminen kesämökin sijaan, on Espanja houkutteleva kohde.

Yhä useampi suomalainen harkitsee loma-asunnon hankintaa ulkomailta. Aiemmin trendinä oli, että eläkeläiset hankkivat Espanjan Aurinkorannikolta loma-asunnon ja muuttivat syksyn ja talven pimeydestä ja kylmyydestä Espanjan auringon alle. Viime vuosien aikana myös työikäisten yksinasujien, pariskuntien ja perheiden kiinnostus Espanjan loma-asuntoja kohtaan on kasvanut.

Loma-asunto Espanjasta on kesämökin korvike

Monille loma-asunto Espanjasta on eräänlainen kesämökin korvike. Etenkin viime vuosina kesät ovat Suomessa olleet suhteellisen kylmiä ja sateisia, mikä on lisännyt ihmisten kiinnostusta Espanjan loma-asuntoja kohtaan.

Espanjassa monelle suomalaiselle tuttu alue on Aurinkorannikko eli Costa Del Sol. Kyseisellä alueella sijaitsevat myös ne kaupungit, joissa suomalaisia asukkaita on eniten. Näihin lukeutuu esimerkiksi Fuengirola, jossa loma-asuntoja on tarjolla joka lähtöön.

 

Asunnon osto Espanjasta

Asunnon ostaminen Espanjassa noudattaa samaa kaavaa kuin Suomessa. Selkeänä erona on se, että Espanjassa kaikki asunnot luokitellaan kiinteistöiksi, joten asuntokaupassa ei käsitellä osakekirjoja ja niihin liittyvää omistusoikeutta. Asunnon ostosta tehdään kauppakirja ja asunnon ostaja maksaa käsirahan, joka yleensä on vähintään 3 000 euroa.

Asunnon siirtyminen uudelle ostajalle merkitään kiinteistörekisteriin. Kauppaprosessin vahvistaa julkinen notaari.

Verotus

Asunnon ostoa harkittaessa on syytä ottaa huomioon verotukseen liittyvät asiat. Asunnon ostaja maksaa asumiseen liittyvät veronsa Espanjaan. Näihin veroihin lukeutuvat muun muassa kiinteistövero, arvonlisävero (uudiskohteet) ja varainsiirtovero.

Espanjassa peritään käytetyn asunnon kaupoista varainsiirtovero 8 % (espanjaksi ITP) ja uudisasunnon kaupoista arvolisävero 10 % (espanjaksi IVA). Nämä verot ovatkin suurimpia asuntokauppaan liittyviä kulueriä. Lisäksi ostajan maksettavaksi tulee muun muassa notaarin ja asianhoitajan kulut sekä vesi- ja sähkösopimusten siirrot. Näiden suuruus on noin 2 % kauppahinnasta.

Asunnon ostohinnan lisäksi ostajan tulee siis varautua kuluihin, joiden suuruus on noin 10-13 % kauppahinnasta. Nämä kulut tulee maksaa notaarille kaupanteon yhteydessä.

 

Huomioitavia asioita

Jos tähtäimessäsi on asunto Espanjasta, tässä muutamia tärkeitä seikkoja, jotka sinun on syytä huomioida.

Alue ja sijainti

On suositeltavaa tutustua alueeseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Monet suomalaiset ostavat loma-asuntoja paikoista, joista he ovat aiemmin vuokranneet asunnon ja viettäneet aikaa alueella.

Sijaintiin liittyen on tärkeää selvittää myös kulkuyhteydet. Vaikka auto olisikin käytettävissä, on hyvä, että pääset helposti liikkumaan myös julkisilla kulkuvälineillä.

Asunnon käyttötarkoitus ja käyttöaste

Etsittäessä asuntoa Espanjasta on hyvä miettiä etukäteen asunnon käyttötarkoitusta. Onko kyseessä vakituinen, ympärivuotinen asunto, jonka tarkoituksena on toimia Espanjan-kotinasi? Vai onko asunto enemmänkin lomapaikka, jossa voi rentoutua ja viettää aikaa myös perheen ja ystävien kanssa? Asunnon käyttötarkoitus vaikuttaa hyvin paljon siihen, mitä ominaisuuksia ja varusteita asunnosta olisi hyvä löytyä.

Ostettaessa ulkomailta asuntoa on myös hyvä arvioida asunnon käyttöastetta. Jos asunto on tulossa vakituiseen asumiskäyttöön, tilanne on hyvin selkeä. Mutta jos asunnon ostaja aikoo käydä Espanjan-asunnollaan noin 3–4 kertaa vuodessa, on taloudellisesti järkevää vuokrata sitä muina aikoina esimerkiksi tutuille ja miksei tuntemattomillekin. Remax-välittäjä auttaa sinua asuntosi vuokrauksessa.

Asuntokaupan prosessi ja kielitaito

Vaikka asunnon osto Espanjasta vaikuttaisikin helpolta, liittyy siihen kuitenkin paljon paperityötä ja hoidettavia asioita. Oman mausteensa tähän haasteellisuuteen tuo espanjan kieli. Asuntokauppaa on Espanjassa hyvin hankalaa hoitaa esimerkiksi englannin kielellä. Siksi alueen tunteva ja espanjaa puhuva välittäjä on korvaamaton apu.

Asunnon osto Espanjasta vaatii myös ripauksen malttia ja maalaisjärkeä. Espanjassa esimerkiksi virastojen aikataulut voivat muuttua, joten asioiden hoitamista ei kannata jättää viime tippaan. Myös asuntoja etsiessä on hyvä pitää järki päässä. Jos jokin kohde tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se useimmiten myös on sitä.

 

Mitkä alueet kiinnostavat suomalaisia asunnon ostajia?


Asunto Fuengirolasta


Espanjan Aurinkorannikolla sijaitsevassa Fuengirolassa yhdistyvät huoleton rantaelämä ja kaupungin syke yhdeksi kokonaisuudeksi, ja elo on helppoa ja vaivatonta. Fuengirolan alue tarjoaa myös upeat puitteet harrastamiseen.

Fuengirolan (Los Pacos, Los Boliches) kaduilla kuulet todennäköisesti myös suomen kieltä, asuuhan kaupungissa ja sen lähistöllä noin 25 000 suomalaista.

Loma-asuntoja Fuengirolassa on tarjolla hyvin – olit sitten etsimässä kerrostaloasuntoa kaupungin sykkeestä tai taloa hieman keskustan ulkopuolelta. Myytävien loma-asuntojen hintataso on maltillinen. Fuengirolassa on huutava pula vuokra-asunnoista, joten asunto Fuengirolasta on myös hyvä sijoituskohde.

 

Asunto Benalmadenasta

Espanjan Aurinkorannikolla sijaitseva Benalmadenan upeat rannat vetävät puoleensa sekä lomamatkalaisia että vakituisia asujia. Noin 20 kilometrin päässä Malagasta sijaitseva Benalmadena on monien suomalaisten suosikkikohde.

Asuminen Benalmadenassa on vaivatonta, ja asuntojen hintataso on hyvin maltillinen. Asuntotarjonta on laaja: tarjolla on kaikkea aina kompakteista kerrostaloasunnoista omalla uima-altaalla varustettuihin huviloihin.

 

Asunto Alicantesta tai Torreviejasta

Alicanten maakunnassa sijaitsevat Alicanten ja Torreviejan kaupungit ovat tulleet monelle suomalaismatkaajalle tutuiksi. Alueen asuntomarkkina on tällä hetkellä aktiivinen – asuntoja sekä myydään että vuokrataan kiihtyvällä tahdilla. Alicanten alueen selkeänä etuna ovat hyvät kulkuyhteydet. Alicanten kaupungin alueella on kansainvälinen lentokenttä, ja Alicanten alueelta pääsee kätevästi lautalla muun muassa Mallorcan ja Ibizan saarille.

Torrevieja sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Alicantesta. Upeat rannat ja rento ilmapiiri vetävät puoleensa ulkomaalaisia – noin 40 % Torreviejan vakituisista asukkaista edustaa muita kansallisuuksia kuin espanjalaisia.

Kaipaatko sopivaa yhdistelmää autenttista espanjalaista kulttuuria ja helppoa rantaelämää? Alicantesta ja Torreviejasta löytyy näitä molempia. Olit sitten etsimässä kompaktia loma-asuntoa tai isompaa villaa, alueen asuntotarjonnasta löytyy varmasti sopiva asunto juuri sinun tarpeisiisi.

 

Asunto Malagasta

Malagan kaupunki on Espanjan Aurinkorannikon keskus. Malagan kaupungin alueella asuu yli 500 000 asukasta. Monille Aurinkorannikolla matkaaville Malaga on tullut tutuksi lentokentästään, mutta kaupunki on myös paljon muuta. Malaga on yhdistelmä kaupungin sykettä ja rentoa rantaelämää.

Kerrostaloasunto kaupunkialueella tai oma huvila merinäköalalla? Malagasta löydät juuri omiin tarpeisiisi sopivan asunnon.

 

Asunto Mallorcalta

Takavuosien kestosuosikki Mallorca on viime vuosina noussut monen loma-asunnon ostajan harkintalistalle. Aiemmin turistirysän maineessa ollut saari Espanjan Baleaareilla on kokenut selkeän muodonmuutoksen, ja saari houkuttelee entistä enemmän asunnon ostajia ulkomailta. Saaren upea luonto ja loputtomat hiekkarannat luovat upeat puitteet niin loma-asumiseen kuin vakituisempaankin oleskeluun. Mallorca on Espanjan suurin saari, ja asukkaita Mallorcalla on noin 850 000.

Mallorcan saarella asuntoja on tarjolla sekä pääkaupunki Palman alueella että monilla muilla alueilla ympäri saaren.

Asunto Gran Canarialta

Kanariansaariin kuuluva Gran Canaria on monelle suomalaiselle tuttu lomakohde. Saarella asuu noin 850 000 asukasta, ja matkailijoita Gran Canarialla käy vuosittain yli 2 miljoonaa. Lomamatkojen lisäksi Gran Canaria on hyvin suosittu kohde myös vakituisempaan asumiseen.

Kanarian suosio säilyy läpi vuoden. Yhtenä syynä tähän on ilmasto: Kanarialla lämpötilat pysyttelevät +20 asteessa lähes ympäri vuoden. Siksi yhä useampi suomalainen on ostanut tai vuokrannut pidemmäksi aikaa asunnon tai talon Gran Canarialta.

 

Asunto Barcelonasta

Asunto Espanjassa kiinnostaisi, mutta Aurinkorannikko ei inspiroi? Älä unohda Barcelonaa. Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona on todellinen metropoli, jossa yhdistyvät suurkaupungin rytmi ja rantaelämä. Myös Barcelonan kaupungin ulkopuolella sijaitsevat pienemmät kaupungit, kuten Costa Braca ja Sitges, tuovat mukavaa vastapainoa aktiiviselle kaupunkielämälle.

Barcelonan kaupunki levittäytyy laajalle alueelle, joten asunnon ostajalla on runsaasti valinnanvaraa alueen suhteen. Barcelonassa julkinen liikenne, kuten bussit ja metro, toimivat suhteellisen hyvin, joten liikkuminen kaupungissa on helppoa.

 

Oletko etsimässä asuntoa Espanjasta?


RE/MAX on kansainvälinen kiinteistönvälitysketju, ja kauttamme saat paikalliset välittäjämme palvelukseesi ja etsimään juuri sinun kriteereihisi sopivan asunnon. Paikalliset RE/MAX-välittäjät Espanjassa tuntevat paikalliset asuntomarkkinat ja tietävät, miten asuntokauppa hoidetaan mahdollisimman ammattitaitoisesti.

Hyödyllisiä linkkejä
 
 

I WOULD LIKE TO RESERVE
Free price estimate

Invite a RE/MAX agent for an assessment visit to your home, he or she can recommend a service package that is right for you and your home.
Book an appointment on the calendar and our agent will estimate the price of your apartment.
Okay, we need a little more information
Please enter your name.
Please enter your number..
Please enter your correct email address..
Suggest a time
Starting at
Optional time
Starting at
Thank you for booking the estimate visit
The RE/MAX agent in your area will be in touch with you as soon as possible and confirms appointment time.
Server error, form not submitted.
Please try again in a few moments..
Loading

Etsitkö asuntoa ulkomailta?

Me autamme sinua. Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Take contact!
Are you selling or buying an apartment?
Let us help!

Please enter your name.
Please enter your number.
Please enter your correct email address.
Please enter your postal code.
Please write a message.