RE/MAX Casa Alto ja Suomen Yrityskaupat aloittavat yhteistyön...

Suomen johtavat yrityskauppojen asiantuntijat yhdistävät voimansa ja tarjoavat entistä laajempaa palvelua asiakkailleen. Helsingin Viiskulmassa sijaitsevan RE/MAX Casa Alto -toimiston Commercial-tiimi ja Suomen Yrityskaupat Oy aloittavat yhteistyön tammikuun 2020 lopulla. Yhteistyö mahdollistaa joustavat ratkaisut yritys- tai toimitilakauppoihin valtakunnallisesti. Tarkoituksena on hyödyntää molempien toimijoiden parhaat osaamiset, työkalut sekä verkostot. 

"RE/MAX Casa Alton Commercial-tiimillä on vahva osaaminen toimitilojen arvioinnista ja myynnistä, sekä työkalut ja verkostot tähän. Olemme asiantuntijoita erityisesti palvelualan liiketoimintojen omistajanvaihdostilanteista. Ravintola- ja matkailuala ovat vahvasti painottuneet toiminnassamme ja osaamisessamme”, Commercial-tiimin Mari Kärkkäinen ja Nina Brandenburg toteavat.

Suomen Yrityskaupat on alan suurin toimija Pohjoismaissa, todennäköisesti myös koko Euroopassa

”Suomen Yrityskaupat Oy:n omistamien kauppapaikkojen kautta on myynnissä noin 1 100 yritystä eli lähes puolet kaikista Suomessa julkisesti myynnissä olevista yrityksistä.  Ostajia rekisterissämme on noin 24 000. Toimimme Suomessa, Virossa ja Espanjassa 14 konttorin ja 25 henkilön voimin”, toimitusjohtaja Juha Rantanen kertoo.

Alan ainoana toimijana Suomen Yrityskaupat Oy on digitalisoinut yrityskaupan asiantehtävät. Tämä mahdollistaa välittäjille monikertaisen määrän kohteiden hallintaa muihin verrattuna. Pankkien ja muiden rahoittajien kanssa yhdessä toteutettujen arvomääritysohjelmien avulla voidaan tehdä realistisia arvonmäärityksiä seitsemällä eri kielellä.

Yhteistyösopimuksen myötä kumpikin yritys säilyttää itsenäisyytensä. Commercia Mundi Oy LKV on itsenäinen yritys, joka toimii RE/MAX Commercial -brändin alla. Suomen Yrityskaupat on puolestaan kotimainen brändi ja franchising-ketju. Yritykset ovat lähtökohtaisesti kilpailijoita, mutta työnjaosta ja yhteistyöstä katsotaan koituvat hyötyjä kilpailuasetelmaa enemmän.

Yhteistyöyritykset ohjaavat asiakkaita toisilleen ristiin: tuotantoalojen liiketoimintoja Suomen Yrityskaupat Oy:lle sekä toimitiloja ja palvelualoja REMAX Casa Alton Commercial-tiimille. Tavoitteena yhteistyökuviossa on myös kansainvälinen laajentuminen.

Miksi ajankohta on sopiva yhteistyölle?

”Kun asiakasmäärät ovat kasvaneet riittävän suuriksi, on mahdollisuus erikoistua. Erikoituneet osaajat voivat muodostaa yhdessä laadukkaampia palvelukokonaisuuksia. Toimiala myös kasvaa ja omistajanvaihdokset arkipäiväistyvät suomalaisessa pk-yrityskentässä.  Yritysten omistusajat lyhenevät, kierto nopeutuu ja omistajanvaihdokset kytkeytyvät yhä enemmän yrityksen kasvuun. Tällöin tarvitaan kasvua tukevia omistajanvaihdospaljuja, jollainen nyt saadaan yhteistyöllä aikaan”, Juha Rantanen analysoi.

”Suomessa on hyvin hajanainen palvelukenttä toimitila- ja yritysvälityksessä eikä alaa hallita lainsäädännöllä. Näin palvelun taso vaihtelee eikä liiketoimintojen ja toimitilojen löydettävyys ole paras mahdollinen asiakkaan kannalta. Näihin asioihin haemme nyt muutosta”, Mari Kärkkäinen ja Nina Brandenburg täydentävät.

Yhteistyön mahdollistavan ohjelmiston toimittaa Deston Oy.

        

Lisätietoja:

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja

RE/MAX Suomi

+358 20 573 4000 | pasi.aalto@remax.fi

 

Mari Kärkkäinen, Toimitilat, liiketoimintakaupat ja asunnot

RE/MAX Casa Alto Commercial-tiimi

+358 40 596 7741 | mari.karkkainen@remax.fi

https://www.remaxcommercial.fi

www.remax-casaalto.fi

www.remax.fi 

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.