Kohdenumero: 80289926 Kruunuvuorenranta, Laajasalo, Helsinki

Lorentzinkuja 3

Kerrostalo,
4h+k+rt+kph+s+wc+vh+lasit parv
86 m2
4 h
Valmistunut
2019
Hoitovastike
584,80 € / kk
Velaton hinta

383 000 €

Myyntihinta

380 553,29 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Jaana Saarinen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, PVS

044 535 7161

jaana.saarinen@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Mitä yhteydenottosi koskee?

Mitä yhteydenottosi koskee?

Yhteystietosi

Tietosuoja

Valoa tulviva, skandinaavisilla ja ajattomilla materiaalivalinnoilla toteutettu ihana perheasunto, joka sulattaa sydämen! Tätä muuttovalmista kotia on huolella ja rakkaudella pidetty ja asunnot pinnat ovat erittäin hyvässä kunnossa. Tilavaan olohuoneeseen on helppo sisustaa sohvaa ja kalusteita monella eri tapaa.

Olohuoneesta on käynti aurinkoiselle lasitetulle kulmaparvekkeelle. Parvekkeella on mukava istuskella ja nauttia olostaan katsellen avaria näkymiä kauniiseen kallioiseen luontoon sekä yhtiön suojaisille sisäpihoille. Mikäli sinulla on leikki-ikäisiä lapsia, pystyt parvekkeelta myös helposti seurailemaan heidän leikkejään pihassa!

Olohuoneen yhteydessä oleva ruokailutila suurine kulmaikkunoineen on kodin ehdoton katseen vangitsija. Tilaan mahtuu suuri ruokapöytä, jonka ympärille kokoontua istumaan tunnelmallista iltaa vieraiden kanssa, järjestää lastenjuhlia jne. Ruokailutilaa ja keittiötä erottaa kapea tilanjakajana toimiva seinä, jonka molemmilta puolin on kulku keittiöön. Kätevää, sillä vieraiden kanssa iltaa istuessa keittiön tiskit eivät näy ruokailutilaan!

Klassinen ja kaunis keittiö on hyvin suunniteltu ja kaikki toiminnallisuudet ovat käden ulottuvilla. Keittiössä on runsaasti säilytys- ja laskutilaa ja tilavaan keittiöön mahtuu vaikka koko perhe yhdessä kokkailemaan. Kaapistojen ovisarjojen viilumainen pinta on helppo pitää puhtaana ja vaalean harmaassa sävyssä ei likakaan näy helposti. Välitilassa on kauniit valkoiset Pukkilan Harmony-sarjan laatat. Kaikki kodinkoneet ovat teräksisiä Siemensin mallistosta. Rakennusaikaisina perustasoa korottavina muutostöinä on keittiössä myös komposiittiallas, induktiotaso, integroitu teräksinen kalustemikro sekä teräksiset kokopitkät jääkaappi ja pakastin.

Huoneistossa on kolme mukavan kokoista makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsevat vierekkäin ja yksi hieman erillään taaten näin omaa rauhaa. Erillään olevan makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone ja kahdessa muussa makuuhuoneessa tilavat vaatekaapistot.

Huoneistossa on myös arjessa kätevä erillinen wc sekä suuri kylpyhuone, jonka yhteydessä on oma sauna. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesutornille ja hyvin tilaa kuivattaa pyykkiä. Laatta- ja kaakelivalinnat ovat modernit harmaa-valkoiset. Avarassa eteisessä on 2 kaapistoa; peililiukuovikaapisto vaatesäilytykseen ja lisäksi tilava siivouskaapisto.

Tämä YIT:n rakennuttama, vuonna 2019 valmistunut HITAS-yhtiö on hyvin hoidettu! Rakennuttajan 10-vuotisvastuuta on vielä pitkälti jäljellä, eikä yhtiössä ole suunnitteilla tuleville 5 vuodelle mitään kunnossapitotarpeita normaalin vuosittaisen huolto-ja ylläpitokorjausten lisäksi.

61 asuinhuoneistoa käsittävä yhtiö koostuu 4 rakennuksesta. Jokaiselle huoneistolle kuuluu oma irtaimistovarasto. Kiinteistössä on lastenvaunuvarastot, ulkoiluvälinevarastot, kaksi saunaa, kaksi pesutupaa, 2 kuivaushuonetta ja kerhohuone. A-talossa on Smart Post -automaatti. Jätteenkeräys on järjestetty putkikeräysjärjestelmällä. Myös Kruunuvuoren Palvelut Oy:n palvelut mm. kuntosali ovat taloyhtiön käytössä. Rauhallisen pihatien päässä olevalla yhtiöllä on myös 2 lasten leikkipiha-aluetta ja yhteinen grillauspaikka pihapöytineen, joka onkin kesäisin kovassa käytössä.

Yhtiön hallinnassa on 47 autopaikkaa Kruunuvuoren pysäköintihallissa ja autopaikat ovat vuokrattavissa yhtiöltä. Yhtiössä on toteutettu kesän 2023 aikana yhtiön omien autohallipaikkojen sähköjärjestelmän päivitys, jolla mahdollistetaan sähköautolataus ja latauslaskutus.

Kruunuvuorenranta uutena asuinalueena on kovassa nosteessa! Kaikkialta Kruunuvuorenrannasta on korkeintaan muutaman sadan metrin matka merenrantaa kiertäville ulkoilureiteille tai luontopoluille. Luonnonmaisema vaihtelee upeista kalliometsistä rantaniittyihin ja saaristoluotoihin. Aivan läheltä löytyy huikea Stansvikin kartano ja luonnonsuojelualue. Laajasalossa on lukuisia urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia; on liikuntapuistoa, Hertta-Areenaa, tennishallia, par 3 golfkenttää, useita aktiivisia urheiluseuroja, uimarantoja ja venesatamia.

Laajasalosta kauppakeskus Saaresta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut ja lähikauppa Alepa on pienen kävelymatkan päässä. Aivan vierestä löytyy Tahvonlahden ala-asteen koulu sekä useita päiväkoteja. Laajasalon terveyskeskuksen yhteydessä on myös neuvolapalvelut.

Bussit 88, 87 ja 84 kulkevat vierestä Herttoniemen metrolle (M). Kruunusillat -raitiotien valmistuttua Kruunuvuorenrannasta pääsee Helsingin keskustaan raitiovaunulla reilussa vartissa. Tavoite on, että raitiotien matkustajaliikenne käynnistyy vuonna 2027.

Tervetuloa saarelle ja uuteen unelmiesi kotiin!

Kohdetta esitellään yksityisnäytöin. Ole yhteydessä, niin sovitaan sinulle ja perheellesi oma esittelyaika!

Esittelyt ja asiakirjat:
Jaana Saarinen, Yrittäjä, LKV, LVV, PVS
044 535 7161, jaana.saarinen@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Jaana Saarinen

044 535 7161, jaana.saarinen@remax.fi

RE/MAX City | City Kiinteistönvälitys Oy

y-tunnus: 3170914-3

Jaa linkki
Osoite:
Lorentzinkuja 3 00870 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Kruunuvuorenranta, Laajasalo
Kohdenumero:
80289926
Kerros:
2/4
Asuintilojen pinta-ala:
86 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
0 m2
Kokonaispinta-ala:
86 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneet:
4h+k+rt+kph+s+wc+vh+lasit parv
Huoneluku:
4
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Sopimuksen mukaan
Keittiön kuvaus:
- Varustus: kokopitkä jääkaappi (Siemens, teräs), kokopitkä pakastin (Siemens, teräs), astianpesukone (Siemens, teräs), integroitu kalustemikro (Siemens, teräs), liesituuletin, induktiotaso (Siemens), kalusteuuni (Siemens), 1-altainen Fragranite-komposiittiallas. - Tasot: laminaatti. - Välitila: kaakeli (Pukkila Harmony, valkoinen kiiltävä). - Seinät: maalattu. - Lattia: Vitality Deluxe -laminaatt (sävy Sandstorm Oak).
Kylpyhuoneen kuvaus:
- Varustus: pesuallas, allaskaluste, peilikaappi, wc-istuin, bidee, suihku, lasinen kiinteä suihkuseinä, pk-liitäntä, tila pesutornille, pyykkikaappi, lattialämmitys. - Seinät: kaakeli. - Lattia: laatta.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Sisäpihanäkymät parvekkeelta kauniiseen kallioiseen luontoon.
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
- Varustus: sähkökiuas. - Seinät ja katto: kuusipaneeli. - Lattia: laatta.
Omistusmuoto:
Oma
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiön välittömään hallintaan jäävät tilat: - A-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat A-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, jossa huoltotila polkupyörille, pesula, talosauna ja kerhotila sekä palvelueteinen. - B-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat B-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone. - C-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat C-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone. - D-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat 0-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, pesula ja talosauna. - B-, ja C-portaassa olevia irtaimistovarastotiloja käytetään väestösuojana kriisinaikana. - Lisäksi yhtiön hallintaan jää rakennusten 1. kerroksissa sijaitsevat tekniset tilat ja talovarasto sekä yksi yhtiön hallinnoimalla tontilla 6 sijaitseva, ensisijaisesti liikuntaesteiselle tarkoitettu lämpöpistokkeellinen autopaikka. - A-talon alakerroksessa on Smart Post -automaatti. - Asuintaloteknisten järjestelmien valvontapalvelut ovat Caverion Suomi Oy:n kautta. - Antennijärjestelmä: kaapeli TV. - Taloyhtiössä on DNA Taloyhtiölaajakaista. - Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen. - Vakuutusyhtiönä toimii Lähi Tapiola. Kiinteistön täysarvovakuutusta hoitaa vakuutusmeklari Finib Oy. Taloyhtiön asukkailla on lisäksi Asiakasturva. - Kruunuvuoren Palvelut Oy:n palvelut ovat taloyhtiön käytössä. Tarkemmin kts. yhtiöjärjestys 4§. Lue lisää: kruunuverkko.fi - Jätteenkeräys on järjestetty Kruunuvuorenrannan Putkikeräys Oy:n kautta putkikeräysjärjestelmällä. Tarkemmin kts. yhtiöjärjestys 4§. - Taloyhtiöllä on kerhohuoneen järjestyssäännöt (yk 2020). - Taloyhtiössä on ilmalämpöpumppujen asentamisen periaatteet sekä taloyhtön ja osakkaan välinen sopimus ilmlämpöpumpusta (yk 2021). - Taloyhtiössä on pesutuvan ohjeet, pesuaika 3h (yk 2021).
Velaton hinta:
383 000 €
Velkaosuus:
2 446,71 €
Neliöhinta:
4 453,49 €/m2
Yhtiövastike:
584,80 €
Hoitovastike:
584,80 €
Rahoitusvastike:
0 €
Vesimaksu:
20 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista:
- Vesimaksuennakko: 20,00 €/hlö/kk. Oma mittari. Tasaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella todellista kulutusta vastaavaksi. - Autohallipaikka: 52,00 €/kpl/kk. - Saunamaksu (taloyhtiön sauna): 15,00 €/kk. - Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta tilikauden aikana. Valtuus voimassa seuraavan kevään varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. LISÄTIETOA LAINAOSUUS: - Huoneistoon kohdistuu 9.9.2023 päivätyn isännöitsijäntodistuksen mukaan Latauspaikat -rahoituslaina. - Lainaosuuden määrä 2446,71€ per 31.8.2023. Lainaosuus ei ole pois maksettavissa! - Rahoitusvastiketta ei vielä ole muodostettu huoneistoille 9.9.2023 isännöitsijäntodistuksen mukaisesti. - Rahoitusvastikkeen kerääminen alkaa 10/2023. - Rahoitusvastikkeen osuus huoneistolle B18 on 49,88 €/kk (0,58 €/m2/kk). - Taloyhtiö on hakenut hankkeelle ARA-tukea 07/2023. Mikäli avustus myönnetään, pienentää se huoneistokohtaista lainaosuutta 35 %. - Kun ARA-tukipäätös on saatu lyhennetään lainaa tukea vastaavalla summalla. Tämän jälkeen osakkaille tarjotaan mahdollisuus maksaa lainaosuutensa pois kerralla tai kuukausittaisena rahoitusvastikkeena. - Arvio lainaosuudesta ARA-päätöksen jälkeen B18 huoneistolle n. 1.631€ (18,96 €/m2) ja arvio rahoitusvastikkeesta n. 30 €/kk (0,35 €/m2/kk).
Keittiö
Keittiön kuvaus:
- Varustus: kokopitkä jääkaappi (Siemens, teräs), kokopitkä pakastin (Siemens, teräs), astianpesukone (Siemens, teräs), integroitu kalustemikro (Siemens, teräs), liesituuletin, induktiotaso (Siemens), kalusteuuni (Siemens), 1-altainen Fragranite-komposiittiallas. - Tasot: laminaatti. - Välitila: kaakeli (Pukkila Harmony, valkoinen kiiltävä). - Seinät: maalattu. - Lattia: Vitality Deluxe -laminaatt (sävy Sandstorm Oak).
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
- Varustus: pesuallas, allaskaluste, peilikaappi, wc-istuin, bidee, suihku, lasinen kiinteä suihkuseinä, pk-liitäntä, tila pesutornille, pyykkikaappi, lattialämmitys. - Seinät: kaakeli. - Lattia: laatta.
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
- Varustus: sähkökiuas. - Seinät ja katto: kuusipaneeli. - Lattia: laatta.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
- Varustus: pesuallas, allaskaluste, peilikaappi, wc-istuin, bidee. - Katto: kuusipaneeli. - Seinät: kaakeli. - Lattia: laatta (Pukkila Natura, 8-kulmainen laatta Octagon).
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
- Olohuoneen yhteydessä ruokailutila. - Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. - Seinät: maalattu. - Lattia: Vitality Deluxe -laminaatt (sävy Sandstorm Oak).
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
MH 1: - Makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. - Seinät: maalattu. - Lattia: Vitality Deluxe -laminaatt (sävy Sandstorm Oak). MH 2: - Varustus: vaatekaapisto. - Seinät: maalattu. - Lattia: Vitality Deluxe -laminaatt (sävy Sandstorm Oak). MH 3: - Varustus: vaatekaapisto. - Seinät: maalattu. - Lattia: Vitality Deluxe -laminaatt (sävy Sandstorm Oak).
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
ETEINEN: - Varustus: peililiukuovikaapisto, siivouskaappisto. - Seinät: maalattu. - Lattia: Vitality Deluxe -laminaatt (sävy Sandstorm Oak).
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiön välittömään hallintaan jäävät tilat: - A-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat A-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, jossa huoltotila polkupyörille, pesula, talosauna ja kerhotila sekä palvelueteinen. - B-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat B-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone. - C-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat C-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone. - D-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat 0-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, pesula ja talosauna. - B-, ja C-portaassa olevia irtaimistovarastotiloja käytetään väestösuojana kriisinaikana. - Lisäksi yhtiön hallintaan jää rakennusten 1. kerroksissa sijaitsevat tekniset tilat ja talovarasto sekä yksi yhtiön hallinnoimalla tontilla 6 sijaitseva, ensisijaisesti liikuntaesteiselle tarkoitettu lämpöpistokkeellinen autopaikka. - A-talon alakerroksessa on Smart Post -automaatti. - Asuintaloteknisten järjestelmien valvontapalvelut ovat Caverion Suomi Oy:n kautta. - Antennijärjestelmä: kaapeli TV. - Taloyhtiössä on DNA Taloyhtiölaajakaista. - Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen. - Vakuutusyhtiönä toimii Lähi Tapiola. Kiinteistön täysarvovakuutusta hoitaa vakuutusmeklari Finib Oy. Taloyhtiön asukkailla on lisäksi Asiakasturva. - Kruunuvuoren Palvelut Oy:n palvelut ovat taloyhtiön käytössä. Tarkemmin kts. yhtiöjärjestys 4§. Lue lisää: kruunuverkko.fi - Jätteenkeräys on järjestetty Kruunuvuorenrannan Putkikeräys Oy:n kautta putkikeräysjärjestelmällä. Tarkemmin kts. yhtiöjärjestys 4§. - Taloyhtiöllä on kerhohuoneen järjestyssäännöt (yk 2020). - Taloyhtiössä on ilmalämpöpumppujen asentamisen periaatteet sekä taloyhtön ja osakkaan välinen sopimus ilmlämpöpumpusta (yk 2021). - Taloyhtiössä on pesutuvan ohjeet, pesuaika 3h (yk 2021).
Parveke:
1
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista:
Jokaiselle huoneistolle kuuluu verkkovarasto.
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Helsingin Lorentz
Kiinteistötunnus:
0091-0049-0075-0006
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy
Isännöitsijätoimisto:
Intendant Oy
Isännöitsijän nimi:
Veli Holm
Sähköposti:
info@intendant.pro
Puhelinnumero:
044 240 1752
Katuosoite:
Capellanaukio 1 A 7
Postinumero:
540
Postitoimipaikka:
Helsinki
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2023-09-09
Valmistumisvuosi:
2019
Käyttöönottovuosi:
2019
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Katemateriaali:
Huopa
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Koneellinen
Hissi:
1
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiön välittömään hallintaan jäävät tilat: - A-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat A-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, jossa huoltotila polkupyörille, pesula, talosauna ja kerhotila sekä palvelueteinen. - B-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat B-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone. - C-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat C-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone. - D-portaan 1. kerroksessa sijaitsevat 0-portaan asuinhuoneistoille tarkoitetut irtaimistovarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, pesula ja talosauna. - B-, ja C-portaassa olevia irtaimistovarastotiloja käytetään väestösuojana kriisinaikana. - Lisäksi yhtiön hallintaan jää rakennusten 1. kerroksissa sijaitsevat tekniset tilat ja talovarasto sekä yksi yhtiön hallinnoimalla tontilla 6 sijaitseva, ensisijaisesti liikuntaesteiselle tarkoitettu lämpöpistokkeellinen autopaikka. - A-talon alakerroksessa on Smart Post -automaatti. - Asuintaloteknisten järjestelmien valvontapalvelut ovat Caverion Suomi Oy:n kautta. - Antennijärjestelmä: kaapeli TV. - Taloyhtiössä on DNA Taloyhtiölaajakaista. - Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen. - Vakuutusyhtiönä toimii Lähi Tapiola. Kiinteistön täysarvovakuutusta hoitaa vakuutusmeklari Finib Oy. Taloyhtiön asukkailla on lisäksi Asiakasturva. - Kruunuvuoren Palvelut Oy:n palvelut ovat taloyhtiön käytössä. Tarkemmin kts. yhtiöjärjestys 4§. Lue lisää: kruunuverkko.fi - Jätteenkeräys on järjestetty Kruunuvuorenrannan Putkikeräys Oy:n kautta putkikeräysjärjestelmällä. Tarkemmin kts. yhtiöjärjestys 4§. - Taloyhtiöllä on kerhohuoneen järjestyssäännöt (yk 2020). - Taloyhtiössä on ilmalämpöpumppujen asentamisen periaatteet sekä taloyhtön ja osakkaan välinen sopimus ilmlämpöpumpusta (yk 2021). - Taloyhtiössä on pesutuvan ohjeet, pesuaika 3h (yk 2021).
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
- Yhtiön käytössä on 47 autopaikkaa Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:n omistamassa autohallissa korttelissa 49075 sijaitsevalla LPA- tontilla 2. - Yhtiö on velvollinen osallistumaan autopaikkojen ja yhteistilojen investointi- ja käyttökustannuksiin Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:n yhtiöjärjestyksen sekä yhtiökokouksen tekemän päätöksen mukaisesti. - Autopaikkojen vuokrauksesta päättää yhtiön hallituksen ohjeiden mukaan isännöitsijä, joka pitää luetteloa vuokratuista paikoista ja vuokraajista sekä jonotuslistaa paikan tarvitsijoista. - Taloyhtiöllä on autopaikkojen järjestyssäännöt (yk 2020).
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
C2013
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2023
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
Toimintakertomuksen 2022 mukaisesti: - YIT:n 1-vuotistakuukorjaukset alkoivat tammikuussa 2021. YIT:n vastuulla olevia vuositakuukorjauksia on tehty tilikauden 2022 aikana taloyhtiön yleisissä tiloissa ja osakkaiden huoneistoissa. Osa takuukorjauksista on kesken ja siirtyy vuodelle 2023. Katso tarkemmin toimintakertomus, kohta 13.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027 mukaisesti: Yhtiö on valmistunut syyskuussa 2019 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten tai kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttavat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. 2023-2024 Yhtiön omien autopaikkojen sähköjärjestelmän päivitys, jolla mahdollistetaan sähköautolataus ja latauslaskutus. (TEHTY) 2022-2026 Huolto- ja ylläpitokorjauksia.
Asuinhuoneistot:
61
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Kunnossapitovastuusta (yhtiöjärjestys 5§): - Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa ja huoneistoparvekkeilla tai terasseilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. - Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja ilman yhtiön päätöstä tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa kuten esimerkiksi parvekkeilla tai terasseilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat esim. rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin sellaisiin seikkoihin. - Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parvekelasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat ja ilmalämpöpumput. - Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan huoneistoihin kuuluvien parvekkeiden/terassien asianmukaisesta huollosta ja siivouksesta mm. huolehtimalla mahdollisen lumen, jään, puiden lehtien yms. poistosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, etteivät ne aiheuta vaurioita rakenteille.
Osakenumerot:
11113-11972
Muut käyttö-/luovutusrajoitukset:
HITAS - Huoneisto myydään 1.8.-31.10.2023 vahvistetun Hitas-rajahinnan mukaisesti. - Hitas-asunnon voi myydä vain luonnolliselle henkilölle, ei esimerkiksi yritykselle. - Hitas-rajoitukset ulottuvat 30 vuoden päähän rakennusvaiheen valmistumisesta. LUNASTUSOIKEUS - Kaupungilla on aina yhtiöjärjestykseen perustuva lunastusoikeus Hitas-asuntojen kaupoissa. Lunastusoikeutta voidaan käyttää, jos kaupanteossa havaitaan vilppiä. - Katso tarkemmin yhtiöjärjestys 7,8,9,10 ja 11§: "Helsingin kaupungilla on kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle tai kun osakkeiden siirtyminen on muulla tavalla tullut hallituksen tietoon, oikeus lunastaa osakkeet 10 §:ssä määrätyllä tavalla lasketulla lunastushinnalla.".
Tontin pinta-ala:
6987 m2
Tontin omistus:
Vuokra
Maanvuokraaja:
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy:
2080-12-31
Lisätietoja tontista:
- Tontin vuosivuokra 2022: 116.663,28 eur (tilinpäätös 2022). - Tontin vuosivuokra 2023: 124.992 eur (talousarvio 2023). - Vuokrantarkistusperuste: elinkustannusindeksi.
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
- Kruunuvuorenranta on uusi kaupunginosa. - Vuoteen 2030 mennessä Kruunuvuorenrantaan rakennetaan koti noin 13 000 asukkaalle ja sinne syntyy 800 uutta työpaikkaa. - Kruunusillat-raitiotien valmistuttua Kruunuvuorenrannasta pääsee Helsingin keskustaan raitiovaunulla reilussa vartissa. - Tavoite on, että raitiotien matkustajaliikenne käynnistyy vuonna 2027. - Kruunusillat: kruunusillat.fi -> rakentaminen -> kruunuvuorenranta - Laajasalo kasvaa ja kehittyy: hel.fi -> kaupunkiymparisto ja liikenne -> kaupunkisuunnittelu ja rakentaminen -> uutta helsinkia rakentamassa -> kruunuvuorenranta

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää