Tässä sinulle menestymisen mahdollisuus – ryhdy RE/MAX-yrittäjäksi

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysalan brändi, ja RE/MAX-yrittäjänä pääset luomaan omaa menestystarinaasi vahvan brändin ja yhteisömme tuella.

Yhdessä tekemisen kulttuuri, tyytyväiset asiakkaat ja alan paras koulutus ja markkinointi takaavat hyvät lähtökohdat menestyä RE/MAX-yrittäjänä. 

Pääset mukaan kohtuullisilla alkuinvestoinneilla ja saat tukea hallinnollisissa tehtävissä, markkinoinnissa ja rekrytoinnissa. Näin sinun on mahdollista rakentaa oma voittava joukkueesi tunnetun brändin ja toimivan konseptin tuella.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

 1. Maailman arvostetuimman ja tunnetuimman kiinteistönvälitysalan brändin

  RE/MAX on yksi maailman suurimpia franchising-ketjuja. Suomessa meitä RE/MAXilaisia on jo yli 400, ja maailmanlaajuisesti yhteisöömme kuuluu yli 130 000 kiinteistönvälitysalan ammattilaista jopa 110 eri maasta. Saat siis käyttöösi tunnetun brändin sekä koko RE/MAX-yhteisön osaamisen ja tuen.

 2. Tyytyväiset asiakkaat

  Halumme palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla näkyy myös asiakastyytyväisyydessämme. Asiakkaidemme antama kouluarvosana välittäjiemme toiminnasta on kiitettävä, ja asiakkaistamme 9/10 suosittelisi RE/MAXia tutuilleen.

 3. Tukea ja apua menestyksen rakentamiseen 

  RE/MAX-yrittäjänä et jää yksin. Autamme sinua muun muassa yrityksen hallinnollisissa tehtävissä, markkinoinnissa ja rekrytoinnissa. Ketjumme yrittäjät tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään ja jakavat tietoa sekä kokemuksiaan toisilleen.

 4. Alan parhaat koulutukset ja valmennukset

  Me uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen. RE/MAX-yrittäjänä saat sekä itsellesi että toimistosi työntekijöille parhaat mahdolliset valmiudet kehittyä toimimaan alan parhaiden joukossa.

 5. Mahdollisuuden ansaita enemmän

  RE/MAXin johtoajatuksena on ollut alusta alkaen ”kaikki voittavat” – niin asiakkaat, välittäjä kuin yrittäjäkin. Kun tiimisi on motivoitunut ja palvelee asiakkaita mahdollisimman hyvin, tämä näkyy myös taloudellisena tuloksena sekä koko tiimillesi että myös sinulle yrittäjänä.

 

Tutustu yrittäjätarinoihin

Tutustu muihin uramahdollisuuksiin RE/MAXilla
RE/MAX-välittäjäksi
Olisiko tässä seuraava näytön paikkasi? RE/MAX etsii jatkuvasti riveihinsä jo välitysalan kokemusta omaavia tai välitysalalle aikovia.
RE/MAX-välittäjänä saat käyttöösi yhden alan tunnetuimmista brändeistä, kansainvälisen ketjun tuen ja mahdollisuuden kehittyä. Tarvitaan vain oikeanlaista asennetta sekä halua menestyä ja oppia – me hoidamme kaiken muun.
Muut työtehtävät
Tarjoamme kiinnostavia uramahdollisuuksia – myös kiinteistönvälittäjän työn lisäksi.
Onnistuminen kiinteistönvälityksessä vaatii tiimityötä. Siksi etsimme jatkuvasti osaajia monenlaisiin rooleihin.
Haemme muun muassa rekrytoijia, assistentteja, toimiston vastaavia hoitajia, valokuvaajia, ajanvaraajia ja valmentajia.

Haluatko kuulla lisää RE/MAX-yrittäjyydestä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.