RE/MAX avaa toimiston Helsingin Kalasatamaan...

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju RE/MAX vahvistaa asemiaan Itäisessä Helsingissä ja avaa uuden toimiston Kalasatamaan osoitteeseen Työpajanpiha 2.  

RE/MAX Rubiini -nimeä kantavan toimiston yrittäjinä toimii todellinen asuntokaupan tehonelikko: Hanna Virtanen, Tarja Pykäläinen-Kazan, Minna Silvo ja Minna Uunimäki. Kaikki uuden toimiston yrittäjät ovat pitkän linjan kiinteistönvälitysalan ammattilaisia, ja he ovat aiemmin toimineet RE/MAXilla välittäjinä. 

Kalasatama – Itäisen kantakaupungin kasvun veturi 

Helsingin kantakaupungin alueellinen laajentuminen ollut viime vuosina vilkasta. Yksi nopeiten kasvavimpia alueita on Kalasatama. "Monille tulee Kalasatamasta mieleen tornitalot ja REDI-kauppakeskus, mutta Kalasatama on myös paljon muuta. Kattavat peruspalvelut (kuten päiväkodit, koulu, terveysasema) sekä monipuolinen ravintola- ja kauppatarjonta tekevät arjesta mutkatonta. Lisäksi meren läheisyys ja esimerkiksi Mustikkamaan ulkoilumaastot lisäävät Kalasataman kiinnostavuutta. Kalasatamassa vallitsee urbaanin yhteisöllinen meininki", kommentoi Minna Uunimäki. 

Kalasataman asuntomarkkinan kehitys 

Vuonna 2021 käytettyjen kerrostaloasuntojen kauppamäärät kasvoivat yli 76 % verrattuna edelliseen vuoteen. Huoneluvun mukaan tarkasteltuna etenkin kaksioita ja neliöitä myytiin merkittävästi enemmän. Myös neliöhinnat ovat kasvussa – vuonna 2021 käytettyjen kerrostaloasuntojen keskimääräiset neliöhinnat olivat 6 prosenttiyksikköä korkeammalla tasolla edellisvuoteen verrattuna. 

“Kiinnostava ja kasvava Kalasataman alue on tuonut positiivista nostetta myös läheisten asuinalueiden, kuten Kulosaaren, Hermannin, Arabian ja Toukolan asuntomarkkinoille”, kertoo Tarja Pykäläinen-Kazan. 

RE/MAX Rubiini – kokemuksen hiomaa ammattitaitoa 

Uuden RE/MAX Rubiini -toimiston yrittäjät omaavat pitkän kokemuksen kiinteistönvälitysalalta. "Oman toimiston perustaminen tällä huikealla porukalla on hieno juttu. Tuomme jokainen yksilönä oman kokemuksemme asiakkaidemme käyttöön ja laitamme itsemme likoon asiakkaitamme varten", kertoo Hanna Virtanen. 

RE/MAX Rubiini tarjoaa yksilöllisesti räätälöityä palvelua niin asunnon myyjille kuin ostajillekin. “Meiltä saat palvelukokonaisuuden, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Kokeneiden välittäjien lisäksi tiimissämme on muun muassa asuntokuvauksen ja stailauksen ammattilaisia. Unohtamatta RE/MAXin vahvaa brändiä ja markkinoiden tehokkaimpia markkinointityökaluja”, summaa Minna Silvo. 

Rubiini on RE/MAXin 14. toimisto Helsingin alueella. "Jalansijamme Helsingissä on vahva ja RE/MAX Rubiinin myötä se vahvistuu entisestään. Toivon onnea ja menestystä uusille yrittäjillemme”, kommentoi RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto. 

 

Lisätiedot 

Tarja Pykäläinen-Kazan 

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, NHS 

RE/MAX Rubiini 

+358 44 980 4645 | tarja.pykalainen@remax.fi 

Pasi Aalto 

Toimitusjohtaja 

RE/MAX Suomi 

358 20 573 4000 | pasi.aalto@remax.fi  

  

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on yli 450 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.   

REMAX toimii globaalisti lähes 50 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 8000 toimiston ja yli 140 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.  

 

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.