Kohdenumero: 80350048 Numminen, Mäntsälä

Mattilantie

Liike- ja teollisuustontti,
h
Valmistunut
Hoitovastike
/ kk
Velaton hinta

59 500 €

Myyntihinta

59 500 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

040 025 0885

nina.schonberg@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Monipuolinen rakennuspaikka Mäntsälästä

9000 m2:n suuruinen tontti on loivasti rinnemäinen, rajoittuu yhdeltä puolelta peltoon ja on raivattu valmiiksi.

Lähtökohtaisesti kiinteistölle voi siis rakentaa esimerkiksi ison omakotitalon, autotallin ja varaston. Hanke edellyttää kuitenkin suunnittelutarveratkaisun, ennen kuin rakennusoikeus varmistuu.

Mikäli kiinteistölle halutaan rakentaa liiketilaa/teollisuustoimintaa, se edellyttää poikkeamispäätöksen (joka käsitellään samassa yhteydessä suunnittelutarveratkaisun kanssa), koska kiinteistöä ei ole suoraan määrätty voimassa olevassa osayleiskaavassa sellaiseen toimintaan. Viereisellä tontilla esimerkiksi on iso yrityskäytössä oleva hallirakennus.

Rakennusmääräykset:
Erillispientalojen alue: Alueelle voidaan rakentaa rakennusjärjestyksen mukaisesti erillispientaloja talousrakennuksineen, maatilakeskuksia, paikallisesti tarpeellisia palveluja ja sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa.

"5.3 Rakentamisen määrä

Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15 %:a rakennuspaikan pinta-alasta ja enintään 600 m2. Enimmäismäärää laskettaessa ei oteta huomioon maatalouteen liittyvää rakentamista.

Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden kaksiasuntoisen asuinrakennuksen.
Rakennuspaikalle saa rakentaa sivuasunnon, jos rakennuspaikan koko on vähintään 5000 m2 . Edellytyksenä on, että sivuasunto tehdään pihapiiriin pääasunnon yhteyteen siten, että rakennuksilla on yhteinen vesihuolto, tieliittymä ja piha-alue. Sivuasunnon ja pääasunnon tulee muodostaa kokonaisuus, josta ei saa erottaa itsenäistä tilaa. Sivuasunnon kerrosala saa olla enintään 100 m2 . Sivuasunnon rakentaminen ei koske lomarakentamista.

Rakennuspaikalle saa rakentaa kokonaiskerrosalaan sisältyvänä asuinrakennukseen liittyviä erillisiä talousrakennuksia, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 200 m2 .

Lisäksi rakennuspaikalle saa kokonaiskerrosalaan sisältyvänä rakentaa yhden yksikerroksisen saunarakennuksen, jonka kerrosala on enintään 50 m2. Rakennuksen kerrosalasta vähintään puolet on oltava pääkäyttötarkoituksen mukaista tilaa."

Tontilla on vanha vijakuivuri (kunnosta ei ole tarkkaa tietoa, myydään purkukuntoisena). Lisäksi tontilla on kasteluveden ottoon tarkoitettu vesiposti, joka on liitetty kunnalliseen veteen.

AJO-OHJEET: Perille löydät, kun laitat navigaattoriin Mattilantie 107 osoitteen, joka on viereinen hallikiinteistö. Tunnistat tontin sillä sijaitsevasta viljakuivurista. Autolla saa pysähtyä hallin pysäköintialueelle tonttikatselmuksen yhteydessä (lupa kiinteistön omistajalta).

Myynti ja esittelyt: Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS, Kaupanvahvistaja 0400250885

Lisätiedot ja yhteydenotot
Nina Schönberg

040 025 0885, nina.schonberg@remax.fi

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

y-tunnus: 3211002-8

Jaa linkki
Osoite:
Mattilantie 04660 Mäntsälä
Kaupunginosa/kylä:
Numminen
Kohdenumero:
80350048
Kerros:
Kohteen tyyppi:
Liike- ja teollisuustontti
Vapautuminen:
Heti
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
vanha vijakuivuri (kunnosta ei tarkkaa tietoa, myydään purkukuntoisena)
Myyntihinta:
59 500 €
Lisätietoja maksuista:
Sähköverkkoon liittyminen on mahdollista. Liittymän hinnasto on vyöhyke 1 mukainen esim. 3x25 liittymän hinta 1600,00 €. Alueella menee myöskin Nivoksen valokuitu, joten sekin on kiinteistölle mahdollista saada. Vesi- sekä viemäriliittymä on myös kiinteistölle saatavilla ja esimerkiksi naapurikiinteistöllä Mattilanti 107 on vesi- sekä viemäriliittymät. Tiedot löytyvät Nivoksen saatavuuskartalta https://saatavuus.nivos.fi/ Liittymät pystyy tilaamaan suoraan saatavuuskartan hausta ja liittymähakemukset tulevat suoraan Nivokselle, josta asiantuntijat käsittelevät ne. Nivokseen on oltava yhteydessä liittymismahdollisuuden ja hinnan tarkistamiseksi. Kaapelinäytöistä tulee olla yhteydessä johtotietoon: info@johtotieto.fi
Muut tilat ja varustelu
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
vanha vijakuivuri (kunnosta ei tarkkaa tietoa, myydään purkukuntoisena)
Kiinteistötunnus:
505-409-5-1668
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
vanha vijakuivuri (kunnosta ei tarkkaa tietoa, myydään purkukuntoisena)
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Muut käyttö-/luovutusrajoitukset:
Kiinteistörekisteriotteen mukainen maantien suoja-alue (000-2007-K36599) tontin tienpuolisella sivulla. Mikäli kiinteistölle halutaan rakentaa liiketilaa/teollisuustoimintaa, se edellyttää poikkeamispäätöksen (joka käsitellään samassa yhteydessä suunnittelutarveratkaisun kanssa), koska kiinteistöä ei ole suoraan määrätty voimassa olevassa osayleiskaavassa sellaiseen toimintaan. Viereisellä tontilla esimerkiksi on iso yrityskäytössä oleva hallirakennus.
Tontin pinta-ala:
9 000
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
Tontti on loivasti rinnemäinen, rajoittuu yhdeltä puolelta peltoon ja on raivattu valmiiksi.
Rakennusoikeus kerros-m²:
600 m2
Kaavoitus:
Osayleiskaava ja suunnittelutarvealue
Lähipalvelut
Liikenneyhteydet:
Sujuvat yhteydet omalla autolla

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

040 025 0885

nina.schonberg@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää