Kohdenumero: 80309188 Puotinharju/Itäkeskus, Helsinki

0lavinlinnantie 2

Kerrostalo,
3h+rt+k+kph+vh+e+tk+p
74 m2
3 h
Valmistunut
1963
Hoitovastike
429,20 € / kk
Velaton hinta

140 000 €

Myyntihinta

140 000 €

Seuraava esittely:
10.12.2023 11:00–11:30

Harri Sallankivi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Valoisa kolmio lähellä palveluita Itiksessä

Tervetuloa tutustumaan tähän idylliseen 74 m2 kolmioon, joka sijaitsee Helsingin Puotinharjun ja Itäkeskuksen alueen sydämessä, vain kivenheiton päässä Itäkeskuksen metroasemalta sekä Itiksen ostoskeskuksesta. Valoisa ensimmäisen kerroksen asunto on sopiva niin pariskunnille, perheille kuin yksinasuvillekin.

1963 rakennetuissa kolmikerroksisessa kerrostalossa on hyvä pohjaratkaisu ja huoneet ovat tilavia, mikä tekee asumisesta mukavaa ja helppoa.

Asunto sijaitsee alueella, josta koulut, päiväkodit ja muut palvelut ovat helposti saatavilla. Itäkeskuksen peruskoulu sekä Puotilan ala-aste ovat lähietäisyydellä ja kielilukio sekä Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio vain muutaman kilometrin päässä. Alueella on myös useita päiväkoteja, kuten Puotinharjun päiväkoti ja Päiväkoti Puotila. Lisäksi lähikaupat S-Market Itäkeskus sekä K-Citymarket Helsinki Easton ovat kätevästi kävelymatkan päässä.

Puotinharjun ja Itäkeskuksen alueelta löytyy monipuolisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia, ja viheralueille on helppo mennä nauttimaan luonnosta ja meren läheisyydestä. Kaiken tämän ansiosta asunto tarjoaa laadukasta kivaa niin arkeen kuin viikonlopun rentoutumiseenkin. Tutustu tähän ihastuttavaan kolmioon ja ihastu itsekin - tässä voisi olla unelmien kotisi!

Yhtiössä on valmistunut perinteinen putkisaneeraus (runkoviemäri pääosin sukitettu) ja on siirrytty maalämpöön. Mukana myös osittainen sähkösaneeraus. Kylpyhuoneet saneerattu kokonaan. Uusi osakkeen omistaja ottaa vastatakseen noin 110 000 € kulun edellä mainituista korjauksista/uudistuksista. Loistava tilanne tehdä nyt kauppa, ennen kuin tuo laina jyvitetään asunnolle. Verohyöty on merkittävä noin 2200 euroa!

Myynti ja esittelyt Harri Sallankivi 0400 630 848 tai harri.sallankivi@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Harri Sallankivi

0400 630 848, harri.sallankivi@remax.fi

RE/MAX Areena | Barzec Ullanlinna Oy

y-tunnus: 3293344-6

Jaa linkki
Osoite:
0lavinlinnantie 2 00900 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Puotinharju/Itäkeskus
Kohdenumero:
80309188
Kerros:
1/3
Asuintilojen pinta-ala:
74 m2
Kokonaispinta-ala:
74 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneet:
3h+rt+k+kph+vh+e+tk+p
Huoneluku:
3
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Vapautuminen:
Heti
Keittiön varusteet:
Jääkaappi, erillinen pakastin, astianpesukone ja liesituuletin (Ei toiminnassa, (yhteys huoltoyhtiöön))
Kylpyhuoneen varusteet:
WC-istuin, suihkukaappi, suihku, pesukoneliitäntä, peilikaappi ja allaskaappi
Parveke:
1
Omistusmuoto:
Oma
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiön omistuksessa huoneisto A 3 1h+ruok+k 33 m2.
Velaton hinta:
140 000 €
Neliöhinta:
1 891,89 €/m2
Yhtiövastike:
429,20 €
Hoitovastike:
429,20 €
Vesimaksu:
16 € / hlö / kk
Saunamaksu:
8 euroa kuukaudessa
Lisätietoja maksuista:
LIsäksi kaasumaksu 8 €/hlö/kk, huoneistolla C 16 ei ole kaasua, joten ei maksua. Sauna maksu 8 €/hlö/kk. Autotalli 33 €/ 61 €/kk.
Keittiö
Keittiön varusteet:
Jääkaappi, erillinen pakastin, astianpesukone ja liesituuletin (Ei toiminnassa, (yhteys huoltoyhtiöön))
Liesi:
Kaasu
Lattiamateriaalit:
Parketti
Seinämateriaalit:
Maali ja tapetti
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen varusteet:
WC-istuin, suihkukaappi, suihku, pesukoneliitäntä, peilikaappi ja allaskaappi
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Olohuone
Lattiamateriaalit:
Parketti
Seinämateriaalit:
Maali
Makuuhuoneet
Lattiamateriaalit:
Parketti
Seinämateriaalit:
Maali
Muut tilat ja varustelu
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiön omistuksessa huoneisto A 3 1h+ruok+k 33 m2.
Parveke:
1
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Kaapistot ja vaatehuone
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu:
Irtaimisto.
Taloyhtiön nimi:
AS OY OLAVINLINNATIE 2
Kiinteistötunnus:
091-45-066-2
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Kotikatu Oy
Isännöitsijätoimisto:
TILI-KIINTI OY
Isännöitsijän nimi:
Jouko Kiiski
Puhelinnumero:
09 325 6221
Katuosoite:
Haarniskatie 6 D
Postinumero:
910
Postitoimipaikka:
Helsinki
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2023-10-12
Valmistumisvuosi:
1963
Käyttöönottovuosi:
1963
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Pelti
Lämmitysjärjestelmä:
Maalämpö
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Vesijohto:
Kunnan
Viemäröinti:
Kunnan
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Urheiluvälinevarasto ja Kerhohuone
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiön omistuksessa huoneisto A 3 1h+ruok+k 33 m2.
Piha-autopaikat:
6
Autotalleja:
7
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Yhtiön hallinnassa 7 kpl autotalleja ja 6 kpl pihapaikkoja.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2023
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2001 kaukolämpöpaketti uusittu. 2002 yleisten tilojen lukitukset uusittu. 2003 porrashuoneiden maalauskorjaus + vinyylilaattojen uusiminen. 2005 antenniverkosto digitalisoitu. Kellari- ja saunatilojen maalaus talkoovoimin. Lipputangon uusiminen ja uudelleen sijoittaminen. 2007 autotallien kynnysrautojen uusimista. 2010 taloyhtiön seinästä kaupungin liittymään uusittu sukittamalla yhtiön tonttiviemäri. 2012-2013 parvekkeiden ja julkisivujen peruskorjaus, kaikkien ikkunoiden uusiminen sekä parvekelasitusten asennus. 2013 uusittu yhtiön peltikatto. 2015 lämmityksen linjaventtiilit uusittu. 2015 pystyviemäreiden painehuuhtelu. 2017 yhtiön jäteasema uusittu. 2017 putkiston kuntotutkimuksen päivitys. 2017 rakennettiin C-portaan talon päätyyn rajalle metalliaita, muille rajoille aita rakennettu 2018. 2021 ns. putkisaneerauksen suunnittelu alkanut; mukana myös maalämpövaihtoehdon selvitys sekä osittainen sähkösaneeraus. 2022 putkisaneerauksen ja maalämmön suunnittelu valmistunut. Toteutettu kilpailutus. Urakka alkaa 2023. 2023 yhtiössä käynnissä putkisaneeraus ja siirtyminen maalämpöön, alustavan aikataulun mukaan pitäisi valmistua vuoden loppuun mennessä. Ennakkoarvion mukaan suunnittelukustannus on noin 62,20 €/m2 ja varsinaisen putkisaneerauksen kokonaiskustannus mukaan luettuna myös siirtyminen maalämpöön on noin 1 850 000 € eli noin 1 415 €/m2. Huoneiston velkaosuudeksi ei tuo kuitenkaan kokonaisuudessa muodostu, sillä maalämmön osuus (mikä tiedetään lopullisesti myöhemmin) poistuu tuostaKyseessä on pääosin perinteinen putkisaneeraus (runkoviemäri tullaan pääosin sukittamaan). Mukana myös osittainen sähkösaneeraus. Kylpyhuoneet saneerataan kokonaan.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
2023 putkisaneeraus/maalämpö toteutus. 2024 normaaleja korjaus- ja huoltotoimia. 2025 putkisaneerauksen 2 v. takuutyöt. Normaaleja korjaus- ja huoltotoimia. 2026 normaaleja korjaus- ja huoltotoimia. 2027 normaaleja korjaus- ja huoltotoimia
Asuinhuoneistot:
24
Lisätietoja taloyhtiöstä:
6 § Osakkeenomistaja on velvollinen omalla kustannuksellaan pitämään huoneistonsa hyvässä kunnossa ja toimittamaan siinä kaikki sisäkorjaukset lukuun ottamatta rakenteesta johtuvia vikoja, joiden korjaaminen kuuluu yhtiölle. Kaikki ulkopuoliset korjaukset ja porrashuoneiden kunnossapito kuuluu yhtiölle. Osakkeenomistaja vastaa kuitenkin osakkeenomistajan toimesta huoneistoon ja sen ulkopuolelle asennetusta ilmalämpöpumpusta sekä kaikista sen osista ja niiden kunnossapidosta. Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia ilmalämpöpumpun asennuksesta tai sen käytöstä. Osakkeenomistaja vastaa kaikista ilmalämpöpumpusta tai sen asentamisesta yhtiölle aiheutuneista lisäkustannuksista kuten esimerkiksi ilmalämpöpumpun purun ja ennalleen saattamisen aiheuttamista kustannuksista yhtiön suorittaman kunnossapitotoimenpiteen yhteydessä. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi rakennukselle tai huoneistoille mahdollisesti aiheutuvista vioista ja niiden korjaamisesta tai korjauskustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa siitä, ettei ilmalämpöpumppulaitteiston toiminnasta aiheudu taloyhtiölle ja sen asukkaille ääni- tai muita haittoja, jotka alentaisivat asumisviihtyisyyttä. Kondenssiveden poisto on järjestettävä niin, ettei se aiheuta vahinkoa rakennukselle. Jos tällaisia haittoja tai vahinkoja ilmenee, on osakkeenomistaja velvollinen taloyhtiön huomautuksesta korjaamaan tilanteen viipymättä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta. Tämän pykälän määräykset koskevat myös muita mahdollisia huoneistokohtaisia jäähdytyslaitteita. Osakkeenomistajan on lisäksi huomioitava asunto-osakeyhtiölain säännökset muutostöiden, muutostyöilmoitusten sekä muutostyölupien osalta.
Osakenumerot:
848-918
Tontin pinta-ala:
4878.5 m2
Tontin omistus:
Vuokra
Maanvuokraaja:
Helsingin kaupunki
Tontin vuosivuokra:
7 414 €
Tontin vuokra-aika päättyy:
2025-01-01
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Itäkeskuksen uimahalli noin 350 m. Myllypuron liikuntapuisto, jalkapallohalli, tekonurmi ja liikuntakeskus Puro noin 800 m. Myllypuron jäähalli noin 750 m. Ystävyydenpuisto noin 750 m. Marjaniemen uimaranta noin 1,6 km. Roihuvuoren kirsikkapuisto noin 2,9 km.
Palvelut:
Itäkeskus metroasema noin 300 m. Itis ostoskeskus noin 200 m. S-Market Itäkeskus noin 450 m. K-Citymarket Helsinki Easton noin 650 m.
Koulut:
Itäkeskuksen peruskoulu noin 600 m. Puotilan ala-aste noin 1,5 km. Myllypuron ala- ja yläaste noin 1,7 km. Helsingin kielilukio noin 2 km. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 2,9 km.
Päiväkoti:
Puotinharjun päiväkoti noin 200 m. Päiväkoti Puotila noin 750 m.
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää