Uusi toimisto Herttoniemenrantaan...

RE/MAX vahvistuu Helsingissä - uusi toimisto Herttoniemenrantaan

 

Uusi toimisto, RE/MAX Star, avautui toukokuussa Herttoniemenrantaan, osoitteeseen Suolakivenkatu 15. Yrittäjänä toimistossa toimii kokenut kiinteistönvälittäjä, Sven Schlegel.

”Ennen päätöstäni RE/MAXiin liittymisestä, kävin useamman kiinteistönvälitysketjun rekrytapaamisissa. RE/MAX oli ensimmäinen, jossa tuntui, että minun ajatukseni ja ketjun toimintatapa olivat samalla aaltopituudella. Tunsin, että RE/MAXilla välittäjän työtä pyritään aktiivisesti helpottamaan tarjoamalla käyttöön alan parhaat työkalut ja loistavat kouluttautumismahdollisuudet. RE/MAXilla odotan ammatillista kehittymistä, uusia upeita kollegoita ja menestystä! “ kertoo Schlegel innoissaan. ”Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2014. Tätä ennen toimin mm. seitsemän vuotta sukelluskeskusyrittäjänä Thaimaassa. Koulutukseltani olen insinööri, mutta omasta mielestäni aivan siedettävä ihminen silti“, Schlegel jatkaa vitsaillen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herttoniemenrannassa on monimuotoinen asuntokanta

Herttoniemenranta on pääosin 90-luvulta lähtien rakennettu raikas asuinalue. Alueella on monimuotoisesta asuntokantaa vauraasta rantarakentamisesta viihtyisiin kerrostaloasuntoihin, hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien varrella. ”Alueen asuntokannan tuoreudesta johtuen aluetta ei leimaa peruskorjauksen alla olevien huputettujen talojen rivistöt, joten viihtyisän moderni, koko ajan tuoreutuva, alue on monelle asunnonostajalle houkutteleva vaihtoehto vielä pitkään,” tiivistää Sven Schlegel. Käytettyjen kerrostaloasuntojen kauppa on ollut volyymiltään tasaista ja neliöhinnat ovat liikkuneet 4500-5000 euron välillä vuoden 2016 alusta.

”Ainoa poikkeuksen alueen tilastoissa muodostaa lokakuussa 2017 tapahtuneen Peter Wetterintie 9:n huoneistojen myynti, joka nosti kaupan volyymin hetkellisesti uudelle tasolle. Kohteen myynti ei vaikuttanut asuntojen kokonaistilastohintoihin, mutta kaksioiden suuri määrä ja niiden pieni keskikoko laskivat 2h asuntojen osalta velattoman kokonaishinnan tilastohinnan hetkellisesti,” tarkentaa Sven Schlegel.

Herttoniemenrannan tilastollinen keskiarvoasunto on kuluneen vuoden aikana ollut 1994 rakennettu 58 m2 kaksio, jonka velaton hinta on ollut noin 270.000 €. Toukokuussa 2018 käytettyjen kerrostalojen kauppamäärä Helsingissä nousi 4 % verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan. Tammi-toukokuun kauppoja vertailtaessa kauppa on lähes vuoden 2017 tasolla. Käytettyjen kerrostalojen neliöhinnat nousivat Helsingissä 13 % verrattuna vuoden 2017 toukokuuhun. Myyntiajat Helsingissä säilyivät ennallaan, ollen keskimäärin 55 päivää.

Aidosti suomalainen kansainvälinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kahdeksanneksi suurin franchisingketju. Suomessa RE/MAX on toiminut 12 vuotta ja on vakiinnuttanut asemansa Suomen suurimpien kiinteistönvälitysketjujen kärkijoukkoon työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä.

”Muutama esimerkki kansainvälisyydestämme on, että mikäli asiakkaamme haluaa esimerkiksi ostaa tai vuokrata asunnon ulkomailta, voimme auttaa häntä paikallisen RE/MAX toimiston kautta. Tarjoamme myös myynnissämme oleville asunnoille alan laajimman internetnäkyvyyden, sillä kaikki RE/MAXilla myynnissä olevat asunnot näkyvät suomalaisten asuntoportaalien lisäksi RE/MAXin kansainvälisillä nettisivuilla, jossa vierailee kuukausittain miljoonia asiakkaita”, sanoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

 

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / RE/MAX Suomi  

 

Lisätietoja

Sven Schlegel, Yrittäjä, RE/MAX Star +358 45 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi +358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

 

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse sitten asunnon myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. RE/MAX toimii globaalisti 44 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7500 toimiston ja yli 120 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.