Kohdenumero: 80304035 Lintuvaara, Espoo

Nostoväentie 1

Rivitalo,
3h, k, kph, vh, s, erill. wc, piha
76 m2
3 h
Valmistunut
1996
Hoitovastike
380 € / kk
Velaton hinta

315 000 €

Myyntihinta

302 746,85 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Oili Rosti-Räty

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

0400 550 508

oili.rosti-raty@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Mitä yhteydenottosi koskee?

Mitä yhteydenottosi koskee?

Yhteystietosi

Tietosuoja

Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan ja hyväkuntoiseen rivitalokotiin Espoon Lintuvaarassa! Tässä 76 m2:n 1-tasoisessa kodissa on kaksi makuuhuonetta ja valoisa olohuone. Sijainniltaan tämä asunto on ihanteellinen, sillä se sijaitsee rauhallisella asuinalueella, hyvien liikenneyhteyksien varrellla.

Koti on kutsuva ja siitä löytyy monia mukavuuksia. Olohuone on avara ja siitä on käynti viihtyisälle takapihalle. Keittiössä on vaaleat kaapistot ja mukavasti säilytystilaa. Lattiamateriaalina koko asunnossa on laminaatti.

Makuuhuoneet ovat rauhallisia ja seinissä on maalatut tai tapetoidut pinnat. Isommassa makuuhuoneessa on lisäksi käytännöllinen vaatehuone. Kylpyhuoneen yhteydessä on ikkunallinen sauna. Sauna ja kylpyhuone on uusittu 2018 ja kylpyhuoneesta on käynti ulos. Kylpyhuoneen seinät ja lattiat on laatoitettu ja lattialämmitys tuo lisämukavuutta.

Asunnon säilytystilat ovat kattavat: jokaiseen huoneistoon kuuluu kaksi varastoa taloyhtiön tiloissa. Asunnon näkymät olohuoneesta ja ruokailutilasta suuntautuvat omalle takapihalle ja makuuhuoneista voi ihailla yhtiön viihtyisää piha-aluetta.

Tämä rivitalokoti sopii erinomaisesti niin perheille kuin pareillekin. Autolle on katospaikka ja yhtiössä toteutetaan latauspisteitä.
Lintuvaara tarjoaa monipuoliset palvelut, kattavat harrastusmahdollisuudet ja kauniit luonnonmaisemat, mikä tekee asuinalueesta miellyttävän valinnan.
Älä odota vaan tule tutustumaan tähän viehättävään kotiin!

Tiedustelut: Oili Rosti-Räty
0400 550508
oili.rosti-raty@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Oili Rosti-Räty

0400 550 508, oili.rosti-raty@remax.fi

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

y-tunnus: 3015883-7

Jaa linkki
Osoite:
Nostoväentie 1 02660 Espoo
Kaupunginosa/kylä:
Lintuvaara
Kohdenumero:
80304035
Kerros:
1/1
Asuintilojen pinta-ala:
76 m2
Kokonaispinta-ala:
76 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneet:
3h, k, kph, vh, s, erill. wc, piha
Huoneluku:
3
Kohteen tyyppi:
Rivitalo
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
Vaalea keittiö, jossa sähköliesi, jää/pakastinkaappi, astianpesukone, liesituuletin. Tasot laminnaattia, välitilat laattaa. Lattia laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus:
2018 uusittu kylpyhuone, jossa suihku, suihkukseinä, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys.
Näkymät huoneistosta:
Olohuoneesta ja ruokailutilasta n. etelä-lounas suuntaan omalle takapihalle sekä makuuhuoneista itään yhtiön piha-alueelle.
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
2018 uusittu ikkunallinen sauna. Sähkökiuas, seinät paneloitu, lattia laattaa.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
315 000 €
Velkaosuus:
12 253,15 €
Neliöhinta:
4 144,74 €/m2
Yhtiövastike:
554,96 €
Hoitovastike:
380 €
Rahoitusvastike:
174,96 €
Vesimaksu:
18 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista:
Yhtiökokous 5.6.2023 myönsi hallitukselle valtuutuksen nostaa tarvittaessa kaksi ylimääräistä hoitovastiketta. Lisäksi hallitus valtuutettiin korottamaan pääomavastikkeiden määrää, jos ao. vastikkeilla katettavien lainojen korot muuttuvat niin, että vastikkeen määrää on korotettava kasvaneiden korkokustannusten kattamiseksi. Varsinainen yhtiökokous 7.6.2022 myönsi hallitukselle valtuudet nostaa enintään 40.000 euron laina päätetyn maalausurakan toteuttamiseen sekä hallituksen kunnossapitotarveselvityksessä ja talousarviossa mainittujen toimenpiteiden edistämiseen. Taloyhtiö on nostanut 40.000 euron lainan kahdessa erässä, 1.9.2022 sekä 12.5.2023 rahoittamaan huoltomaalausurakkaa sekä lämmitysverkoston kunnostusta ja perussäätöä. ​Osakkaat voivat maksaa oman osuutensa nostetusta lainasta joko kertaosuutena tai se jää huoneistolle maksettavaksi pääomavastikkeella alla mainitusta ajankohdasta alkaen. ​Asunto-osakeyhtiölain mukaisesti jokainen osakas osallistuu hankekuluihin yhtiöjärjestyksen määräämillä maksuperusteilla. Lainaosuus on 4,00 euroa / velallinen yksikkö (osake). 1. Osakkaita, jotka haluavat maksaa kertaosuuden, pyydetään ystävällisesti maksamaan kertaosuus oheisen hankeosuusmaksun tiedoilla 15.8.2023 mennessä. Huomaattehan, että eräpäivän jälkeen maksettuja kertasuorituksia ei oteta huomioon, vaan ne palautetaan osakkaille. 2. Niille osakkaille, jotka eivät maksa kertaosuutta, lisätään 1.9.2023 lähtien pääomavastike 0,094 euroa / velallinen yksikkö (osake) / kk. Rahoituslainan korkomarginaali on 1,100 %, viitekorko 12 kk euribor. Jatkossa lainaosuuden voi maksaa pois helmi- ja elokuussa. Laina päättyy 31.8.2027. Huoneiston A 1 yhtiölainaosuus tulee olemaan n. 1944 ,00euroa.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Vaalea keittiö, jossa sähköliesi, jää/pakastinkaappi, astianpesukone, liesituuletin. Tasot laminnaattia, välitilat laattaa. Lattia laminaatti.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
2018 uusittu kylpyhuone, jossa suihku, suihkukseinä, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys.
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
2018 uusittu ikkunallinen sauna. Sähkökiuas, seinät paneloitu, lattia laattaa.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Peilikaappi, allas, wc-istuin. Seinät maalattu, lattia muovimatto. Alkuperäiskuntoinen.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Lattia laminaattia, seinät maalattu. Olohuoneesta käynti takapihalle.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Makuuhuoneissa laminaattilattia, seinät maalattu/tapetti. Isomman makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone.
Muut tilat ja varustelu
Terassi:
1
Lisätietoja terassista:
Etelän suuntaan suojaisa terassi ja piha-alue.
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, kellarikomero ja kaapistot
Lisätietoja säilytystiloista:
Jokaiselle huoneistolle kuuluu yhtiön tiloissa kaksi varastoa.
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Espoon Nostoväenkuja 1
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Kotikatu Oy Pohjois-Leppävaara
Isännöitsijätoimisto:
Fluxio Isännöinti Oy
Isännöitsijän nimi:
Ari Siljander
Sähköposti:
www.fluxio.fi/apua
Puhelinnumero:
103 390 533
Katuosoite:
Tekniikantie 2
Postinumero:
2 150
Postitoimipaikka:
Espoo
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2023-08-18
Valmistumisvuosi:
1996
Käyttöönottovuosi:
1996
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Puu ja tiili
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Tiili
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Koneellinen poisto
Vesijohto:
Kunnan
Viemäröinti:
Kunnan
Taloyhtiössä on:
Väestönsuoja ja urheiluvälinevarasto
Lisätietoja autopaikasta:
Jokaiselle huoneistolle on yhtiössä katospaikka.
Piha-autopaikat:
6
Autokatokset:
20
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Sähkökorvaus / lataushybridit 30,00 eur/kk, sähkökorvaus / täyssähköautot 45,00 eur/kk. Yhtiökokous valtuutti hallituksen hankkimaan ja asennuttamaan sähköautojen latausjärjestelmän hallituksen esityksen mukaisesti: Yhtiö toteuttaa latausmahdollisuuden täyssähköautoille ja lataushybrideille vaihtamalla nykyiset lämmitystolpat latauksen mahdollistaviksi. Vaihdetaan kaikille kerralla uusi lämmitys- ja lataustolppa (10 kpl). Tolpassa on latauspistorasiat ja sähkömittari. Yhden tolpan kustannus on n. 500 eur + asennuskulut. Tolpat hankitaan kassavaroin ja hankkeeseen lähdetään, kun yhtiön taloustilanne sen sallii.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
F2007
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Energiatodistus on päättynyt.
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2023
Lisätietoja kunnossapitotarpeesta:
2023: Lämmityksen perussäätö tarpeen mukaan, termostaattien ja venttiilien vaihtosähköauton latauksen toteutus. 2024: Lukituksen uusinnan kartoitus ja uusinta, leikkipaikan aidan uusiminen, maalämmön ja aurinkoenergian selvitys, välikaton lisäeristyksen selvitys, hulevesiviemärit ja salaojat huuhdellaan ja tarvittaessa kuvataan. 2025: Postilaatikoiden uusiminen/huolto, korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2005: Kosteiden tilojen kosteuskartoitus 2008: Talojen A, B, C ja D seinien puuosien ja räystään alusten maalaus 2009: autotallien maalaus 2010: Patteriverkoston vuotokorjaus 2011: D-talon katon puhdistus sammaleista 2012: Osallistuminen rajanaapurin puiden kaatoon, lasten leikkivälineiden uusimista 2013: Pihan pohjaviemäreiden ja salaojien puhdistus ja kuvaus, IV-kanavien puhdistus ja kunnostus 2014: Pensaiden/puiden poisto ja uusien istutus 2016: Piha-aitojen uusiminen ja varastojen ovien pellitys, ulkovalaistuksen uusiminen, ovien tiivisteiden ja mekanismien huoltotyö, korvausilmasuodattimien vaihto, lämpökeskuksen uusiminen, märkätilaremontin suunnittelu Pihan ajotien kunnossapito vuosittain 2017: Märkätilaremontin suunnittelu ja aloitus, piha-aitojen maalaus, huoneistojen märkätilaremontti 2019: Ilmanvaihdon kartoitus ja huippuimureiden moottorien vaihto 2020: Leikkipaikan aidan uusiminen, D-talon raja-aidan rakentaminen, väliaitojen aitakasettien pellitys, pensaiden poisto/uusien istutus 2021: Tiilikattojen pesu ja suojakäsittely, läpivientien ja aluskatteen tarkistus ja korjaukset, kattosiltojen uusiminen 2022: Ikkunapuitteiden ja otsalautojen huoltomaalaus, lämmitysverkoston perussäätö ja patteriventtiilien uusinta -hankkeen suunnitteluosuus
Asuinhuoneistot:
20
Osakenumerot:
1-486
Tontin pinta-ala:
6863 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
www.espoo.fi/kaavoitus
Lähipalvelut
Palvelut:
Alepa n. 400 m. Sellon kattavat palvelut n. 2 km.
Koulut:
Lintulaakson koulu n. 200m, Postipuun koulu n. 1,3 km,
Päiväkoti:
Alueella useita päiväkoteja
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Lähimmät linja-autopysäkit n. 100 ja 200 m, linjat 202 ja 231N. Leppävaarassa juna-asema n. 2 km.
Piha:
Suojaisa takapiha etelä-lounas suuntaan. Pihalla luumupuu, marjapensaita.

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää