Kohdenumero: 80361668 Uddas, Porvoo

Uddaksentie 16

Omakotitalotontti,
Omakotitontti rakennusoikeus n. 291 km2 + mahdollisuus ostaa venepaikka Uddaksen laiturilta
h
Valmistunut
Hoitovastike
/ kk
Velaton hinta

220 000 €

Myyntihinta

220 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

040 025 0885

nina.schonberg@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Unelmoitko uuden kotisi rakentamisesta ainutlaatuiselle paikalle?

Tämä Uddaksen alueella sijaitseva suojaisa tontti tarjoaa mahdollisuuden asua Porvoon kansallisen kaupunkipuiston sydämessä. Tontilla on rakennusoikeutta noin 290 m2. Tontti nousee loivasti tieltä hiukan ylöspäin, mutta on suurimmalta osaltaan tasainen. Tontin etuosassa sijaitsee purkukuntoinen kellarillinen 1,5-kerroksinen asuinrakennus sekä tontin takaosassa purettava talousrakennus. Kaikilla tonttirajoilla erilaiset pensasaidat suojaavat naapureiden ja kadulla kulkevien katseilta. Pihalla on iso nurmialue sekä istutuksia, pensasaitaa ja vanhoja puita. Asuinrakennuksen kohdalta on upeat näkymät Sikosaarelle päin ja Haikkoonselän suuntaan.

Täällä asuessasi voit nauttia kauniista merimaisemista ja lähteä viikonloppuisin seikkailemaan merelle omalla veneellä, jolle voit hankkia paikan aivan taloa vastapäätä olevalta laiturilta. Kiinteistön yhteydessä myynissä on saman omistajan venepaikka. Uddaksen alueen merenläheisyys, lyhyt etäisyys keskustaan ja lyhyt matka Helsinkiin tekevät tästä tontista erityisen houkuttelevan.

Uddaksentieltä Porvoon keskustan palveluille on vain noin 2 km. Kaikki tarvittava on käden ulottuvilla, joten arjen pyörittäminen on vaivatonta ja helppoa. Porvoon kaupunki järjestää sekä suomen- että ruotsinkielistä varhaiskasvatusta ja perusopetusta.

Porvoon keskustasta pääsee helposti pääkaupunkiin sekä autolla että julkisilla kulkuneuvoilla noin tunnissa. Porvoon moottoritie ja U-linjojen julkinen liikenne tarjoavat sujuvat yhteydet niin Kamppiin kuin Tikkurilaankin. Helsinki-Vantaan lentokentälle on vain noin 30 minuutin ajomatka, mikä tekee matkustamisesta entistä vaivattomampaa. Kesäisin vieraat voivat saapua Porvooseen myös omalla veneellä – vierasvenesatama sijaitsee vain 500 metrin päässä kauppatorilta.

Tartu tilaisuuteen ja toteuta unelmiesi koti tässä ainutlaatuisessa ympäristössä!

Myynti ja esittelyt:
Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS, Kaupanvahvistaja 0400250885 ja Sara Varjalehto, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV 0401845856 sara.varjalehto@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Nina Schönberg

040 025 0885, nina.schonberg@remax.fi

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

y-tunnus: 3211002-8

Jaa linkki
Osoite:
Uddaksentie 16 06100 Porvoo
Kaupunginosa/kylä:
Uddas
Kohdenumero:
80361668
Kerros:
Huoneet:
Omakotitontti rakennusoikeus n. 291 km2 + mahdollisuus ostaa venepaikka Uddaksen laiturilta
Kohteen tyyppi:
Omakotitalotontti
Vapautuminen:
Sopimuksen mukaan
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Purkukuntoinen asuinrakennus sekä purkukuntoinen talousrakennus.
Myyntihinta:
220 000 €
Lisätietoja maksuista:
Alueella on asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Kiinteistö on myynnin hetkellä tila-muotoinen ja lohkottava tontiksi, ennen kun rakennuslupaa uudelle rakennukselle voidaan myöntää. Lohkomiskustannukset jäävät ostajalle: ​​Lohkomisen hintaan vaikuttavat alueen koko ja uusien kiinteistöjen lukumäärä. Maanmittaauslaitoksen mukainen lohkomistoimituksen hinta alle 1ha:n kokoiselle alueelle: 1 320 € (tarkistettava aina MML:lta tapauskohtaisesti). Hinta sisältää kaikki lohkomiseen liittyvät kustannukset, kuten mittaukset, rajapyykit, oikeuksien perustamisen ja rekisterimuutokset.​ https://www.maanmittauslaitos.fi/kiinteistot/kiinteistokauppa-tai-muu-omistajanvaihdos/muodosta-uusi-kiinteisto-lohkomalla. Kiinteistöveron määrä voi lohkomistoimituksen myötä muuttua.
Muut tilat ja varustelu
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Purkukuntoinen asuinrakennus sekä purkukuntoinen talousrakennus.
Kiinteistötunnus:
638-453-1-573
Vesijohto:
kunnan
Viemäröinti:
kunnan
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Purkukuntoinen asuinrakennus sekä purkukuntoinen talousrakennus.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Tontin pinta-ala:
1 939
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
Alueella on asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Kiinteistö on myynnin hetkellä tilamuotoinen ja lohkottava tontiksi, ennen kun rakennuslupaa uudelle rakennukselle voidaan myöntää. Kiinteistörekisteriotteen mukainen pinta-ala on 2181 m2. Kaupungin kanssa on tehty haltuunottosopimukset kahdesta katuun rajoittuvista tonttikaistaleista (124 m2 Tuhotien reunaa myötäillen ja 114 m2 Uddaksentietä myötäillen), jolloin tontiksi lohkottavan tontin lopulliseksi pinta-alaksi jää n. 1939 m2. Pyydä tonttikartta sekä Porvoon kaupungin maanmittausinsinöörin selite välittäjältä nähtäväksi). Tontti nousee loivasti tieltä hiukan ylöspäin, mutta on suurimmalta osltaan tasainen. Tontin etuosassa sijaitsee purkukuntoinen kellarillinen 1,5-kerroksinen asuinrakennus sekä tontin takaosassa purettava talousrakennus. Kaikilla tonttirajoilla erilaiset pensasaidat suojaavat naapureiden ja kadulla kulkevien katseilta. Pihalla on iso nurmialue sekä istutuksia, pensasaitaa ja vanhoja puita. Asuinrakennuksen kohdalta on upeat näkymät Sikosaarelle päin ja Haikkoonselän suuntaan.
Rakennusoikeus kerros-m²:
291 m2
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Porvoon Uddaksen alue tarjoaa erinomaiset puitteet aktiiviselle ja luonnonläheiselle elämälle. Kaupungin suuntaan kohoaa vaikuttava kallio, jonka kaupungin puoleisella rinteellä sijaitsee suosittu Kokonniemen hiihto- ja laskettelukeskus. Uddaksen ranta-alue on vehreä ja piilossa metsien takana. Toiselta puolelta sitä rajaa kaunis Porvoonjoki ja toiselta Kokonniemen vehreät metsät. Alueen läpi kulkeva suosittu kävelyreitti houkuttelee ulkoilijoita ja luonnonystäviä nauttimaan maisemista ja raikkaasta ulkoilmasta. Kylästä länteen sijaitsee monipuolinen urheilukeskus, jossa on laadukas maauimala. Tämä uima-alue on ainutlaatuinen Porvoossa ja sen lähialueilla tarjoten erinomaiset mahdollisuudet uimiseen ja rentoutumiseen. Osa rantaniityistä on pidetty avoimina niittämällä ja niitä käytetään virkistykseen. Meri näkyy ruovikon takana, joissa avovesipintaa pidetään auki muutamia laitureita ja pientä kyläsatamaa varten. Uddaksen ranta-alueet kuuluvat Porvoon kansalliseen kaupunkipuistoon, jolla pyritään vaalimaan maisemallisia ja luontoarvoja sekä alueen kulttuuriperintöä.
Palvelut:
Uddaksentieltä keskustan palvelujen äären on matkaa n. 2 km. Kilometrin säteellä Porvoon torilta löydät kattavat palvelut, kuten kaupat, apteekin, terveysaseman, kirjaston, seurakuntatalon, keskusurheilukentän sekä uima- ja urheiluhallin ja paljon ravintoloita ja kahviloita. Kaikki tarvittava on käden ulottuvilla, joten arjen pyörittäminen on vaivatonta ja helppoa. Uddaksen laitureiden käyttöoikeus kuuluu osakkeen ostaneille Uddaslaisille. Myynnissä olevaa tonttia suoraan vastapäätä Uddaksentien toisella puolen sijaitsee venelaituri, joka näkyy tontilta. Tontin yhteydessä on mahdollista ostaa myös venepaikka, josta tehdään erillinen kauppa (velaton pyyntihinta 5000,00 €). Väylän vesisyvyys on tontin omistajan tietojen mukaan esim. purjeveneellekin riittävä (muutama metri, tarkkaa syvyyttä ei tiedossa). Myynnissä olevan venepaikan leveys on 2,5 m. Pyydä lisätietoja välittäjältä. Porvoossa on lisäksi useampia venesatamia ja erilaisia venepaikkoja voikin tiedustella Porvoon kaupungilta ja hakea omaa paikkaa: https://www.porvoo.fi/asuminen-ymparisto/satamat-ja-veneily/venepaikat/
Koulut:
Porvoon kaupunki järjestää sekä suomenkielistä että ruotsinkielistä perusopetusta. Suomenkielistä perusopetusta järjestetään 11 alakoulussa, kahdessa yläkoulussa ja yhdessä yhtenäiskoulussa. Ruotsinkielistä perusopetusta järjestetään seitsemässä alakoulussa, yhdessä yläkoulussa ja yhdessä yhtenäiskoulussa. Porvoossa toimii myös yksityinen steinerpedagogiikkaan perustuva Fredrika-koulu. Lukio-opetusta löytyy myös molemmilla kotimaisilla kielillä. Careeria ja Prakticum tarjoavat laajasti ammatillista koulutusta.
Päiväkoti:
Porvoossa on sekä suomen- että ruotsinkielistä varhaiskasvatusta. Porvoossa on 21 kunnallista, 9 yksityistä päiväkotia sekä yhteensä 18 kunnallista ja yksityistä perhepäivähoitajaa, joten valinnan varaa riittää: https://www.porvoo.fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatuspalvelut/
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Porvoon keskustasta pääsee helposti pääkaupunkiin sekä autolla että julkisilla kulkuneuvoilla noin tunnissa. Porvoon moottoritie ja U-linjojen julkinen liikenne tarjoavat sujuvat yhteydet niin Kamppiin kuin Tikkurilaankin. Myös naapurikunnat, kuten Askola, Loviisa ja Sipoo, ovat hyvin saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä. Helsinki-Vantaan lentokentälle on vain noin 30 minuutin ajomatka, mikä tekee matkustamisesta entistä vaivattomampaa. Kesäisin vieraat voivat saapua Porvooseen myös omalla veneellä – vierasvenesatama sijaitsee vain 500 metrin päässä kauppatorilta.
Piha:
Tontin "takapihan" sijainti on suojaisa koska vallitsevat tuulet puhaltavat lounaasta, eli viistosti Sikosaaren eteläpään suunnasta. Lounaan suunnassa oleva mäki toimii mukavasti tuulensuojana.
Ranta:
Ei rantaa

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

040 025 0885

nina.schonberg@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää