Erikoistutkinnolla lisää arviointiosaajia RE/MAXiin...

RE/MAX järjesti jälleen kokeneille kiinteistönvälittäjilleen kiinteistöarvioinnin koulutusohjelman, jonka suoritti 14 osallistujaa. Kiinteistöarviointimestarivalmennuksessa opiskelijat suorittavat yli puoli vuotta kestävän koulutuksen, jossa on useita käytännön harjoitteita, lopputyö ja vaativa lopputentti. Opetushallitus, Kiinteistöalan Koulutuskeskus ja RE/MAX myöntävät todistukset tutkinnon hyväksytysti suorittaneille.

”Valmennusohjelman rungon muodosti 2019 voimaan tulevan Kiinteistöarvioinnin erikoisammattitutkinnon osaamisvaatimukset, joita nyt testattiin ensimmäistä kertaa hyvällä menestyksellä. REMAXin edustajat olivat vahvalla panoksella laatimassa uusia tutkinnonperusteita, joten uusien osaamisvaatimusten testaaminen oli mahdollista järjestää”, toteaa REMAX-ketjun kehitysjohtaja Pekka Ronkainen.

Kiinteistöarvioinnin erikoisammattitutkinto on osa Opetushallituksen työstämää Liiketoiminnan ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkintojen uudistusta. REMAXin valmennus antaa hyvät valmiudet Keskuskauppakamarin järjestämän kiinteistöarvioinnin auktorisointikokeen läpäisemiseen. REMAXin valmennuksella pyritään ratkaisemaan erityisesti Asuntoauktorisoitujen kiinteistöarvioijien puutetta, joka on syntynyt koska AKA –kokeeseen valmistavaa riittävän haastavaa koulutusta ole ollut saatavilla.

Kunnon arviokirja on vakuutus yllättävää vakuusvajetta vastaan

Välittäjien asunnon myyntiä varten mainostamat ilmaiset arviot eivät täytä oikealle kiinteistöarviolle asetettuja vaatimuksia eikä ne täytä luotettavan päätöksenteon vaatimia tarpeita.”Valitettavan usein pankit pyytävät välittäjiltä ilmaisia pika-arvioita arvioidessaan asiakkaiden asuntojen vakuusarvoja ja vielä ikävämpää on se, ettei välittäjät ymmärrä millaisen karhunpalveluksen he tekevät pankille ja asiakkaalle antaessaan tällaisia pika-arvioita. Annettu pika-arvo voi olla oikea, mutta olosuhteet laina-aikana voivat muuttua rajusti, jolloin asiakkaan turvan kannalta olisi äärimmäisen tärkeää, että edes yhden kerran lainasuhteen aikana vakuuden asema markkinoilla olisi kunnolla ja ammattitaitoisesti dokumentoitu puolueettoman arviointiosaajan toimesta”, jatkaa Pekka Ronkainen.

RE/MAX on kansainvälinen ketju, joten uudet kiinteistöarviointimestarit saavat käyttää myös tutkinnon kansainvälistä titteliä Property Valuation Specialist (PVS).

 

Valmistuneet Kiinteistöarviointimestarit ovat:

Mira Aalto (Helsinki), Pasi Aalto (Helsinki), Mervi Djerf (Vantaa), Terttu Finska (Lappeenranta), Pauli Kaarre (Lahti), Riina Kalavaara (Helsinki), Miia Karppinen (Lahti), Marita Kiuru (Tampere), Kirsi Maasalo (Helsinki), Reijo Mätinki (Lappeenranta), Katja Sarkama (Järvenpää), Pasi Sarnikari (Lahti), Jouni Soininen (Lahti) ja Juha Taponen (Helsinki).

 

 

Lisätietoja

Pasi Aalto Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi +358 400 322 232 pasi.aalto@remax.fi  

 

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. REMAX toimii globaalisti 45 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7500 toimiston ja yli 120 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.