Kohdenumero: 80362968 Jokela, Jokela

Impivaarantie 30

Omakotitalotontti,
Viihtyisä asuinrakennuspaikka, rakennusoikeutta 312,8 kem2
h
Valmistunut
Hoitovastike
/ kk
Velaton hinta

64 000 €

Myyntihinta

64 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

040 025 0885

nina.schonberg@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Myytävänä suojaisa ja idyllinen tontti Pertussa!

Tämä kaunis tontti Pertussa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa unelmiesi koti. Tontilla on rakennusoikeutta 312 kem2 ja se sijaitsee rauhallisella ja suojaisalla paikalla. Tontilla on 50-luvulla valmistunut purkukuntoinen omakotitalo sekä 60-luvulla valmistunut purkukuntoinen talousrakennus. Tontti laskeutuu loivasti kadulta, on asuin- ja talousrakennuksen kohdalta tasainen ja laskee rakennuksien takana jyrkästi. Tontti on suojaisa sekä kadun että naapureiden suuntaan.

Päiväkoti ja koulu sijaitsevat lähellä, joten lapsiperheille tontti on ihanteellinen. Tontilla on runsaasti puustoa, nurmikkoa ja istutuksia, jotka luovat vehreän ja rauhallisen ympäristön. Jokelan keskustasta löytyvät kaikki tärkeimmät palvelut.

Tuusulan pohjoisin taajama Jokela ihastuttaa vihreydellään, teollisuushistoriallaan ja reilulla 6 600 asukkaallaan. Helsingistä pääsee junalla Jokelaan hieman alle 40 minuutissa ja Järvenpäähän sekä Hyvinkäälle alle 10 minuutissa.

Jokela on erinomainen paikka lapsiperheille. Ympäristö on turvallinen ja kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä. Laduilla ja luontopoluilla ei ole ruuhkaa ja hyvin hoidetut liikuntapaikat, kuten Jokelan urheilukeskus, sekä upea luonto tekevät Jokelasta lähieräilijän paratiisin.

Tartu tilaisuuteen ja tule tutustumaan tähän upeaan tonttiin Pertussa! Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa koti rauhalliselle ja vehreälle alueelle, jossa kaikki palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet erinomaiset. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Myynti ja esittelyt:
Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS, Kaupanvahvistaja 0400250885 ja Sara Varjalehto, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV 0401845856 sara.varjalehto@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Nina Schönberg

040 025 0885, nina.schonberg@remax.fi

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

y-tunnus: 3211002-8

Jaa linkki
Osoite:
Impivaarantie 30 05400 Jokela
Kaupunginosa/kylä:
Jokela
Kohdenumero:
80362968
Kerros:
Huoneet:
Viihtyisä asuinrakennuspaikka, rakennusoikeutta 312,8 kem2
Kohteen tyyppi:
Omakotitalotontti
Vapautuminen:
Heti
Lisätietoja vapautumisesta:
Hallinta voi siirtyä heti, jos rakennuksissa sijaitsevan arvottoman irtaimiston saa jättää paikoilleen. Muutoin on sovittava vapautumisajasta, jotta irtaimisto ehditään viedä pois kiinteistöltä.
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Purkukuntoiset asuinrakennus, talousrakennus (puusauna), ulkokäymälä, liiteri.
Myyntihinta:
64 000 €
Muut tilat ja varustelu
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Purkukuntoiset asuinrakennus, talousrakennus (puusauna), ulkokäymälä, liiteri.
Kiinteistötunnus:
858-405-11-372
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Puu
Vesijohto:
kunnan
Viemäröinti:
kunnan
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Purkukuntoiset asuinrakennus, talousrakennus (puusauna), ulkokäymälä, liiteri.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Tontin pinta-ala:
1 564
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
Tontti laskeutuu loivasti kadulta, on asuin- ja talousrakennuksen kohdalta tasainen ja laskee rakennuksien takana jyrkästi. Tontti on niin kadun kuin naapureiden suuntaan suojaisa. Sillä sijaitsee runsaasti puustoa, nurmikkoa ja istutuksia.
Rakennusoikeus kerros-m²:
312.8 m2
Kaavoitus:
Asemakaava ja yleiskaava
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Tuusulan pohjoisin taajama Jokela ihastuttaa vihreydellään, teollisuushistoriallaan ja reilulla 6 600 asukkaallaan. Helsinkiin pääsee junalla hieman alle 40 minuutissa ja Järvenpäähän ja Hyvinkäälle alle 10 minuutissa. Jokela on hyvä paikka lapsiperheille. Ympäristö on turvallinen, kaikki tarvittavat palvelut lähellä − ja tilaa ympärillä riittää. Laduilla ja luontopoluilla ei ole ruuhkaa. Hyvin hoidetut liikuntapaikat, kuten Jokelan urheilukeskus, ja upea luonto tekevät Jokelasta lähieräilijän paratiisin.
Palvelut:
K-Supermarket Jokela 2,6 km, S-market Jokela n, 2,8 km Tuusulan kunnankirjasto Jokelan kirjasto n. 2,5 km Terveyspalvelu: Jokelan sosiaali- ja terveysasema n. 2,5 km Terveyspalvelu: Tuusulan kunta Jokelan neuvola n. 2,5 km Viertolantien leikkipuisto n. 650 m
Koulut:
Pertun koulu, Kouluraitti 16, 05400 Jokela n. 1,4 km kävelymatka. Pertun koulu on vuonna 1952 rakennettu Pohjois-Tuusulassa Jokelassa sijaitseva alakoulu. Koulussa toimii myös alakoulun iltapäiväkerho. Koulussa on lukuvuonna 2023-2024 6 perusopetuksen ryhmää (1.-6. luokat) sekä alueellinen pienryhmä Steppi. Tuusulan Kunta Jokelan Yläaste, Jyväkuja 13, 05400 Jokela n. 2,3 km
Päiväkoti:
Tuusulan kunta Pertun päiväkoti n. 1 km Tuusulan kunta Jokelan päiväkoti n. 2,5 km Tuusulan kunta Kolsan päiväkoti n. 3,2 km
Liikenneyhteydet:
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Juna-asema: Jokela n. 2,9 km
Ranta:
Ei rantaa

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

040 025 0885

nina.schonberg@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää