Mikä on RE/MAX?

 1. Maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju

  Olemme osa maailman suurinta kiinteistönvälitysalan ketjua. Meillä on 50 vuoden kokemus tuloksekkaasta välitystyöstä, ja tukenamme yli 140 000 välittäjän verkosto yli 110 maassa.

  Autamme vuosittain yli miljoonaa asiakasta tekemään onnistuneet asuntokaupat. Tätä tekstiä lukiessasi RE/MAX-välittäjät ympäri maailman ovat myyneet jo useamman asunnon – myymme nimittäin asunnon joka 7. sekunti.

  Suomeen RE/MAX rantautui vuonna 2006, ja nyt meitä RE/MAXilaisia on Suomessa jo yli 450 ympäri Suomen.

 2. Paikallistuntemuksen äänenkannattaja

  Voit olla varma, että välittäjäsi tuntee paikallisen asuntomarkkinan kuin omat taskunsa ja hyödyntää verkostojaan asuntosi myynnissä. Paikallistuntemus parantaa merkittävästi asuntokauppojen onnistumismahdollisuuksia.

 3. Yrittäjyyden edelläkävijä

  Välittäjäsi ei ole RE/MAXilla koskaan ”vain töissä”, vaan hänen työskentelytapansa pohjautuu yrittäjyyteen. Meille töihin hakeutuvat ne kiinteistönvälittäjät, jolla on yrittäjän polte tehdä kauppaa.

 4. Kokemuksen syvä rintaääni

  RE/MAX viettää maailmanlaajuisesti pian 50-vuotisjuhliaan. Pitkä historia ja jatkuva kasvu kertovat, että asiat on tehty oikein ja asiakkaat ovat meihin tyytyväisiä. Ne kertovat myös, että osaamme uudistua: jatkuvasti muuttuvalla alalla pärjätään vain olemalla koko ajan askeleen verran edellä muita.

 5. Jatkuvan oppimisen ahjo

  RE/MAXin kiinteistönvälittäjiä koulutetaan jatkuvasti. Tuemme välittäjiemme ammatillista kehitystä ja järjestämme jokaiselle välittäjälle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan.

  Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että välittäjäsi on tietoinen alan uusimmista trendeistä ja voit luottaa hänen ammattitaitoonsa.

 

LÖYDÄ OMA

RE/MAX-välittäjäsi

Meiltä löydät juuri sinulle sopivan välittäjän.
Tutustu välittäjiimme ympäri Suomen ja onnistu asuntokaupoilla.

MIKÄ ON RE/MAX? RE/MAX myy eniten asuntoja maailmassa

RE/MAX on Suomessa ainoa valtakunnallinen ja kansainvälinen kiinteistönvälitysketju. Toimimme hyvässä yhteistyössä eri maiden välillä. REMAXilla asiakas on aina pääosassa.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.