Miksi valita RE/MAX?


Osaava ja kokenut kumppani

Meillä on näyttöä tuloksellisesta uudiskohteiden myynnistä. Jokaisessa Suomen RE/MAX-toimistossa on uudiskohteisiin erikoistuneita, koulutettuja kiinteistönvälittäjiä. Panostamme jatkuvasti uudiskohdeosaamiseemme, mistä yhtenä osoituksena on Uudiskohdemestari-koulutuksemme.


Nimetty uudistuotantotiimi

Uudiskohteiden myynti vaatii erityisosaamista. Uudistuotantotiimimme koostuu timantinkovista osaajista, jotka palvelevat uudiskohdeprojekteissa ympäri Suomen.

 

Markkinoiden laajin näkyvyys

Saat käyttöösi markkinoiden laajimman ja tehokkaimman markkinoinnin, jonka avulla tavoitamme juuri sinun kohteistasi kiinnostuneet ostajat. Tavoitat myös RE/MAX-verkoston kautta ostajat yli 110 maassa. 


Myyntivoimaa ja kykyä tehdä tulosta

Loppujen lopuksi myynti on se, mikä ratkaisee. Meille tärkeintä on se, että saamme aikaan tuloksia. Emme jää odottamaan, vaan teemme aktiivisesti myyntityötä ja hyödynnämme myyntiosaamistamme ja verkostojamme parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Ota yhteyttä
Hyödyllisiä linkkejä
 
 

Palvelumme yrityksille

Toimitilat

Etsitkö sopivaa toimitilaa tai suunnitteletko toimitilasi myyntiä? Tutustu toimitiloihin erikoistuneeseen RE/MAX Commercial - palveluumme.

Lue lisää

Asuntosijoittajat

Kaipaatko apua sopivien sijoitusasuntojen tai tonttien hankintaan? Asuntosijoittamisen asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.