RE/MAX avasi toimiston Kotkaan...

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju avasi toimiston Kotkaan

RE/MAX Room avautui 1. maaliskuuta Kotkaan osoitteeseen Kauppakatu 3. Toimiston yrittäjänä toimii kokenut kiinteistönvälitysalan ammattilainen ja yrittäjä Anne Vastamäki.

”RE/MAX on globaali, menestynyt ja kasvava yritys. Brändi on maailmanlaajuisesti tunnettu ja markkinajohtaja maailmalla. RE/MAXilla Suomessa on huippuammattilaisia ja hyviä tyyppejä, ja RE/MAX on edelläkävijä monessa asiassa: RE/MAXilla on ainutlaatuinen koulutusjärjestelmä, maine, ja ihana perhe- ja asiakaslähtöinen arvomaailma”, kertoo Vastamäki. ”Odotan sekä itseltäni, että yritykseltäni ja RE/MAXilta, menestystä, jatkuvaa kehitystä, laadun ja tason ylläpitoa sekä parantamista, arvomaailman ylläpitoa, yrityksen laajentumista ja kasvua henkilökunnan määrän lisääntymisen kautta, koulutusta, tietoa ja taitoa – näin muutaman mainitakseni”, kertoo yrittäjä Anne Vastamäki innoissaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähikuntien välinen muuttoliike pitää asuntokaupan virettä yllä Kotkassa

Asuntokauppaa on tehty Kotkassa harkitusti. Pienet asunnot kiinnostavat Kotkansaarella ja Karhulassa ensiasunnonostajia ja sijoittajia. Kulttuurikaupunkina Kotka on nosteessa ja vetovoimaan vaikuttavat hintataso kasvukeskuksiin nähden, sekä noin tunnin ajomatka lentokentälle ja pääkaupunkiseudulle. Kevätauringon lisäksi asuntokaupan kiihdyttäjänä sekä merikaupungin vetovoimana toimivat loma-asuntojen maltillinen hintataso saaristoineen ja purjehtijalle sopivat meriyhteydet. Väkiluvun 400 hengen lasku vuonna 2016 oli yksi asuntokaupassa tarjontaa ylläpitävä voima Kotkassa. Asuntojen kaupaksi menon kannalta lähikuntien kanssa tapahtuva, tasapainossa oleva, kuntalaisten vaihto on merkittävän positiivinen ilmiö.

Lähikunnista Kouvolan ja Haminan kanssa muuttoliike oli suuruusluokaltaan 200 hengen muuttoliike molempiin suuntiin. Kouvolan suuntaan Kotka menetti noin 50 henkeä. Pyhtään ja Kotkan välillä muuttoliike oli n.150 hengen suuruista, Kotkan jäädessä noin 10 hengen verran voitolle. Kotkan hyvä tarjonta kohtuuhintaisissa asunnoissa on omiaan vahvistamaan Kotkan menestymistä lähikuntien muuttoliikkeessä jatkossakin. Myös Kotkan sisällä tapahtui dynaamista väestönmuutosta vuosina 2015-2016. Kotkansaari keskusta-alueena otti askeleen ikärakenteessa kohti nuorempaa suuntaa, kun väkiluvun nettokasvu oli 104 henkeä, niin alle 15-vuotiaita (+71) ja 20-29-vuotiaita (+56) muutti keskustaan lisää. Kotkansaaren iäkkäämmässä päässä tapahtunut muuttoliike piti kuitenkin alueen keski-iän (49 v) samana, kun 50-69 -vuotiaiden määrä väheni 100 hengellä ja 70-79 -vuotiaiden määrä kasvoi 106 hengellä.

Keski-iältään nuorekkaampi Mussalo (39 v) ikääntyi samalla, kun alueelta muutti alle 12-vuotiaita 48 henkeä ja 50-79 vuotiaita muutti samalla 71 henkeä alueelle. Mussalon väestön nettomuutos 2015-2016 oli 31 henkeä tappiollinen. ”Tämän päivän ihmiset liikkuvat enemmän eikä sijoittaminen omaan asuntovarallisuuteen katso maantieteellisiä rajoja. RE/MAX mahdollistaa paljon enemmän kuin tavalliset Suomen rajojen sisällä toimivat välitysliikkeet. RE/MAX loi yrittäjiensä kanssa viime vuonna yli 100 työpaikkaa ja oli perustamassa kymmeniä uusia välitysliikkeitä Suomeen”, kertoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Aidosti suomalainen kansainvälinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kahdeksanneksi suurin franchising-ketju. Suomessa RE/MAX on toiminut yli 10 vuotta. Nykyisten omistajien Pasi ja Petri Aallon hallussa RE/MAX Suomi on ollut viisi vuotta. Ketju on tuon viiden vuoden aikana kasvanut 100 hengen toimijasta yhdeksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä. ”Muutama esimerkki kansainvälisyydestämme on, että mikäli asiakkaamme haluaa esimerkiksi ostaa tai vuokrata asunnon ulkomailta, voimme auttaa häntä paikallisen RE/MAX toimiston kautta. Tarjoamme myös myynnissämme oleville asunnoille alan laajimman internetnäkyvyyden, sillä kaikki RE/MAXilla myynnissä olevat asunnot näkyvät suomalaisten asuntoportaalien lisäksi RE/MAXin kansainvälisillä nettisivuilla, jossa vierailee kuukausittain miljoonia asiakkaita”, sanoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

 

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / RE/MAX Suomi

 

 

 

Lisätietoja

Anne Vastamäki, Yrittäjä, RE/MAX Room +358 50 3176 100 | anne.vastamaki@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi +358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi  

 

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. REMAX toimii globaalisti 44 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7500 toimiston ja yli 115 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.