RE/MAX nyt myös Oulussa...

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju avasi toimiston Ouluun

RE/MAX hakee voimakasta kasvua ja sen tavoitteena on kattaa koko Suomi myös alueellisesti. Uuden toimiston avaaminen Ouluun on harkittu valinta ja toimisto vahvistaa RE/MAXin asemaa Pohjois-Suomessa.

RE/MAX Plaza avasi ovensa Oulussa joulukuun 2017 alussa. Toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla osoitteessa Kirkkokatu 17. Franchising-yrittäjänä toimistossa toimii kokenut yrittäjä ja RE/MAX-kiinteistönvälittäjä Marjo Kauhanen.

”Olen ollut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2014 alkaen. Syksyllä 2016 aloitin helsinkiläisessä RE/MAX-toimistossa ja tämä talo on siitä alkaen tuntunut omalta. Ketjussamme on mukava ilmapiiri tehdä töitä ja välittäjä saa enemmän kuin muualla. Kun Ouluun loppukesästä 2017 etsittiin yrittäjää, en voinut olla hakematta tähän tehtävään”, Kauhanen kertoo. ”RE/MAXilla on monipuolista ja kansainvälistä koulutusta. Itse olen parhaillaan aloittamassa Uudiskohdemestari-koulutuksen, jonka antia odotan kovasti.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oulu on menossa kohti vahvaa kasvua

”Asuntokauppa on alueella piristynyt ja uudistuotantoa rakennetaan paljon eri puolille kaupunkia,” kertoo RE/MAX Plazan yrittäjä Marjo Kauhanen. Yli 200.000 oululaisen vahva markkina-alue palautuu myös maan sisäisen muuttoliikkeen osalta vahvan muuttovoiton tielle. Oulu on perinteisesti kasvanut syntyvyyden kautta, tullista tulevan muuton ollessa suhteellisesti pienempi kuin muissa vahvan kasvun kaupungeissa. Asuntomarkkinoiden elpyminen ja kuluttajien luottamuksen vahvistuminen ovat omiaan vahvistamaan myös Ouluun suuntautuvaa uutta muuttoaaltoa.

Oulun vetovoimaan vaikuttaa Oulun kaupungin onnistuneen tonttipolitiikan mahdollistama kohtuuhintaisten uusien asuntojen tuotanto. Tulevien vuosien vetovoimatekijän tullee muodostamaan Oulun muuttuminen joellisesti rakennetusta kaupungista aidoksi merenrantakaupungiksi, kunhan suistoalueen suunnittelu ja rakentaminen ottavat ensimmäiset kunnon askeleet. Rommakonselän muuttaminen Oulun ”sisämereksi”, Johteensalmen avaaminen veneväyläksi ja Oulun Manhattanin rakentaminen Hietasaareen muuttaisivat Oulun kertaheitolla houkuttelevammaksi suurkaupungiksi. Käytettyjen kerrostaloasuntojen kauppoja tehtiin alueella tammikuussa 2018 lähes 50% enemmän kuin tammikuussa 2017. Myös asuntojen neliöhinnat ovat nousussa – käytetyissä kerrostalohuoneistoissa neliöhinnoissa oli nousua noin 7% verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan.

Aidosti suomalainen kansainvälinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX haluaa tarjota Oulun asuntomarkkinoille kansainvälistä palvelua ja luoda työpaikkoja Oulun nuorille, jotka haluavat mahdollisuuden edetä työurallaan myös kansainvälisesti. RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kahdeksanneksi suurin franchising-ketju. Suomessa RE/MAX on toiminut yli 10 vuotta. Nykyisten omistajien Pasi ja Petri Aallon hallussa RE/MAX Suomi on ollut viisi vuotta. Ketju on tuon viiden vuoden aikana kasvanut 100 hengen toimijasta yhdeksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä. ”Muutama esimerkki kansainvälisyydestämme on, että mikäli asiakkaamme haluaa esimerkiksi ostaa tai vuokrata asunnon ulkomailta, voimme auttaa häntä paikallisen RE/MAX toimiston kautta. Tarjoamme myös myynnissämme oleville asunnoille alan laajimman internetnäkyvyyden, sillä kaikki RE/MAXilla myynnissä olevat asunnot näkyvät suomalaisten asuntoportaalien lisäksi RE/MAXin kansainvälisillä nettisivuilla, jossa vierailee kuukausittain miljoonia asiakkaita”, sanoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

 

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / RE/MAX Suomi

 

Lisätietoja

Marjo Kauhanen, Yrittäjä, RE/MAX Plaza +358 50 5130 000 | marjo.kauhanen@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi +358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi  

 

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. REMAX toimii globaalisti 44 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7500 toimiston ja yli 115 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.