Olit sitten välitysalan kokenut konkari tai tulevaisuuden tähti, me tarjoamme sinulle mahdollisuuden menestyä ja kehittyä alan parhaaksi tekijäksi. 

RE/MAX etsii jatkuvasti riveihinsä jo välitysalan kokemusta omaavia tai välitysalalle aikovia. RE/MAX-välittäjänä saat käyttöösi yhden alan tunnetuimmista brändeistä, kansainvälisen ketjun tuen ja mahdollisuuden kehittyä. Tarvitaan vain oikeanlaista asennetta sekä halua menestyä ja oppia – me hoidamme kaiken muun.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 1. Vahvan brändin ja koko ketjun tuen – niin Suomessa kuin kansainvälisesti

  Meitä RE/MAXilaisia on Suomessa jo yli 400. Pääset osaksi ainutlaatuista kiinteistönvälitysammattilaisten joukkoa, joka tekee yhteistyötä ja auttaa toisiaan menestymään. RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju, ja suomalaisten kollegojen lisäksi yhteisössämme on yli 130 000 RE/MAXilaista ympäri maailman.

 2. Alan parhaat koulutukset ja valmennukset

  Me uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Siksi panostammekin välittäjiemme kouluttamiseen. Pääset osallistumaan välitysalan parhaimpiin koulutuksiin.

 3. Markkinoiden parhaat markkinointikonseptit ja -työkalut

  Kohteiden tehokas markkinointi on tärkeä osa välittäjän menestymistä. Meillä saat käyttöösi markkinoiden parhaat markkinointikonseptit ja -työkalut. 

 4. Mahdollisuuden ansaita enemmän

  RE/MAXin johtoajatuksena on alusta alkaen ollut ”kaikki voittavat”. Me uskomme siihen, että kun välittäjä on motivoitunut, saa asiakas parasta mahdollista palvelua ja lopputulos on paras kaikkien osapuolten kannalta. Siksi maksammekin suurimman osan välityspalkkiosta suoraan välittäjälle. RE/MAX-välittäjänä ansaitset enemmän – niin kuin sinun kuuluukin.

Tutustu muihin uramahdollisuuksiin RE/MAXilla
RE/MAX-yrittäjäksi
Me tarjoamme mahdollisuuden menestykseen. RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysalan brändi, ja RE/MAX-yrittäjänä pääset luomaan omaa menestystarinaasi osana kansainvälistä yhteisöämme.
Pääset mukaan kohtuullisilla alkuinvestoinneilla ja saat tukea hallinnollisissa tehtävissä, markkinoinnissa ja rekrytoinnissa. Näin sinun on mahdollista rakentaa oma voittava joukkueesi tunnetun brändin ja toimivan konseptin tuella.
Muut työtehtävät
Tarjoamme kiinnostavia uramahdollisuuksia – myös kiinteistönvälittäjän työn lisäksi.
Onnistuminen kiinteistönvälityksessä vaatii tiimityötä. Siksi etsimme jatkuvasti osaajia monenlaisiin rooleihin.
Haemme muun muassa rekrytoijia, assistentteja, toimiston vastaavia hoitajia, valokuvaajia, ajanvaraajia ja valmentajia.

Haluatko kuulla lisää uramahdollisuuksista RE/MAXilla?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.