Uusi ryhmä RE/MAX-kasvuyrittäjiä valmistui...

RE/MAXin yrittäjille suunnattu valmennusohjelma päättyi onnistuneesti aikataulussaan lokakuussa 2021. Valmennusohjelmasta valmistui 11 RE/MAX-yrittäjää eri puolelta Suomea.  

 

RE/MAX-Kasvuyrittäjän Muutosvalmennusohjelma starttasi marraskuussa 2020 

Valmennusohjelman tavoitteena oli kehittää RE/MAX-yrittäjää omassa yrittäjyydessään ja yrityksensä johtamisessa - erityisesti antaa yrittäjälle välineitä kasvuun. Yrittäjien liikkeenjohdollisia kasvuvalmiuksia kehitettiin 11 kuukauden ajan monimuoto-ohjelmalla, joka sisälsi ryhmä- ja yksilövalmennusta. Valmentajina koulutuksessa toimi ulkopuolisia asiantuntijoita ja valmentajia, RE/MAXin ketjujohtoa sekä muita yhteistyökumppaneita. RE/MAX-henkeen kuuluen, koulutuksessa vertaisopittiin toisilta RE/MAX-yrittäjiltä. Valmennusohjelmaan kuului 10 lähiopetuspäivää ja monipuolisia etävalmennuksia Teamsin välityksellä.  

Koulutukseen osallistuneet RE/MAX yrittäjät rakensivat yritykselleen kasvusuunnitelman ja toteuttivat haluamallaan liiketoiminnan alueella kehittämisprojektin. Yrittäjät suorittivat valmennuksen yhteydessä Opetushallituksen hyväksymän tutkinnon – Liiketoiminnan Erikoisammattitutkinnon, Kiinteistönvälitysliikkeen Johtamisen osaamisalueella. 

Valmennusohjelma toteutettiin n. 11 kuukauden monimuoto-ohjelmalla ja sen toteutti Franchise Business College yhteistyössä Mercuria - Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksen kanssa. Ohjelma päättyi lokakuussa 2021, jolloin osallistujille jaettiin todistukset valmennuksen onnistuneesta suorittamisesta.   

”Yrittäjähenkisyys ja kasvuhakuisuus ovat keskeisiä arvoja RE/MAXilla. On hienoa, että pystymme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamaan RE/MAX-yrittäjille mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa niin henkilökohtaisesti kuin yrityksenäkin. Onnittelut kaikille koulutusohjelmasta valmistuneille”, summaa RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto. 

Seuraava RE/MAXin kasvuyrittäjä-valmennus starttaa vuoden 2022 aikana. 

 

Kehittyminen tärkeimpiä tekijöitä työhön sitouttamiseen liittyen 

Yrittäjien ja välittäjien osaamisen kehittäminen on RE/MAXin tärkeimmistä arvoista. Työterveyslaitoksen asiantuntija Jari Hakanen tutkijakumppaneineen (2021) osoitti laajassa tutkimuksessaan työn imuun liittyen, että työssä kehittyminen on suomalaisille tärkeimpiä asioita, jotka vaikuttavat positiivisesti yksilöön, organisaatioon sekä yhteiskuntaan. Työssään kehittyvät työntekijät ovatkin RE/MAXin isoin voimavara ja panostamme työntekijöidemme kehitykseen ja kasvuun.  

Lokakuussa 2021 valmistuneet RE/MAX-Yrittäjät ovat: 

 

Kristiina Horsma RE/MAX Loiste (Helsinki)

Peter Juslin RE/MAX Casa Alto (Helsinki)

Nina Simosas, RE/MAX Casa Alto (Helsinki)

Laura Venesjärvi RE/MAX Flow (Helsinki)

Janette Rautakoski RE/MAX City (Helsinki)

Jaana Saarinen RE/MAX City (Helsinki)

Jani Pomell RE/MAX Family (Helsinki)

Ville Nuutinen RE/MAX Exellence (Espoo)

Turusta Hannele Himanen RE/MAX Ainoa (Turku)

Tampereelta Harri Hakkarainen RE/MAX Tehoneliöt (Tampere)

Lappeenrannasta Suvi Heikkanen RE/MAX Joutsen (Lappeenranta)

 

 

Lisätietoja 

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi +358 20 573 4000  | pasi.aalto@remax.fi   

 

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on yli 450 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. REMAX toimii globaalisti lähes 50 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 8000 toimiston ja yli 140 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa. 

 

 

Lähteet:

Jari Hakanen / Työterveyslaitos 2021  

Hakanen JJ, Bakker AB, Turunen J. The relative importance of various job resources for work engagement: A concurrent and follow-up dominance analysis. BRQ Business Research Quarterly. April 2021. doi:10.1177/23409444211012419 

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.