Kohdenumero: 80304788 Koillis-Helsinki, Pihlajisto, Pihlajamäki, Helsinki

Pihlajistontie 1

Rivitalo,
Oh+tupak+3mh+khh+ 2 kph/wc, s, 2 parv
77.5 m2
4 h
Valmistunut
2023
Hoitovastike
536,36 € / kk
Velaton hinta

442 000 €

Myyntihinta

154 724,90 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Petri Hietala

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

040 051 9920

petri.hietala@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Mitä yhteydenottosi koskee?

Mitä yhteydenottosi koskee?

Yhteystietosi

Tietosuoja

Parasta Pihlajistossa - Vaihda nykyinen kotisi uuteen upean skandinaaviseen Townhouseen Koillis-Helsingissä ja nykyinen kotisi myydään ilman kuluja! Townhouse tarkoittaa lähtökohtaisesti kaupunkipientaloa, joka on rakennettu tiiviisti viereiseen naapuriin kiinni. Jokaisessa kodissa on oma sisäänkäynti maan tasossa ja oma pieni piha.

Townhouset ovat tyypillisesti kaksi-, kolme- tai jopa nelikerroksisia ja tarjoavat omakotimaista asumista useammassa kerroksessa. Omakotitalomaista elämää pienessä mittakaavassa, urbaanilla tunnelmalla höystettynä.

Helppohoitoiset ja luonnonläheiset materiaalit sekä tarkkaan mietityt yksityiskohdat luovat tästä uniikista kodista unelman, joka sopii monelle.

Sisään astuessa sinut toivottaa tervetulleeksi tilava eteinen linjakkaiden kiintokalusteiden kera. Alakertaan sijoittuu lisäksi kodinhoitotila sekä kylpyhuone saunoineen, sekä tilava varasto. Kodinhoitotila on varusteltu riittävällä tasotilalla, aina kaivatuilla kiintokalusteilla, sekä omalla tilavalla varastolla.

Keskikerroksen avara olohuone, ruokailutila ja avokeittiö yhdistelmä palvelee erinomaisesti arkea sekä edustamista. Viihtyisän valoisa ja tunnelmallinen kokonaisuus, joka kutsuu nauttimaan. Avokeittiö on varustettu laadukkailla Electroluxin kodinkoneilla, kuten erillisuunilla, inductio liesitasolla, astianpesukoneella sekä täyskorkealla jääkaapilla ja täyskorkealla pakastimella. TOPI keittiön vaaleansävyisessä kaapistoissa on mukavasti tilaa säilytykseen. Olohuone jatkuu tilavalle lasitetulle terassiparvekkeelle, joka kauniina päivinä todella kylpee auringossa ja pimeinäkin päivinä tuo mukavasti valoa kotiin.

Yläkertaan sijoittuvat nykyisellään kaksi makuuhuonetta sekä aulatila toimii mainiosti työtilana. Yläkerrasta löytyy myös erillinen kph/wc-tila sekä lasitettu terassiparveke.

* Rauhallista ja seesteistä elämää luonnonhelmassa
* Koti sujuvaan arkeen ja edustamiseen
* Avarat ja valoisa monimuotoinen koti
* Oma piha
* Monipuoliset säilytys ja varastotilat
* Turvallinen pihamiljöö herrankukkarossa

Autolle löytyy vaihtoehtoina sähkötolpallinen autopaikka, latauspisteellä varustettu autopaikka tai autotalli erillisillä osakkeilla. Autopaikkojen hintatiedot ja vapaiden paikkojen ajantasa tilanteen saat myynnistä vastaavalta välittäjältä.
Ilta-auringon suuntaan sijoittuva etupihan sisääntulo on aidattu helppohoitoinen yhdistelmä laatoitettuja kulkuväyliä ja nurmialuetta, joka kaipaa aurinkotuoleja ja kukkasia. Uusi vuonna 2023 valmistunut Asunto Oy Helsingin Graniittikallio lämpenee kustannustehokkaasti kaukolämmöllä.

Pihlajamäen 60-luvun henkeä kunnioittava kokonaisuus on toteutettu erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle, kompaktille asuinalueelle Koillis-Helsinkiin, Lahdenväylän tuntumaan. Kulkuyhteydet ovat toimivat, alueen kattavat palvelut ulottuvillasi sekä rauhallinen naapurusto kruunaa sujuvan arjen. Koulut ja päiväkodit löytyvät turvalliselta etäisyydeltä, myös harrastusmahdollisuuksia löytyy lähialueelta runsaasti.

Kun vaihdat nykyisen asuntosi uuteen Asunto Oy Helsingin Graniittikalliossa, RE/MAX Kodit myy nykyisen asuntosi ilman välityspalkkiota. VRP Etelä-Suomi maksaa kotisi myynnistä muodostuvan välityspalkkion. Hyödynnä nyt useiden tuhansien arvoinen etusi heinäkuussa!

Huomasithan, että 3D esittelyn avulla on helppo tutustua asuntoon jo ennen esittelyä!

Mikäli tarvitset rahoitusta ja lainalupausta ei vielä ole, yhteistyökumppanimme tarjoavat
sinulle erinomaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja 24/7 lupauksella.

Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiin!

Kohteen myynnistä vastaa:
Hanna Hietala, asuntomyyjä
3D kuvaus, valokuvaus
040 8448991
hanna.hietala@remax.fi
https://remax.fi/hannahietala/

Petri Hietala, myyntijohtaja, LKV, LVV
Julkinen kaupanvahvistaja
0400 519920 petri.hietala@remax.fi
https://remax.fi/petrihietala/

Välittäjäpariskunnalla on asunto, kiinteistö ja loma-asuntokauppaa yli 20 vuoden kokemuksella. Meidät tavoitat 24/7 whatsup, sms ja puhelimitse.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Petri Hietala

040 051 9920, petri.hietala@remax.fi

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

y-tunnus: 1993082-2

Jaa linkki
Osoite:
Pihlajistontie 1 00710 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Koillis-Helsinki, Pihlajisto, Pihlajamäki
Kohdenumero:
80304788
Kerros:
1/3
Asuintilojen pinta-ala:
77.5 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
14.5 m2
Kokonaispinta-ala:
92 m2
Pinta-alan peruste:
Isännöitsijäntodistuksen mukainen ja yhtiöjärjestyksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Huoneisto-ala 77, 5 m2 ja muu ala 14, 5 m2
Huoneet:
Oh+tupak+3mh+khh+ 2 kph/wc, s, 2 parv
Huoneluku:
4
Kohteen tyyppi:
Rivitalo
Kohteen yleiskunto:
Uusi
Vapautuminen:
Heti
Keittiön kuvaus:
Keittiön varusteet: Topi -keittiöiden kiintokalusteet ovat keittiössä ja makuuhuoneessa sekä eteisessä. Electrolux - kodinkoneet: Erillisuuni, induktioliesi, jääkaappipakastin, integroitu astianpesukone, mikrolle löytyy tilavaraus.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone/wc:n varusteet: Temal kylpyhuone- kalusteet: Allaskaluste laatikostolla (Stella) ja peilikaappi (Basic). Gustavsberg -hanat -ja suihkut. Kylpyhuoneiden katot paneloitu Seinät ovat Pukkilan 20x40 valkoinen seinälaatta. Lattiat ovat Pukkilan 10x10 laattaa.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Huoneistolla kaksi suojaisaa lasitettua parveketta ilta auringon suuntaan, länteen. Ikkunoista avautuvat näkymät lännen suuntaan ja vehreälle istutetulle piha-alueelle sekä luonnonkallioille, yksi makuuhuone itään.
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Lattia Laatoitettu, laatoitus nostetaan jalka-listaksi seinälle kahden rivin verran, Seinät Kuusipaneeli, Lauteet Tervaleppä, Katto Kuusipaneeli.
Omistusmuoto:
Oma
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan. Rakennuksen lämmitysjärjestelmä on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys, myös asuntojen pesuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtaiset lämmöntalteenotolla varustetut tulo- ja poistoilmanvaihtokoneet. Ilmanvaihtoa ohjataan huoneistokohtaisesti liesikuvusta (poissa/kotona/tehostus).
Velaton hinta:
442 000 €
Velkaosuus:
287 275,10 €
Neliöhinta:
5 703,23 €/m2
Yhtiövastike:
1 545,41 €
Hoitovastike:
536,36 €
Rahoitusvastike:
1 009,05 €
Vesimaksu:
Vesimaksuennakko 20 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista:
Hoitovastikearvio on noin 5,83 €/m2/kk. Rahoitusvastike 1:een sisältyy ainoastaan yhtiölainan korko. Rahoitusvastike 2:een sisältyy yhtiölainan korko + lyhennys yht. 2097,22 € . Rahoitusvastike 2 kerääminen alkaa talousuunnitelman mukaisesti. Lopullinen yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Yhtiölainan laina-aika on rakennusaika 2 + 22 vuotta. Yhtiölainan laina-aika on rakennusaika 2 + 22 vuotta. Yhtiölainan viitekorko on 12 kk euribor (tarkastettu 27.12.2022) 3,265% ja marginaali 0,95 %. Kuukausittainen rahoitusvastike on laskettu 0,0422 korko-olettamalla. Autotallipaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Varastoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,0. B-talon huoneistoihin kuuluu kellaritila, jota ei lasketa huoneistoneliöihin. Tällaisten tilojen pinta-ala on hinnastossa ilmoitettu erikseen (+)merkin jälkeen. Hoito- ja rahoitusvastiketta B-talon osakkaat suorittavat kokonaisneliöiden perusteella. Vedestä veloitetaan asuntokohtaisen kulutuksen mukaan. Lämpimälle ja kylmälle vedelle on omat mittarit. Vesimaksuennakko on 20,00 eur/kk/hlö kerätään kuukausittain ja maksu tasataan vuosittain. Sähkö ja käyttövesi (kylmä/lämmin) mitataan huoneistokohtaisesti. Kerrostalon katolle asennetaan aurinkopaneeleja, joiden tuottama energia hyödynnetään kiinteistön sähkönkulutukseen. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapeli tv- liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 6,00 eur/kk/asunto. Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa pois yhtiölainaosuus ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä. Rakentaja pidättää oikeuden muutoksiin.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Keittiön varusteet: Topi -keittiöiden kiintokalusteet ovat keittiössä ja makuuhuoneessa sekä eteisessä. Electrolux - kodinkoneet: Erillisuuni, induktioliesi, jääkaappipakastin, integroitu astianpesukone, mikrolle löytyy tilavaraus.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone/wc:n varusteet: Temal kylpyhuone- kalusteet: Allaskaluste laatikostolla (Stella) ja peilikaappi (Basic). Gustavsberg -hanat -ja suihkut. Kylpyhuoneiden katot paneloitu Seinät ovat Pukkilan 20x40 valkoinen seinälaatta. Lattiat ovat Pukkilan 10x10 laattaa.
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Lattia Laatoitettu, laatoitus nostetaan jalka-listaksi seinälle kahden rivin verran, Seinät Kuusipaneeli, Lauteet Tervaleppä, Katto Kuusipaneeli.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Lattia Laatoitettu,Seinät Laatoitettu, Katto Valkolakattu kuusipaneeli. Kalusteet Allas, allaskaappi, peilikaappi valolla ja pistorasialla sekä pesuhuoneissa kääntyvä kokolasinen suihkuseinä.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen lisätiedot:
Kodinhoitotilassa pyykinpesukoneliitäntä ja pesutornivaraus rinnakkain. Varauksen päällä huoneiston ilmanvaihtokone, LTO.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Olohuoneessa vinyylilattiat ja jalkalistat ovat valkoiset. Asuintilojen seinät tasoitettuja ja maalattuja. Asuintilojen sisäkatot ovat tasoitettuja ja maalattuja tai roisketasoitettuja.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Makuuhuoneissa on vinyylilattiat ja jalkalistat ovat valkoiset. Asuintilojen seinät tasoitettuja ja maalattuja. Asuintilojen sisäkatot ovat tasoitettuja ja maalattuja tai roisketasoitettuja.
Muut tilat ja varustelu
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan. Rakennuksen lämmitysjärjestelmä on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys, myös asuntojen pesuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtaiset lämmöntalteenotolla varustetut tulo- ja poistoilmanvaihtokoneet. Ilmanvaihtoa ohjataan huoneistokohtaisesti liesikuvusta (poissa/kotona/tehostus).
Parveke:
1
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Huoneistokohtainen varastotila sisääntulokerroksessa, kodinhoitotilan yhteydessä.
Lisätietoja säilytystiloista:
Huoneistokohtainen varastotila sisääntulokerroksessa, kodinhoitotilan yhteydessä.
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Uusi
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Helsingin Graniittikallio
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2023-06-20
Valmistumisvuosi:
2023
Käyttöönottovuosi:
2023
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Kattotyyppi:
Pulpettikatto
Katemateriaali:
Yläpohjan kantavana rakenteena on ontelolaatta, jonka päällä kattoristikot. Vesikatteena peltikate.
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Lisätietoja huoneistokohtaisesta ilmanvaihdosta: huoneistokohtainen ilmanvaihtokone
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan. Rakennuksen lämmitysjärjestelmä on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys, myös asuntojen pesuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtaiset lämmöntalteenotolla varustetut tulo- ja poistoilmanvaihtokoneet. Ilmanvaihtoa ohjataan huoneistokohtaisesti liesikuvusta (poissa/kotona/tehostus).
Lisätietoja autopaikasta:
Autopaikat mahdollisuus lunastaa erillisillä osakkeilla. Piha-autopaikka 11.500 euroa Piha-autopaikka sähkölatauspisteellä 14.500 euroa Autotalli 27.750 - 36.750 euroa
Sähköpistokepaikkoja:
26
Autotalleja:
16
Lisätietoja paikoituksesta:
Yhtiöllä on osakkeina 16kpl autotalleja lunastettavana erillisinä osakkeina, sekä 26 kpl piha-autopaikkoja, joista 9kpl on sähkölatauspisteellä varustettuna sekä 18kpl sähkötolpallisia autopaikkoja ja yksi pyörätalli. Yhtiön autopaikat sijaitsevat samalla tontilla. Autopaikkoja on yhteensä 42 kappaletta, joista 16 on autotallipaikkoja, jotka sijaitsevat kerrostalon kellarikerroksessa. Pihapaikat ovat avopaikkoja asemapiirustuksen mukaisesti. Avopaikat ovat joko lämmitystolpallisia tai lämmitys- ja sähköauton latauspistokkeellisia paikkoja asemapiirustuksen mukaisesti. Avopaikoista yksi on mitoitettu liikuntaesteisten käyttöön. Avopaikoista yksi jää yhtiön hallintaan, paikalla mahdollisuus ladata sähköautoa erillisen laskutuksen mukaisesti.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
A2018
Lisätietoja energiatodistuksesta:
ET-luku 74
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
Kohde on uusi.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Ei tiedossa.
Asuinhuoneistot:
51
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Tietoja lainojen pituuksista: Hoitovastikearvio on noin 5,83 €/m2/kk. Rahoitusvastike 1:een sisältyy ainoastaan yhtiölainan korko. Rahoitusvastike 2:een sisältyy yhtiölainan korko + lyhennys yht. 2097,22 € . Rahoitusvastike 2 kerääminen alkaa talousuunnitelman mukaisesti. Lopullinen yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Yhtiölainan laina-aika on rakennusaika 2 + 22 vuotta. Yhtiölainan laina-aika on rakennusaika 2 + 22 vuotta. Yhtiölainan viitekorko on 12 kk euribor (tarkastettu 27.12.2022) 3,265% ja marginaali 0,95 %. Kuukausittainen rahoitusvastike on laskettu 0,0422 korko-olettamalla
Osakenumerot:
15025-15908
Tontin pinta-ala:
6894 m2
Tontin omistus:
Vuokra
Maanvuokraaja:
Helsingin kaupunki
Tontin vuosivuokra:
106 908,99 €
Tontin vuokra-aika päättyy:
2080-12-30
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Helsingin kaupunki.

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää