RE/MAX avasi toimiston Tuusulaan...

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju avasi toimiston Tuusulaan

 

RE/MAX vahvistuu Keski-Uudellamaalla. Uusi toimisto RE/MAX Kotineliöt avautui maaliskuun alussa Tuusulaan osoitteeseen Nappulakatu 1.

Yrittäjänä toimistossa toimii kokenut RE/MAX-yrittäjä Jari Vähämäki. Jari Vähämäki on Keravan RE/MAX Asuntoneliöt -toimiston yrittäjä ja hän päätti avata toimiston myös Tuusulaan pystyäkseen palvelemaan tuusulalaisia mahdollisimman paikallisesti ja henkilökohtaisesti. ”Tuusulan toimistomme - aivan kuten Keravan toimisto aikoinaan - on perustettu palvelemaan nimenomaan paikallista markkinaa ja paikallisia asiakkaita. Parhaan hinnan ja parhaan palvelun asiakkaat saavat paikalliselta välittäjältä, joka tuntee alueen markkinatilanteen ja ostajan päätösprosessiin vaikuttavat tekijät”, Vähämäki kertoo. ”Palvelumme perustuu paikallistuntemuksen lisäksi henkilökohtaiseen palveluun. Voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua RE/MAX-ketjun tuen, uusien monipuolisten työkalujen, laajan näkyvyyden, sekä välittäjien toimintamallin eli henkilökohtaisen 24/7 sitoutumisen avulla.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuusula – kokoaan suurempi omakotitalokaupan keskus

Sekä Kerava että Tuusula ovat kasvavia kehyskuntia, joissa on myös paljon kunnan sisäistä muuttoliikettä. Keravan vetovoimaa lisää lähiaikoina avautuva uusi kauppakeskus. Tuusula on hyvin pidetty kohde omakotirakentamiselle. Tuusula tulee jatkossa olemaan näkyvästi esillä asuntouutisissa siellä järjestettävien asuntomessujen takia. Molempia kuntia yhdistää erinomaiset liikenneyhteydet ja lentokentän läheisyys. Käytettyjen kerros-ja rivitaloasuntojen ja omakotitalojen kaupassa liikkuu Tuusulan alueella kuukausittain yhteensä noin 8,4 M€ kauppahinnat.

Merkittävää kauppahinnoissa on omakotitalojen poikkeuksellisen suuri osuus verrattuna moneen muuhun kuntaan. Kun Keravan omakotitalomarkkinoilla liikkuu noin 1,7 m€ ja Järvenpään vastaava euromäärä on noin 2,7 M€ kuukaudessa, Tuusulassa omakotitalojen kaupassa liikkuu keskimäärin 4,3 M€. Velattomien kauppahintojen vertailussa Tuusula lähenee esim. Lahden alueen 5 M€:n tasoa. Tuusulan onnistunut kaavoituspolitiikka ja houkuttelevat tontit ovat luonnollisesti olleet merkittäviä edellytyksiä tälle menestykselle.

Tuusulassa omakotitalon keskihinta (tammikuu 2015 alkaen) on ollut noin 274 000 euroa. Omakotitalojen ostopotentiaaliin kohtuullinen hintataso vaikuttaa positiivisesti, varsinkin kun muutto suuntautuu rivitaloista omakotitaloihin. Tuusulan rivitalohuoneistojen velaton hinta vastaavana aikana on ollut noin 200 000 euroa ja Vantaalla 252 000 euroa eli rahoituksen kannalta muutto Tuusulan omakotitaloihin on ollut helppo järjestää. Tulevat asuntomessut Rykmentinpuiston alueella tulevat merkittävästi kasvattamaan Tuusulan mainetta alueen vetovoimaisimpana omakotikuntana

Aidosti suomalainen kansainvälinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kahdeksanneksi suurin franchisingketju. Suomessa RE/MAX on toiminut yli 10 vuotta. Nykyisten omistajien Pasi ja Petri Aallon hallussa RE/MAX Suomi on ollut viisi vuotta. Ketju on tuon viiden vuoden aikana kasvanut 100 hengen toimijasta yhdeksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä. ”Muutama esimerkki kansainvälisyydestämme on, että mikäli asiakkaamme haluaa esimerkiksi ostaa tai vuokrata asunnon ulkomailta, voimme auttaa häntä paikallisen RE/MAX toimiston kautta. Tarjoamme myös myynnissämme oleville asunnoille alan laajimman internetnäkyvyyden, sillä kaikki RE/MAXilla myynnissä olevat asunnot näkyvät suomalaisten asuntoportaalien lisäksi RE/MAXin kansainvälisillä nettisivuilla, jossa vierailee kuukausittain miljoonia asiakkaita”, sanoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

 

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / RE/MAX Suomi  

 

Lisätietoja

Jari Vähämäki, Yrittäjä, RE/MAX Kotineliöt ja RE/MAX Asuntoneliöt +358 50 555 9433 | jari.vahamaki@remax.fi Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi +358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

 

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse sitten asunnon myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. RE/MAX toimii globaalisti 44 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7500 toimiston ja yli 115 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.