Uudiskohteiden välittäminen on enemmän kuin kauppakirjan tekoa...

Uusi valmennusohjelma tuotti osaajia asiakkaiden tarpeisiin

Uudiskohteiden välittäminen on asiantuntijapalvelua, jossa tulee hallita rakennusmaan hankinnasta alkava prosessi, joka ulottuu uuden asunnon ostajan tyytyväisyyteen vielä vuositakuukorjausten jälkeenkin.

Kiinteistönvälittäjien koulutus uudiskohteiden välittämisen hallitsemiseksi on tähän saakka keskittynyt lähinnä perusjuridiikan opiskeluun. Perusjuridiikan osaaminen vähintään asuntokauppalain velvoitteiden osalta sekä RS – järjestelmän hallitseminen ovat keskeisiä asunnonostajan ja rakennuttajan turvaamiseksi.

RE/MAXin mielestä uudiskohteita välittävän kiinteistönvälittäjän tulee tämän lisäksi hallita mm. rakennuspaikan jalostamiseen liittyviä asioita, rakennuttajan organisaation toimintaa, rakennustyömaan turvallisuuskäytäntöjä sekä uuden asunnon ostajan vanhan asunnon myynnin järjestämiseen liittyviä käytänteitä.

"Jo pelkästään rakennustyömaanturvallisuuskäytäntöihin ja roolituksiin perehtyminen tuo merkittäviä parannuksia turvalliseen yhteistoimintaan ostajan, kiinteistönvälittäjän ja rakennuttajan välillä", totetaa RE/MAXin rakennuttajayhteistyöstä vastaava Markku Välimäki.

"Välitysalan haasteena on ollut, ettei rakennuttajien ja uuden asunnon ostajien palvelemiseen valmistavaa riittävänhaastavaa koulutusta ole ollut saatavilla, joten uudiskohdeprosessin hallitsevien välittäjien määrä on jäänyt vähäiseksi. Rakennuttajat ovat joutuneet paikkaamaan tätä puutetta perustamalla omia myyntiorganisaatioita ja kouluttamaan itse osaajat omaan käyttöönsä. RE/MAX on ratkaissut ongelman järjestämällä kokeneille kiinteistönvälittäjilleen Uudiskohdemestarivalmennuksen", kertoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Uudiskohdemestarin valmennusohjelman osaamiskriteerit perustuvat Opetushallituksen Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon vaatimuksiin sekä koulutuksen yhteistyökumppanina toimineen TampereenAikuiskoulutuskeskuksen valmennusohjelmiin, joita on tarkennettu RE/MAXin kanssa yhteistyössä. Tutkinnon suorittajat suorittivat 7 kk kestäneen koulutuksen, jossa oli runsaasti lähiopetuspäiviä, työssäoppimisjaksoja, käytännön harjoitteita sekä lopputyön tekeminen aihealueelta.

RE/MAX on kansainvälinen ketju, joten uudet uudiskohdemestarit saavat käyttää myös tutkinnon kansainvälistä titteliä New Home Specialist (NHS).

Ensimmäiset valmistuneet Uudiskohdemestarit ovat:

Pasi Bergqvist (Tampere), Tiina Bergqvist (Tampere), Keijo Bragge (Helsinki), Petter Frisk (Espoo), Teemu Kirjonen (Lahti), Arsi Kukkonen (Järvenpää), Peter Juslin (Helsinki), Tuija Kyyhkynen (Tampere), Mika Laitinen (Lappeenranta), Tom Lindqvist (Turku), Niklas Lyhykäinen (Helsinki), Janita Matilainen(Lahti), René Messia de Prado (Helsinki), Susanna Metelinen (Tampere), Tero Naskali (Tampere), Rainer Nilovaara (Turku).  

 

Lisätietoja

Markku Välimäki, Ketjun laajentumispäällikkö, Rakennuttajayhteistyö, RE/MAX Suomi +358 400 486 333 | markku.valimaki@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi +358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

 

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. REMAX toimii globaalisti 44 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7500 toimiston ja yli 115 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.