Kohdenumero: 80335122 Länsi-Pakila, Helsinki

Elontie

Rivitalo,
6H+K+S+SALI+AT
202 m2
6 h
Valmistunut
1971
Hoitovastike
618 € / kk
Velaton hinta

479 000 €

Myyntihinta

479 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Sven Schlegel

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

045 885 4900

sven.schlegel@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

LAPSIPERHEEN UNELMA VIIHTYISÄSSÄ LÄNSI-PAKILASSA

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan rivitalokotiin Helsingin halutussa Länsi-Pakilassa! Tämä kodikas ja valoisa rivitalokoti sijaitsee rauhallisella asuinalueella, jossa lapsiperheen arki sujuu mutkattomasti, sillä sekä päiväkoti että koulu ovat aivan lähietäisyydellä. Vuonna 1971 rakennettu kaksikerroksinen asunto kätkee sisäänsä peräti 202 m2 ja kuusi tilavaa huonetta sekä valtavan harrastetilan.

Täällä onkin mukavasti tilaa kaikille perheenjäsenille.

Talon sydämenä toimii avara ja valoisa olohuone, johon tulvii luonnonvaloa lukuisista ikkunoista. Ikkunoista avautuu näkymä omalle viihtyisälle terassille. Katon ruoteet ja upea avotakka tuovat olohuoneeseen luonnetta. Olohuone yhdistyy ruokailutilaan ja siitä edelleen keittiöön. Keittiössä on käytännöllinen saareke sekä lisäksi runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa. Yläkerrasta löytyy vielä neljä makuuhuonetta ja erillinen wc, sekä viihtyisä kylpyhuone josta pääsee nauttimaan leppoisista löylyistä tilavan saunan puolella.

Tämä talo tarjoaa jotain erilaista ja ainutlaatuista, nimittäin reilunkokoisen harrastehuoneen, joka sijaitsee alakerrassa. Harrastetila on sisustettu tällä hetkellä lähes 34 m2 kokoiseksi jumppasaliksi. Tila on kuitenkin todella monikäyttöinen ja vain mielikuvitus on rajana sen käytölle. Lisäksi alakerrassa on iso työ-/askarteluhuone, jonka voi halutessasi muuttaa lisämakuuhuoneeksi. Arkea helpottaa käytännöllinen ja tilava kodinhoitohuone, sekä iso varasto-/vaatehuone ja pienempi varasto.

Lisätiedot ja esittelyt:
- Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi
- Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi

Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Pyydä meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Lisätiedot ja yhteydenotot
Sven Schlegel

045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

RE/MAX Star | Star Oy LKV

y-tunnus: 2913913-7

Jaa linkki
Osoite:
Elontie 00660 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Länsi-Pakila
Kohdenumero:
80335122
Kerros:
1/2
Asuintilojen pinta-ala:
202 m2
Kokonaispinta-ala:
202 m2
Pinta-alan peruste:
Isännöitsijäntodistuksen mukainen ja yhtiöjärjestyksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Huoneiston kokonaispinta-ala on 202 m2; yläkerta 107 m2 ja alakerta 95 m2. Yhtiöjärjestyksen mukainen selite alakerralle on ”taloustilat + autotalli”. Taloustilaksi laskettava alue on n. 86 m2 ja autotallin osuus noin 8 m2. Yläkerrassa sijaitsee neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailutila erillinen WC, kylpyhuone ja sauna. Alakerrassa sijaitsee kodinhoitohuone, apukeittiö, askartelu-/työhuone, jumppasali ja kaksi varastotilaa. Osa alakerran tilasta ei täytä asuintilojen vaatimuksia mm. ikkunoiden suhteen. Autotalliosuus sijaitsee avoimessa autotallissa, jossa ei ole väliseiniä. Lisäksi huoneiston hallinnassa on iso aidattu terassialue, jossa erillinen ulkovarasto.
Huoneet:
6H+K+S+SALI+AT
Huoneluku:
6
Kohteen tyyppi:
Rivitalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Sopimuksen mukaan
Keittiön kuvaus:
Valoisa vaaleasävyinen keittiö on remontoitu 2017. Keittiössä on runsaasti kaappi- sekä laskutilaa. Keittiön varustuksiin kuuluu saareke, induktioliesitaso, liesituuletin, kalusteuuni, integroitu astianpesukone sekä jääkaappipakastin. Työtasot ovat laminaattia, välitila levytetty, seinäpinnat maalattu ja lattia laatoitettu. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, jossa on tilaa suuremmallekin ruokailuryhmälle.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Viihtyisä kylpyhuone löytyy huoneiston yläkerrasta. Laatoitetun kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu suihku, kylpyamme, rättipatteri, lavuaari, peili ja kaapistot. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös huoneiston oma sauna.
Näkymät huoneistosta:
Vehreät puistomaiset näkymät ympäröivälle asuinalueelle.
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Mukavan kokoinen sauna, jossa mahtuu useampikin nauttimaan löylyistä samaan aikaan. Sauna lämpiää sähkökiukaalla. Seinät ja katto ovat paneloidut, lattia laatoitettu.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
479 000 €
Neliöhinta:
2 371,29 €/m2
Yhtiövastike:
618 €
Hoitovastike:
618 €
Vesimaksu:
15 € / hlö / kk
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Valoisa vaaleasävyinen keittiö on remontoitu 2017. Keittiössä on runsaasti kaappi- sekä laskutilaa. Keittiön varustuksiin kuuluu saareke, induktioliesitaso, liesituuletin, kalusteuuni, integroitu astianpesukone sekä jääkaappipakastin. Työtasot ovat laminaattia, välitila levytetty, seinäpinnat maalattu ja lattia laatoitettu. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, jossa on tilaa suuremmallekin ruokailuryhmälle.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Viihtyisä kylpyhuone löytyy huoneiston yläkerrasta. Laatoitetun kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu suihku, kylpyamme, rättipatteri, lavuaari, peili ja kaapistot. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös huoneiston oma sauna.
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Mukavan kokoinen sauna, jossa mahtuu useampikin nauttimaan löylyistä samaan aikaan. Sauna lämpiää sähkökiukaalla. Seinät ja katto ovat paneloidut, lattia laatoitettu.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Yläkerrassa on erillinen wc, jonka varustuksiin kuuluu wc-istuin, käsisuihku, lavuaari ja allas- sekä peilikaappi. Lattia ja seinät ovat laatoitetut. WC on saneerattu 2005. Lisäksi alakerran kodinhoitohuoneen yhteydessä on wc-istuin.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen lisätiedot:
Käytännöllinen kodinhoitohuone sijaitsee huoneiston alakerrassa. Kodinhoitohuoneen varustuksiin kuuluu kaapistot ja reilu työtaso, tilavaraus pesutornille, peili, lavuaari, allaskaappi ja wc-istuin. Lattia ja seinäpinnat ovat laatoitettu. Kodinhoitohuoneen vieressä on varastotila, jonne on rakennettu kätevät pyykkinarut.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Olohuone on avara ja valoisa. Ikkunapintaa on runsaasti ja näkymä omalle viihtyisälle terassille. Tunnelmaa tuo upea avotakka, jonka lämmössä on mukava nauttia talvi-illoista. Seinät ovat maalatut ja lattia laminaattia. Olohuone yhdistyy ruokailutilaan. Olohuoneesta on myös käynti takapihan jättimäiselle lännensuuntaiselle terassille.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Huoneistossa on yhteensä neljä makuuhuonetta, kaikki yläkerrassa. Makuuhuoneiden seinät ovat maalatut ja lattiat yhdessä makuuhuoneessa laminaattia, kolmessa maalattua parkettia. Lisäksi huoneiston alakerrassa on viides huone, virallisesti askarteluhuone, josta tarvittaessa saat vielä yhden makuuhuoneen lisää.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Tässä kodissa on jotain sellaista, mitä harvasta löytyy, nimittäin reilun kokoinen jumppasali tai mihin tarkoitukseen tilaa ikinä tarvitsetkaan... alakerrassa on nyt jumppasaliksi sisustettu lähes 34 m2 kokoinen huone. Tämä tila taipuu monenlaiseen käyttöön - vain mielikuvitus on rajana! Lisäksi alakerrassa on jo aiemmin makuuhuoneiden yhteydessä mainittu huone, iso varasto-/vaatehuone ja pienempi varasto.
Terassi:
1
Lisätietoja terassista:
Takapihalla on jättimäinen lännensuuntainen terassi, jonne saat mahtumaan villeimmätkin kesäjuhlat.
Rakennusmateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Alakerran työ-/askarteluhuoneen lattiamateriaali on muovimattoa. Jumppasalin lattia on maalattu betonipinta, jonka päällä pehmikematto.
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista:
Tästä asunnosta löytyy säilytystilaa runsaasti. Alakerran jumppasalin yksi seinä on täynnä kaappeja. Alakerrassa on lisäksi kaksi erillistä vaate-/varastohuonetta. Terassin yhteydessä on myös erillinen ulkovarasto. Ja jos tämäkään ei riitä, on huoneiston hallussa vielä autotalli, jonne loput tavarat voi sitten jemmata.
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Elontie 27
Kiinteistötunnus:
91-34-153-11
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Asukkaat
Isännöitsijätoimisto:
Munkin Isännöinti Oy
Isännöitsijän nimi:
Markku Castrén
Puhelinnumero:
040 041 1660
Katuosoite:
Orapihjalajatie 33
Postinumero:
320
Postitoimipaikka:
Helsinki
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2023-08-03
Valmistumisvuosi:
1971
Käyttöönottovuosi:
1971
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni ja tiili
Kattotyyppi:
Tasakatto
Katemateriaali:
Huopa
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö ja ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Vesijohto:
kunnan
Viemäröinti:
kunnan
Taloyhtiössä on:
Kaapeli-tv, hormi olemassa ja Autotalli
Huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan autopaikka:
Tallipaikka
Lisätietoja autopaikasta:
Autotalli on yhtä avointa tilaa, jossa ei ole väliseiniä.
Autotalleja:
4
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Taloyhtiössä on autotalli, joka on yhtä yhtenäistä tilaa (ei väliseiniä) ja jaettu huoneistojen kesken neljään osaan.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
E2013
Lisätietoja kunnossapitotarpeesta:
HUONEISTOON JA RAKENNUKSEEN TEHDYT TUTKIMUKSET: 16.04.2015: Katselmusraportti (B huoneisto); Kosteuskartoitus. Raksystems Insinööritoimisto Oy 04.09.2017: Katselmusraportti (koko yhtiö); Salaojaputkien ja -kaivojen tarkastus & kellarin seinien alaosien kostuminen. Amrak Oy 27.02.2018: Vesivahinkotarkastusraportti (B huoneisto); Polygon Finland Oy 31.05.2018: Katselmusraportti (koko yhtiö); Salaojaputkien ja -kaivojen tarkastus. Amrak Oy 13.09.2021: Kiinteistökatselmus (koko yhtiö); Yhtiön tonttialueen ja asuinrakennuksen kiinteistökatselmus. Kiinteistöliitto Uusimaa ry. 15.12.2021: Vesivahinkotarkastusraportti (A huoneisto); Uudenmaan Vesivahinkopalvelu Oy
Asbestikartoitus:
1
Lisätietoja asbestikartoituksesta:
Huoneistossa B on tehty asbestikartoitus 09/2020 remontin yhteydessä. Tutkimuksessa ei löydetty asbestia.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2023: Kunnostettu autotallin ovet. 2019: Lämpötilan mukaan säätyvien korvausilmaventtiilien asennus. 2018: Huuhdeltu salaojaputket. 2017: Tehty katselmus, jossa käyty läpi salaojat, kaivot sekä seinien alaosat kellarissa. 2015: Energiatodistus, pohjaviemäreiden sukitus, takapihan ovien ja ikkunoiden huoltomaalaus. 2014: Huoneistot A, C ja D: Kph, sauna ja wc tilojen saneeraus, sekä putkiremontti, jossa uusittiin käyttövesiputket sekä viemäriputket, lukuun ottamatta kellarin/maan alla kulkevia viemäriosuuksia. 2013: Pihamuurien rappausten korjaukset, peltisten sadelippojen ja valokatteiden korjaustyöt ja maalaus. Piippujen hatut + sadevesisihdit uusittu. Kaukolämpökeskus uusittu ja purettu asbestit. 2012: Kuntoarvio. 2011: Runkoviemärin ja sadevesiviemärin kuvaus ja puhdistus. Padotusventtiilin asentaminen A-huoneiston kellaritilassa olevaan sadevesikaivoon. 2009: Lämminvesiputkien korjauksia C-huoneistossa. Lukitusten uusiminen Abloy Sento- järjestelmään. Porrastasanteiden valoihin hämäräkytkin. 2008: Patteriventtiilien korjaus- ja uusimistöitä huoneistoissa. Vaihdettu lämmönjakokeskukseen säädin. 2005: Uusittu pihojen vesipostit ja autotallin vesihana, huoltomaalattu kadunpuoleiset ikkunanpuitteet, kunnostettu antenniverkko digiyhteensopivaksi.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Korjaussuunnitelma 2023-2027 - Huoltomaalataan ikkunalaudat ja -pokat, sekä tarvittaessa roiskepeltien huollot tai vaihdot. - Pihan/pihojen varastorakennusten huolto. Lisäksi yhtiössä on ollut puhetta: - Salaojien kuvaus ja huuhtelu. - Selvitetään sisäseinäkorjausten tarve (C ja D huoneistot). - Vesikaton pinnoite alkaa olla käyttöiän päässä ja sen uusimiseen on syytä varautua seuraavien noin 5 vuoden sisään.
Asuinhuoneistot:
4
Osakenumerot:
14-270
Tontin pinta-ala:
2440 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Helsingin karttapalvelu: https://kartta.hel.fi/link/cGyxB5
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Länsi-Pakilan alueella on kattavat kunnalliset ja kaupalliset palvelut kävelyetäisyyden päässä. Lapsiperheelle tärkeä koulu ja päiväkoti ovat aivan vieressä. Turvallisella koulumatkalla ei tarvitse ylittää isoja autoteitä. Myös liikenneyhteydet ovat hyvät, liikuitpa sitten polkupyörällä, joukkoliikenteellä tai vaikka omalla autolla.

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää