Oletko etsimässä yrityksellesi sopivaa toimitilaa? Tai oletko suunnittelemassa liiketoimintojen ja siihen liittyvien kiinteistöjen ostamista? RE/MAXilla on maailmanlaajuisesti vuosikymmenien kokemus liikekiinteistöjen välityksestä ja niihin liittyvien liiketoimintojen kaupasta.

Olemme täyden palvelun kumppani – kauttamme hoituvat myynti- ja välitysosaamisen lisäksi muun muassa toimitilasuunnittelu, lakipalvelut, rahoitusjärjestelyt ja korjausrakentamisen palvelut.


Toimitilojen vuokraus

Me autamme sinua kaikissa toimitilojen vuokraukseen liittyvissä asioissa. Löydämme liikekiinteistöllesi sopivan vuokralaisen ja hoidamme kaikki vuokraukseen liittyvät asiat puolestasi.

Välitämme monentyyppisiä toimitiloja – liike-, toimisto- ja tuotantotiloja sekä muita liikekiinteistöjä. Käytössämme on maailmanlaajuisen RE/MAX-verkoston tuki. Toimimme yli 110 maassa ja tavoitamme potentiaaliset asiakkaat myös Suomen rajojen ulkopuolelta.

Tutustu tällä hetkellä vuokrattavana oleviin toimitiloihin tai jätä yhteydenotto ja kerro meille, minkälaista toimitilaa olet etsimässä. 

 

Toimitilojen myynti

Etsitkö toimitilallesi ostajaa? Me autamme sinua toimitilan arvonmäärityksessä ja löydämme kohteellesi sopivan ostajan. Hoidamme puolestasi kiinteistön kauppaan liittyvät asiakirjat. Laajan kontaktiverkostomme avulla tavoitamme toimitiloja etsivät yritykset ja sijoittajat. 

 

Liiketoimintojen myynti

Harkitsetko liiketoimintasi myyntiä? Tarjoamme ainoana välitysliikkeenä Suomessa palvelukokonaisuutta, jossa hoidamme sekä liiketoimintakaupan että toimitilan myynnin tai vuokrauksen – kaikki yhdessä paketissa.

Laadimme arvion liiketoimintasi arvosta ja hoidamme toimitilasi myynnin tai vuokrauksen osana toimeksiantoa. Kokeneilla ja osaavilla asiantuntijoillamme on pitkä kokemus yrityskauppojen hoitamisesta, ja he tuntevat alueesi toimitilamarkkinan. 

Liiketoiminnan jatkuvuus on tärkeää myös yrityskauppajärjestelyiden aikana. Koko myyntiprosessi tapahtuu ns. hiljaisena kauppana – saat tiedon potentiaalisista ostajista etukäteen, ennen kuin annat lisätietoja heille.

 

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme

Ota yhteyttä

 

Näin asiakkaamme meistä sanovat
Olimme myymässä vain liiketilaa, kun välittäjä ehdotti, että yrittäisimme saada kaupan myös liiketoiminnan, mikä onnistuikin, kiitos asiantuntevalle välittäjälle.
 
Miksi valita RE/MAX Commercial?
 
1.
Pitkä kokemus
RE/MAX Commercial -tiimillämme on yhteensä yli 30 vuoden kokemus liiketoimintakaupoista ja toimitilojen välityksestä.
 
2.
Laajin näkyvyys 
Jos olet myymässä tai vuokraamassa toimitilaasi, saat kauttamme alan parhaat markkinointiratkaisut ja laajimman näkyvyyden kohteellesi.
 
3.
Kaikki palvelut yhdessä paketissa
Laajan yhteistyökumppaniverkoston kautta pystymme palvelemaan sinua kaikissa liiketoimintojen kauppaan ja toimitilojen välitykseen liittyvissä asioissa. 

Muut palvelumme yrityksille

Rakennuttajat ja uudistuotanto

Onko haussa osaava kumppani uudiskohde- tai kiinteistökehitysprojektiisi? Kun haluat saada aikaan tuloksia, valitse RE/MAX.

Asuntosijoittajat

Kaipaatko apua sopivien sijoitusasuntojen tai tonttien hankintaan? Asuntosijoittamisen asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua.

RE/MAX Commercial -asiantuntijat

{{agentSliderTitle}}

Välittäjämme

{{agent.first_name}} {{agent.last_name}}
{{agent.agency_name }}
{{agent.title }}

Oletko kiinnostunut RE/MAX Commercial -palveluistamme?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.