RE/MAX ja Kodit.io yhteistyöhön...

Uusi asuntokauppapalvelu Kodit.io tarjoaa tekoälyyn pohjautuvan arviointityökalunsa RE/MAX -välittäjien käyttöön.

”Asiakkaan etu on meille tärkeintä. RE/MAX on aina kaiken kehityksen kannalla, varsinkin jos kehityksestä on hyötyä asiakkaillemme. Teknologian hyödyntäminen on RE/MAXille tuttua, sillä meillä on ollut jo pitkään käytössä tekoälyn hyödyntämisen pohjautuvaa sosiaalisen median markkinointia. Kodit.io –palvelu tuo uuden ulottuvuuden välittäjiemme kykyyn palvella asiakkaitamme, joten aloitamme mielellämme yhteistyön Kodit.io –palvelun kanssa”, toteaa RE/MAXin toimitusjohtaja, Pasi Aalto.

Kodit.io:n marraskuussa lanseeraama keinoälyyn pohjautuva asuntokauppapalvelu on kehitetty asiakashyödyt edellä, niin aloittelevien kuin kokeneidenkin kiinteistönvälittäjien tueksi. ”Kodit.io:n keinoäly on pääkaupunkiseudulla kokenut kiinteistönvälittäjä, sillä se on nähnyt paljon asuntokauppadataa”, sanoo Kodit.io/ Homerun Technologies Oy:n CMO Tero Tiainen. Tekoäly yhdistää julkisen asuntokauppoihin liittyvän datan koko alueen ja kohteen tarjoushistoriaan, taloyhtiöiden keräämiin tietoihin sekä laajaan kohdeasunnon kuntokartoitukseen. ”Keinoälyyn pohjautuva helppokäyttöinen mobiilisovellus on hyvä apu välittäjillemme. Se helpottaa ja ennen kaikkea nopeuttaa kohteen tarkan, reaaliaikaisen hinnan arviointia”, sanoo RE/MAXin toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Uusi palvelu on RE/MAXissa tarkoitus ottaa nopeasti testikäyttöön pääkaupunkiseudulla. ”Näemme potentiaalia hyvinkin tiiviille yhteistyölle, josta hyötyvät kaikki osapuolet: asiakkaat, välittäjät ja Kodit.io”, Aalto toteaa ja lisää: ”Voimme integroida Kodit.io -palvelun osaksi omia prosessejamme, ja mikäli palvelu toimii hyvin, mallia voi lähteä laajentamaan myös Suomen rajojen ulkopuolelle”. Myös tärkein seikka, eli yhteistyön asiakashyödyt ovat merkittäviä. ”Hyödyt näkyvät ennen kaikkea nopeampina myyntiaikoina. Uuden palvelun avulla asiakkaan on myös helppo ostaa valmiiksi remontoituja ja kuntotarkastettuja asuntoja. Näen tässä mahdollisuuden luoda lisää uusia palvelumalleja asiakkaillemme”, Aalto pohtii.

 

Lisätietoja

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi +358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi  

Tero Tiainen, CMO, Kodit.io +358 40 573 2223 | tero@kodit.io  

 

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. REMAX toimii globaalisti yli 44 vuoden kokemuksella yli 100 maassa noin 7500 toimiston ja yli 115 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Kodit.io

Kodit.io on suomalaisen Homerun Technologies Oy:n tuottama tekoälyä hyödyntävä palvelu, jonka tehtävä on nopeuttaa ja helpottaa asuntokauppaa poistamalla yleisimpiä omistusasunnon vaihtoon liittyviä ongelmia. Tavoitteena on luoda maailman paras asunnonvaihtokokemus sekä perustavalla tavalla muuttaa tapaa, jolla asuntoja myydään ja ostetaan. Kodit.io antaa asunnosta hinta-arvion ja tekee käteistarjouksen tekoälyyn, julkiseen dataan, taloyhtiön tietoihin sekä laajaan asunnon tarkastukseen pohjautuen. Myynnissä olevat asunnot ovat aina muuttovalmiita ja remontoituja. www.kodit.io

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.