RE/MAX tarjoaa ilmaisia kansainvälisiä kiinteistönvälitysalan verk...

Kansainväliset verkkokoulutukset ovat saatavilla kaikille kiinteistönvälitysalasta kiinnostuneille. RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto kertoo: ”Meidän mielestämme ei ole parempaa aikaa jakaa osaamistamme ja kouluttautumisen ilmapiiriämme kaikille alasta kiinnostuneille. Näiden verkkokoulutusten avulla toivomme, että meistä on apua osallistujien henkilökohtaisessa kehittymisessä, jotta he voivat käyttää oppimiaan uusia taitoja omissa tehtävissään kriisiaikana ja kun kriisiaika on ohi.”

Tässä poikkeustilanteessa monet eivät voi työskennellä ja menettävät tulojaan työttömyyden ja lomautusten vuoksi. ”Nykyisellä tilanteella on negatiivisia vaikutuksia meidän kaikkien sosiaaliseen ympäristöön, ja on tärkeää, että pidämme huolta henkisestä terveydestämme. Nämä verkkokoulutukset ovat hyvä tilaisuus kehittää itseään ja oppia uutta,” jatkaa Aalto.

RE/MAX vaihtoi kaikki koulutuksensa verkkovalmennuksiksi koronatilanteen alettua. Kuluneiden kuukausien aikana koulutuksia on järjestetty lähes päivittäin. Verkkokoulutuksen aiheet vaihtelevat vinkeistä tehokkaaseen etäpäivään, videoesittelyvinkkeihin sekä myyjien ja ostajien kanssa keskusteluun nykyisessä tilanteessa. Valmennuksia kehitetään jatkuvasti, ja aiempia koulutuksia muokataan nykyiseen ympäristöön sopiviksi. ”Verkkokoulutustemme tulokset ovat olleet hienoja, ja olen todella ylpeä kaikista toimistoistamme, jotka ovat kokoontuneet yhdessä edistämään välittäjiemme ja koko kiinteistönvälitysalan hyvinvointia. Odotamme, että pääsemme hyödyntämään tämän kovan työn tuloksia tulevina kuukausina”, kertoo Pasi Aalto.

RE/MAX järjesti maalis-toukokuussa kansainvälisiä verkkokoulutuksia, jotka olivat teemaltaan ‘Level-Up in 60 Minutes’, ja ne keskittyvät kiinteistönvälitysalaan, mutta niitä voi hyödyntää myös monilla muilla aloilla. Koulutuksissa oli mukana RE/MAXin kanadalainen kiinteistönvälitysalan videoguru Jesse Peters, ‘Social Savvy Agent’. Peters on kasvattanut liiketoimintaansa pääasiassa sosiaalisen median ja videoiden kautta. Mukana oli myös monia RE/MAXin kansainvälisiä puhujia, mm. Nathan Dart, kiinteistönvälittäjä ja suosittu Richard Robbins Internationalin puhuja, Travis Robertson, toinen kansainvälinen puhuja ja valmentaja Yhdysvalloista, sekä Tom Ferry, yksi maailman johtavista välitysalan valmentajista.  

Valmennusten nauhoitukset ovat katsottavissa kaikille halukkaille tämän linkin kautta: rem.ax/60minutes  

 

Lisätietoja Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi +358 20 573 4000 | pasi.aalto@remax.fi

 

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on noin 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. REMAX toimii globaalisti yli 47 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 7900 toimiston ja yli 130 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.