RE/MAX Takuukauppa tuo turvaa asunnon myyntiin...

Odottavan aika on pitkä. Asunnon myynnissä voi jokainen päivä tuntua pitkältä etenkin tilanteessa, jossa uusi unelmien koti on jo kiikarissa. Mutta kun vanha asunto pitäisi saada ensiksi kaupaksi. Meillä on asiaan ratkaisu: RE/MAX Takuukauppa  

Mikä ihmeen takuukauppa?

Asunnon myyjällä ja kiinteistönvälittäjällä on yhteinen tavoite – saada asunto kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan ja vielä mahdollisimman nopeasti. Asunnon myyntiaikaan vaikuttaa monta eri tekijää, ja tarkka ennustaminen on vaikeaa. Mutta mitä jos saisit asunnostasi takuuhinnan, jolla saat asuntosi kaupaksi nopeasti ja varmasti? Kiinteistönvälittäjä hoitaa siis asuntosi myyntiä hyödyntäen omaa ammattitaitoaan ja pyrkii saamaan parhaan mahdollisen hinnan. Mutta silti sinulla olisi turvana takuuhinta, jolla voit asuntosi myydä niin halutessasi. RE/MAX Takuukauppa on siis eräänlainen asunnon myyjän vakuutus. Koska pankit vaativat useimmiten edellisen asunnon myymistä ennen lainan myöntämistä uuteen asuntoon, takuukauppa on oiva apu asunnonvaihdossa.

Ehdollinen ostotarjous jää yhä useammin toiseksi

Asunnon ostajan on mahdollista tehdä ehdollinen ostotarjous. Sen ehdoissa on määritelty esimerkiksi, että jos pankki ei myönnä asunnon ostajalle asuntolainaa, ei tarjous ole sitova. Käytännössä tällaiset ehdolliset ostotarjoukset ovat asunnon myyjän kannalta huonommassa asemassa kuin suorat ja ehdottomat ostotarjoukset.

 

Miten RE/MAX Takuukauppa toimii?

Käytännössä takuukauppa toimii näin:

  1. Kun teet myyntitoimeksiannon välittäjämme kanssa, voidaan asunnon hinnan arvioinnin yhteydessä hakea asunnolle myös takuuhinta, joka vahvistetaan asunnon myyjälle antamalla kirjallinen käteistarjous asunnosta.
  2. Välittäjä aloittaa asunnon myynnin normaalisti, ja asunto pyritään myymään parhaaseen mahdolliseen hintaan. Asunnon myyjä voi halutessaan 8 viikon sisällä takuutarjouksen saamisesta hyväksyä tarjouksen.

RE/MAX Takuukaupassa yhteistyökumppaninamme toimii suomalainen Kodit.io-palvelu, joka hyödyntää tekoälyä ja reaaliaikaista markkinatietoa asuntojen hintojen arvioinnissa.

 

Esimerkkejä tilanteista, joihin RE/MAX Takuukauppa soveltuu?

 

1. Löydät uuden kodin ja haluat tehdä siitä ostotarjouksen

Ehdollinen tarjous on harvemmin se voittava tarjous. Joten mitä nopeammin pystyt toimimaan ja tekemään uudesta kodista ostotarjouksen, sitä todennäköisemmin sen myös saat. Usein kuitenkin vanha asunto on myytävä ennen kuin voi tehdä tarjouksen uudesta. Takuukauppa on tässä tilanteessa oiva tapa nopeuttaa asunnonvaihtoa.

2. Olet myymässä esimerkiksi perintönä saatua asuntoa

Kun esimerkiksi kuolinpesä on myymässä perintönä saatua asuntoa, monesti asunnon myynti halutaan hoitaa mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Tällaisessa tilanteessa RE/MAX Takuukauppa on hyvä vaihtoehto.

 

Mitä RE/MAX Takuukauppa maksaa?

Takuukauppa on maksuton palvelu, jonka asunnon myyjä ja kiinteistönvälittäjä voivat valita yhdessä osaksi toimeksiantosopimusta. Sinun ei siis tarvitse erikseen maksaa RE/MAX Takuukauppa -palvelusta, tarjoamme sen osana kiinteistönvälityspalveluamme. Takuukauppa on uusi palvelumuoto ja toimii tällä hetkellä vain pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) alle 500 000 euron arvoisissa kerrostaloasunnoissa.      

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.