RE/MAXilla välittäjä saa loistaa – työssä vapaus ja vastuu kohtaav...

Kun kaikki välittäjät toimivat työssään yrittäjähenkisesti, on heillä enemmän vastuuta – mutta myös vapautta ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhönsä. Työhön ja asiakaspalveluun motivoituneet välittäjät pääsevätkin menestymään RE/MAXilla, sillä myös välittäjän osuus välityspalkkiosta on korkeampi. Poikkeusaikanakaan RE/MAXin välittäjien työtä ei rajoita yleinen tilanne, vaan jokainen välittäjä määrittää itse työmääränsä omalla toiminnallaan. Työ ei ole niin suhdanneherkkää, kun taustalla on tarkkaan hiottu toimintamalli sekä suuren yritysketjun tuki, johon nojata. Kansainvälinen RE/MAX-yhteisö tukee ja jakaa parhaat käytännöt nopeasti välittäjien kesken. Haastattelimme RE/MAX Suomen toimitusjohtajaa Pasi Aaltoa siitä, miten yrittäjähenkisyys sekä kansainvälisen ketjun tuki käytännössä välittäjän arjessa näkyy.  

Välittäjän menestykselle ei ole kattoa RE/MAXilla

Kaikki RE/MAXin toimintamallit ovat yrittäjähenkisiä, voit toimia oman yrityksen kautta, osakkaana, kevytyrittäjänä - eikä perinteinen työsuhdekaan ole poissuljettu vaihtoehto. “Yrittäjähenkisissä toimintamalleissamme välittäjä saa myös valtaosan välityspalkkiosta itselleen. Se on tietenkin vahva taloudellinen etu ja motivaation luoja. Välittäjänä toimitaan yrittäjämäisesti – joko oman yrityksen kautta tai ilman omaa varsinaista yritystä, osakkaana tai kevytyrittäjänä.” RE/MAX toi tämän “korkeakomissiomallin” ensimmäisenä niin Suomeen kuin muualle maailmalle. Se on osoittautunut toimintamalliksi, josta hyötyvät kaikki; niin välittäjä, toimiston yrittäjä kuin asiakas, joka saa aina mahdollisimman motivoituneen välittäjän asunnolleen.

“Meille hakeutuvatkin yrittäjähenkiset välittäjät, jotka yleensä ottavat ja sietävät enemmän riskejä, ja ovat vahvasti kehittymishaluisia. Jotta voimme maksaa maksimaalisen välityspalkkion välittäjälle, hän vastaa omista kuluistaan. Se on myös asiakkaan etu, sillä välittäjälle ei ole samantekevää, myydäänkö asunto vai ei. Siitä tulee myös tietty dynamiikkaero tekemisen tyyliin. Tottakai lisämotivaationa toimii se, että samasta työstä saa myös selvästi paremman palkkion. Kyllähän se saa välittäjän innokkaammin liikkeelle”, Aalto kuvailee.

RE/MAXilla ei tarvitse lomauttaa ketään – työ on jokaisen omissa käsissä

Nykyisinä poikkeusaikoina RE/MAXista on vahvana ketjuna välittäjille monenlaista hyötyä. Ketjussa ei poikkeusoloissakaan jouduta turvautumaan esimerkiksi lomauttamiseen, sillä työhönsä pystyy vaikuttamaan jokainen välittäjä itse. “Meillä välittäjä ei ole riippuvainen muista, vaan itsestään. Se ei siis ole kiinni muista, onko välittäjällä töitä. Meillä ei lomauteta ketään vaikeinakaan aikoina, vaan välittäjä voi itse vaikuttaa omaan kirstuunsa sekä ideapankkiinsa. Toimenpiteitä, ideointia ja markkinointia ei rajoiteta – tai sanota, että jotain ei saisi tehdä. Luovuutta saa käyttää, meillä ei haluta kahlita välittäjää.” Etuna on myös olla osana kansainvälistä ketjua, jonka kulttuuri on jakaa parhaita toimintatapoja myös eri maiden välillä.

“Nyt uudessa tilanteessa olemme olleet lähes päivittäin yhteydessä muiden maiden tekijöihin. Yhdessä jaamme keinoja, neuvoja ja käytäntöjä siitä, mikä tänä aikana toimii ja mikä ei. Se on todellinen vahvuus.” Aalto näkee, että juuri tämä jakamisen kulttuuri ja yrittäjämäisyys tuovat voimaa niin koko ketjulle kuin yksittäisille välittäjille. Kansainvälinen verkosto muistuttaa eräänlaista ammattilaisten laajaa perhemäistä yhteisöä. “RE/MAXilla ei esiinny juurikaan kateuden kulttuuria; se ei ole itseltä pois, jos toisilla menee hyvin, vaan päinvastoin. Se on ollut myös hienoa huomata käytännössä tänä aikana.”

Avainasemassa nopea reagointi

RE/MAX on onnistunut kasvattamaan markkinaosuuttaan monissa maissa, myös poikkeusaikoina. Toimintamalli on joustava ja mahdollistaa nopean reagoinnin vallitsevassa tilanteessa. “Jos maailma pysähtyy, tarvitaan heitä, jotka alkavat tekemään, ottavat yhteyksiä ja ovat aktiivisia, kun monet jäävät katselemaan tilannetta. Kun kommunikoimme ja toimimme, alkaa asioita tapahtumaan, tilanteesta huolimatta. Luomme samantien työkaluja ja teemme markkinointia yhdessä. Näitä asioita ei tarvitse miettiä yksin, vaan työkaluja tehdään porukalla koko ketjun käyttöön nopeasti – näin myös parhaat käytännöt tulevat nopeasti kaikille käyttöön”, Aalto kiteyttää.  

 

Kiinteistönvälittäjä, haluaisitko sinäkin määritellä itse työsi tavoitteet ja päästä huipulle? Hae RE/MAXin välittäjien joukkoon ja avaa ovi mahdollisuuksiisi!

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.