Mikä on sinun unelmasi?

RE/MAX-ketjun johtoajatuksena on alusta alkaen ollut “Kaikki voittavat” – niin välittäjät, franchising-yrittäjät, ostajat kuin myyjätkin. Suomessa RE/MAX aloitti vuonna 2006, ja vaikka alan yleinen kehitys on ollut viime vuodet negatiivinen, RE/MAXin myynti on kasvanut kymmeniä prosentteja joka vuosi. Ja mikä tärkeintä, menestys on tullut ansaitusti, tyytyväisiä asiakkaita palvelemalla. Kutsumme myös sinut toteuttamaan omat unelmasi ja kokemaan yhteistyön ja menestyksen ilmapiirin RE/MAX-yrittäjänä.
Kuvassa Petri ja Pasi Aalto, RE/MAX Finland

1. Vahva brändi

RE/MAX-yrittäjänä pääset mukaan tunnettuun ja toimivaan konseptiin kohtuullisilla alkuinvestoinneilla. RE/MAX tukee yrittäjiä hallinnollisissa tehtävissä, markkinoinnissa sekä rekrytoinnissa – sinun ei tarvitse enää keksiä pyörää uudestaan, vaan voit keskittyä tarjoamaan asiakkaillesi sekä välittäjillesi parasta mahdollista palvelua.

2. Kansainvälinen tuki

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja yksi maailman suurimmista franchising-ketjuista. Kansainvälinen näkyvyys ja kontaktit, huippukoulutusohjelmat, vinkkijärjestelmä ja yhteistyö auttavat myös sinua menestymään!

3. Paikallinen hyöty

Kansainvälinen toimintamme hyödyttää myös paikallisesti. Olemme Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälitysketju. Asiantunteva ja paikallinen palvelu takaa parhaat kaupat ja asiakastyytyväisyyden.

4. Tyytyväiset asiakkaat

Kaikkien asiakkaidemme antama kouluarvosana RE/MAX-välittäjän toiminnasta on kiitettävä. Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta suosittelisi RE/MAX-välittäjää myös tutuilleen.

5. Mahdollisuus menestykseen

Mitä menestys merkitsee sinulle? Meille se tarkoittaa ensisijaisesti asiakkaidemme palvelemista päivä päivältä paremmin – taloudellinen menestys ja status ovat sen väistämätön seuraus.
RE/MAXin asiakaspalvelun ja menestyksen perustana on motivoiva yhteistyön ja menestyksen kulttuuri, joka auttaa erinomaisia välittäjiä ja yrittäjiä kehittymään vieläkin paremmiksi.
Toimistomme Suomessa ovat jo 2-3 kertaa suurempia kuin kiinteistönvälitystoimistot keskimäärin – vaikka olemme vasta pääsemässä vauhtiin matkallamme markkinaykköseksi.
Jatkuva koulutus ja kehitys, sosiaalisen median työkalut sekä Suomen laajin markkinointinäkyvyys kohteille auttavat myös sinua hyödyntämään kaiken potentiaalisi sekä ammatilliseen että taloudelliseen kehitykseen.

Yrittäjätarinoita

Pertti Kuikka RE/MAX Kodit

RE/MAX-yrittäjänä pääset mukaan tunnettuun ja toimivaan konseptiin kohtuullisilla alkuinvestoinneilla. RE/MAX tukee yrittäjiä hallinnollisissa tehtävissä, markkinoinnissa sekä rekrytoinnissa – sinun ei tarvitse enää keksiä pyörää uudestaan, vaan voit keskittyä tarjoamaan asiakkaillesi sekä välittäjillesi parasta mahdollista palvelua.

Juha-Matti Martikainen RE/MAX Casa Alto

“RE/MAX-yrittäjän liiketoimintariski on minimaalinen, sidotut pääomat ovat monen muun toimialan yrittäjyyteen verrattuna pienet. Ansainta­mahdollisuudella RE/MAX-yrittäjänä sen sijaan ei ole ylärajaa.”

René Messia de Prado RE/MAX Casa Alto

“Kiinteistönvälitys muuttuu kovaa vauhtia. RE/MAX on aina ollut ensimmäisten joukossa tuomassa uusia asioita alalle. Hyvin toimivien markkinointimateriaalien sekä parhaiden koulutusmahdollisuuksien ansiosta yrittäjä voi keskittyä oleelliseen.”

Nanne Kaarre RE/MAX Noste

“Harkitsin omaa välitysliikettä ja perehdyin myös muihin ketjuihin, mutta ne eivät tuntuneet omalta jutulta. Sitten tutustuin RE/MAXiin ja rakastuin heti ideologiaan toiminnan taustalla – perheenomainen yhteisö, joka toimii yhdessä ja auttaa toisiaan.”

Antti Tillanen RE/MAX Casa Alto

“RE/MAX tarjoaa oman toimiston ja sen menestystarinan rakentamiseen parhaat puitteet, vahvan brändin ja hyvät toimintamallit. On paljon helpompi lähteä markkinoimaan itseään ja osaamistaan, kun ei joudu rakentamaan kaikkea alusta alkaen itse.”

Peter Juslin RE/MAX Casa Alto

“Pitkäjänteisyys, tarkkuus ja ahkeruus. Se, että jaksaa hymyillä ihmisille, vaikka asiat eivät aina menekään toivotulla tavalla. Näillä ominaisuuksilla yrittäjän on tällä alalla mahdollista saada erittäin hyvä elanto.”

Seuraavat stepit

1
Tilaa infopakettimme
Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin toimitamme sinulle tiiviin koosteen RE/MAX franchising-yrittäjyydestä ja yrityksemme toimintatavoista.
2
Tutustu infopakettiimme
Infopaketin saatuasi voit tutustua sen sisältöön kaikessa rauhassa ja arvioida RE/MAX-yrittäjyyden tuomia mahdollisuuksia omassa elämässäsi.
3
Tule keskustelemaan
Seuraava askel on henkilökohtainen tapaaminen, jossa vastaamme mieltäsi askarruttaviin asioihin.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun. Saat samalla ladattavan infopaketin RE/MAX-yrittäjyydestä.

Ota yhteyttä!
Tervetuloa RE/MAXin
kyytiin niin olemme
sinuun yhteydessä!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.