RE/MAX vahvistui Tampereella kesäkuussa – uusi toimisto avattiin T...

RE/MAX vahvistui Tampereella uudella toimistolla.

RE/MAX Tehoneliöt palvelevat asiakkaita keskeisellä paikalla Tampereen Kuninkaankulmassa osoitteessa Puutarhakatu 10. Tehoneliöiden tiimiltä löytyy kiinteistönvälitysalan osaamista monen vuoden ajalta sekä kokemusta kiinteistönvälitystoimiston yrittäjinä toimimisesta.

”RE/MAX Tehoneliöiden toimisto perustettiin palvelemaan asiakkaita laadukkaasti, rehellisesti ja läpinäkyvästi. Yrittäjiä toimipisteessä on neljä ja vahvalla yrittäjätiimillä tavoitellaan mahdollisimman laadukasta asiakaspalvelua ja parhaan lopputuloksen saavuttamista asiakkaille.”, kertovat yrittäjistä Krista Korhonen ja Marcus Haas. Yrittäjinä toimistossa toimivat myös RE/MAXin Capital toimiston kokeneet Harri ja Anna Hakkarainen.     

Tehoneliöiden toimisto on aidosti tamperelainen kiinteistönvälitysalatoimisto ja toimistosta löytyy lisäksi vahvaa juridista osaamista. Yhden yrittäjistä ollessa sveitsinsuomalainen löytyy toimistolta vahvat kontaktit Sveitsin alueelle sekä kiinnostus laajentamiseen saksankielisille alueille ja myöhemmin mahdollisesti muillekin alueille. RE/MAXin uusi toimisto onkin yksi RE/MAXin aidosti kansainväliseen välitystoimintaan pyrkivä toimisto Suomessa.

Raitioliikenne tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Raitioliikenteen starttaaminen elokuussa tarjoaa Tampereen seudulla uusia mahdollisuuksia, kun raitioliikenne mahdollistaa nopean liikkumisen alueelta toiselle. Raitioliikenne parantaa palveluiden saatavuutta, kun liikkumisen edellytykset paranevat. Raitiovaunureitin varrella olevien asuntojen arvo onkin kasvanut.

Tampereen seudun vanhojen asuntojen kauppamäärät ovat olleet kasvussa viime vuoden lukuihin verrattuna. Tampereen seudulla omakotitaloja on mennyt kaupaksi noin 28 % enemmän verrattuna vuoden takaiseen ja kerrostaloasuntoja 34 %. Tarkastellessa käytettyjen kerrostaloasuntojen hintakehitystä viimeiseltä neljältä vuodelta, kasvu on ollut tasaista. Vuonna 2018 tammi-toukokuu välisenä aikana käytettyjen kerrostaloasuntojen hinnat olivat Tampereella keskimäärin 2883 € ja vuonna 2019 2946 €. Vuonna 2020 tammi-toukokuussa käytettyjen kerrostaloasuntojen hinnat nousivat 3107 € ja vuonna 2021 keskimääräinen hinta oli 3368 €.

RE/MAX Tehoneliöiden yrittäjät uskovat Tampereen positiivisen vireen jatkuvan.

Kiinnostaako ura välittäjänä?

RE/MAXin uudella toimistolla on rekrytoinnit käynnissä. Uusi RE/MAX toimisto haluaa muuttaa ihmisten käsitystä kiinteistönvälitysalasta ja etsivätkin joukkoonsa yhdessä toimivia ja innovatiivisia kollegoita. RE/MAX Tehoneliöt tarjoavat välittäjälle mahtavan tiimin, vahvan taustatuen ja mahdollisuuden kehittyä kiinteistönvälitysalan huippuosaajaksi. Yrittäjät kertovat uskovansa ”yhteistyön voimaan ja näkevät yhteistyön olevan mahdollisuus oppia uutta”. RE/MAX tarjoaa välittäjilleen maailmanlaajuisen välittäjäverkoston, jossa jaetaan parhaat käytännöt, vinkit ja koulutukset RE/MAXlaisten kesken. RE/MAXilla on alan parhaimmat välittäjän työkalut sekä alan paras palkkiomalli. Lue lisää osoitteessa rem.ax/haetehonelioille

RE/MAX Tehoneliöt toivottavat kaikki tervetulleiksi

RE/MAX Tehoneliöt kannustavat asunnon myynnistä tai ostosta kiinnostuneet ottamaan yhteyttä asuntoasioissa. Tehoneliöt palvelevat paikallisen asuntokaupan lisäksi vankalla tietotaidollaan asuntosijoittamiseen ja kansainväliseen asuntokauppaan liittyvissä asioissa.

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / REMAX Suomi

Lisätietoja:

Marcus Haas Yrittäjä, +358 44 734 9920 | marcus.haas@remax.fi | RE/MAX Tehoneliöt

Krista Korhonen, Yrittäjä, +358 40 717 2875 | krista.korhonen@remax.fi | RE/MAX Tehoneliöt

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi

+358 20 573 4000 | pasi.aalto@remax.fi

RE/MAX Tehoneliöt on Tampereen kolmas RE/MAX toimisto. RE/MAX Capital palvelee osoitteessa Lempääläntie 21 ja RE/MAX Center osoitteessa Sammonkatu 22. Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on yli 420 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

REMAX toimii globaalisti lähes 50 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 7900 toimiston ja yli 135 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Lue lisää

 

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.