Asunnon myyntivinkit yhdessä paketissa...

  Asunnon myynti vaatii aikaa ja ymmärrystä asuntokaupan koukeroista. Helpottaaksemme sekä asunnon myyjän että ostajan tuskaa laadimme asunnon myyjän oppaan, jonka tarkoituksena on jakaa tietoa ja käytännönläheisiä vinkkejä asunnon myyntiprosessin läpiviemiseksi.  

Päättäväisyys ja suunnitelmallisuus ovat valtteja asuntokaupassa

Asunnon myyntiin liittyy paljon käytännön tekemistä – hankittavia dokumentteja, selvitettäviä asioita ja yhteydenpitoa eri tahoihin. Päätös asunnon myymisestä on ensiaskel asunnon myynnissä. Jos jokin asia asunnon myynnissä askarruttaa tai et ole varma, haluatko myydä, on konkreettinen päätös asunnon myymisestä syytä tehdä ensiksi. Kun päätös on tehty, on huomattavasti helpompaa laittaa asunnon myyntiprosessi kunnolla käyntiin. Tämä on reilua myös asunnon potentiaalista ostajaa kohtaan.  

Asunnon myyjän opas kuljettaa sinut myyntiprosessin läpi

Asunnon myyjä voi hoitaa myyntiprosessia itse tai käyttää ammattitaitoista välittäjää apuna asunnon myynnissä. Jos päätyy myymään asuntoa itse, on syytä ymmärtää asunnon myyntiprosessin vaiheet ja niihin liittyvät säädökset. Laatimamme asunnon myyjän opas toimii infopakettina asunnon myyjälle, olit sitten myymässä itse tai käyttämässä apuna kiinteistönvälittäjää. Molemmissa tapauksissa asunnon myyjällä on hyvä olla perustiedot asunnon myynnistä.  

Mihin käytät oman aikasi?

Asunnon myynti vaatii aikaa. Kun pohtii oman asunnon myyntiä, on syytä miettiä tarkkaan omaa ajankäyttöä. Vaikka asunnon myynti itse voi tuntua houkuttelevalta ja edulliselta vaihtoehdolta, jokaisen asuntoa itse myyvän on syytä laskea asunnon myyntiin käyttämälleen ajalle hinta. Asuntoon liittyvien dokumenttien hankinta, myynti-ilmoituksen tekeminen, asuntonäyttöjen järjestäminen ja yhteydenpito ostajiin vie paljon aikaa. Kiinteistönvälittäjä on asuntokaupan ammattilainen, joka hoitaa asunnon myynnin puolestasi, aina asunnon oikean hinnan määrittämisestä kaupantekoon saakka. Käyttämällä kiinteistönvälittäjää varmistat, että asunnon myynnissä noudatetaan Suomen lakeja ja säädöksiä. Jos koet oman vapaa-aikasi arvokkaaksi ja haluat saada asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan, pyydä meiltä ilmainen hinta-arvio asunnostasi.   Lataa maksuton asunnon myyjän opas! lataa asunnon myyjän opas

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.