Kohdenumero: 80358068 Kirkonkylä, Vihti

Niuhalanraitti 20 B

Omakotitalo,
Oh,3mh,k,ruokasali,kph,2WC,vh,khh,aula/työtila,lasikuisti,ulkorakennus
160
5 h
Valmistunut
1800
Hoitovastike
/ kk
Velaton hinta

448 000 €

Myyntihinta

448 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

040 025 0885

nina.schonberg@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Unelmiesi vanha hirsitalo järvinäkymällä!

Tervetuloa tutustumaan tähän uniikkiin ja lumoavaan hirsikotiin, jossa vanhan ajan taika yhdistyy moderniin mukavuuteen. Tämä ainutlaatuinen koti, suojellun historian ja modernin remontin mestariteos, sijaitsee upealla järvinäkymällä varustetulla tontilla, joka hurmaa kauneudellaan ja rauhallisuudellaan.

Historiallinen julkisivu ja modernit mukavuudet

Talon museosuojeltu julkisivu henkäilee historian havinaa ja sen ympäröimä vanha puutarhatontti vie sinut ajassa taaksepäin. Samalla sisätilat on remontoitu vanhaa kunnioittaen mutta nykyaikaisilla ratkaisuilla, jotka vastaavat täydellisesti nykyperheen tarpeita.

Kodin sydän

Keittiössä yhdistyy perinteinen ja moderni – induktiolieden rinnalla toimii tunnelmallinen puuhella. Valoisa ruokailutila ja sen tunnelmallinen kakluuni luovat täydellisen ympäristön niin arkeen, kuin juhlaan. Alakerran makuuhuone on vaalea ja tilava. Vanha sali, joka toimii nykymaailman olohuoneena, tarjoaa runsaasti tilaa oleskeluun, etätyöskentelyyn tai suurille juhlille. Lasikuisti hurmaa vieraat heti sisään tullessa.

Yläkerran tilat

Yläkerrassa on kaksi suurta makuuhuonetta ja suuri aula, joka voi toimia vierashuoneena, työtilana, joogastudiona tai vaikkapa leikkitilana. Kylpyhuone on talon ilmeelle uskollinen ja varustettu kylpyammeella. Yläkerrassa on myös kodinhoitohuone sekä vaatehuone. Talossa on kaksi erillistä WC:tä, yksi kummassakin kerroksessa, mikä helpottaa arjen sujuvuutta.

Oman pihan rauha

Takapihalla pergolassa voit nauttia aurinkoisista kesäaamuista kahvikuppi kädessäsi ja ihailla Kirkkojärven upeita maisemia. Järven rannassa on laituri, josta voi varata venepaikkoja. Hyvin hoidettu puutarha luo täydellisen ympäristön rentoutumiselle. Lisäksi takapihalla sijaitseva eristetty ulkorakennus, joka on aiemmin toiminut kanalana, tarjoaa monia mahdollisuuksia.

Historialliset juuret

Vihdin kunnan arkiston mukaan talon tarkka rakennusvuosi ei ole tiedossa mutta historiankirjojen mukaan se on ollut olemassa jo 1765. Nykyiselle paikalleen se siirrettiin 1864. Postineiti Anna Granberg osti tämän Huvila-nimisellä tontilla sijaitsevan talon 1800-luvun lopussa. Talossa on ollut vuosien varrella posti, kampaamo ja Osuusliikkeen huonekaluosasto sekä useita vuokra-asuntoja. Vuodesta 1979 lähtien talo on ollut yksityisomistuksessa.

Kuntotarkastus ja raportti

Talo on kuntotarkastettu myyntiä varten ja raportissa todetaan: "Rakennuksen rakenneratkaisut oli toteutettu rakennusajan vaatimusten mukaisesti, eivätkä vastaa kaikilta osiltaan tämän päivän vaatimustasoa, eikä sitä näin ollen voi vaatiakaan. Havaitut puutteet/toimenpidesuositukset johtuvat suurimmilta osiltaan normaalista pintojen kulumisesta tai teknisten käyttöikien saavuttamisesta."

Vihdin Kirkonkylä - idyllinen ja monipuolinen asuinpaikka

Vihdin kirkonkylä on viehättävä ja historiallinen keskus, jossa vanha kylänraitti ja mäellä kohoava kirkko luovat omaleimaisen ilmeen. Kirkonkylän keskustaa reunustava Kirkkojärvi houkuttelee veneilijöitä ja yhdistyy Uudenmaan toiseksi suurimpaan järveen, Hiidenveteen.

Kirkonkylällä on hyvät peruspalvelut: päivittäistavarakauppoja, apteekki, neuvola, kahviloita, ravintoloita ja kuntokeskuksia. Alueella on useita päiväkoteja sekä ala- ja yläkouluja. Vihdin Kirkonkylän koulukeskus VIHKO tarjoaa nykyaikaiset tilat oppimiseen ja sen yhteydessä sijaitsevat myös uusi nuorisotila ja kirjasto. Uusi liikuntahalli sekä kehitteillä olevat lähiliikunta-alueet tuovat lisää mahdollisuuksia aktiiviseen elämään.

Kulttuuripalveluita tarjoavat kirjasto, kesäteatteri, Vihdin museo ja elokuvateatteri. Kirkonkylän ranta-alueella järjestetään vuosittain juhannusjuhlat ja Wuosisatamarkkinat, jotka houkuttelevat tuhansia kävijöitä. Vihdin kirkossa pidetään ympäri vuoden monenlaisia konsertteja. Vain 10 kilometrin päässä Nummelassa sijaitsevat lukio ja ammattiopisto täydentävät alueen koulutustarjontaa.

Vihdin Kirkonkylä tarjoaa viehättävän yhdistelmän historiaa ja nykyaikaisia palveluita kauniin luonnon keskellä.

Tämä koti odottaa uusia asukkaita, jotka arvostavat sen historiaa ja nauttivat sen tarjoamasta ainutlaatuisesta tunnelmasta ja mukavuuksista. Tule ja ihastu tähän taianomaiseen hirsikotiin Vihdin Kirkonkylällä!

Myynti ja esittelyt:
Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS, Kaupanvahvistaja 0400250885 sekä Sara Varjalehto 0401845856 sara.varjalehto@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Nina Schönberg

040 025 0885, nina.schonberg@remax.fi

RE/MAX Noste | Soldina Oy

y-tunnus: 3211002-8

Jaa linkki
Osoite:
Niuhalanraitti 20 B 03400 Vihti
Kaupunginosa/kylä:
Kirkonkylä
Kohdenumero:
80358068
Kerros:
2/2
Asuintilojen pinta-ala:
160
Muiden tilojen pinta-ala:
85
Kokonaispinta-ala:
245
Lisätietoja pinta-alasta:
0
Huoneet:
Oh,3mh,k,ruokasali,kph,2WC,vh,khh,aula/työtila,lasikuisti,ulkorakennus
Huoneluku:
5
Kohteen tyyppi:
Omakotitalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet:
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni ja toimiva vanha puuhella
Kylpyhuoneen varusteet:
Suihku, kylpyamme ja lattialämmitys
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Eristetty ulkorakennus / kanala (sähköistetty).
Myyntihinta:
448 000 €
Lisätietoja maksuista:
Vesimaksu vesilaitoksen hinnaston mukaisesti (https://www.vihti.J/vesihuoltolaitos/hinnasto/) ja kulutuksen mukaan. Jätemaksu tyhjennysvälin ja astioiden mukaan. Sähkö kulutuksen mukaan: Nykyisellä omistajalla kulunut 2023 vuonna 17197,74 kW/h. Ko. kulutuksella on sähkön kustannus ollut noin 173,27 €/kk sisältäen sähköenergian sekä sähkön siirron. Tässä laskelmassa on sähkön hintana käytetty 8 c/kWh ja sähkön siirtohintana 4,09 c/kWh . Esitetyt sähkön kulutustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, kulutustottumuksista ja palveluntarjoajasta.
Keittiö
Keittiön varusteet:
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni ja toimiva vanha puuhella
Liesi:
Induktio
Lattiamateriaalit:
Lauta
Seinämateriaalit:
Laatta ja Paperitapetti
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen varusteet:
Suihku, kylpyamme ja lattialämmitys
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Erilliset WC:t
Lattiamateriaalit:
Lauta ja laatta
Seinämateriaalit:
Puolipaneeli ja tapetti
Kodinhoitohuone
Lattiamateriaalit:
Lauta ja laatta
Seinämateriaalit:
Maali
Varustus:
Lattialämmitys ja pesukoneliitäntä
Olohuone
Lattiamateriaalit:
Lauta
Seinämateriaalit:
Paperitapetti
Makuuhuoneet
Lattiamateriaalit:
Lauta
Seinämateriaalit:
Yläkerrassa maali. alakerrassa paperitapetti
Muut tilat ja varustelu
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Eristetty ulkorakennus / kanala (sähköistetty).
Takkatiedot:
4 varaavaa takkaa sekä puuhella keittiössä
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Lisätietoja kunnosta:
Kuntotarkastus tehty toukokuussa 2024 ennen myynnin aloitusta. Raportin saa välittäjältä. "Rakennuksen rakenneratkaisut oli toteutettu rakennusajan vaatimusten mukaisesti, eivätkä vastaa kaikilta osiltaan tämän päivän vaatimustasoa, eikä sitä näin ollen voi vaatiakaan. Havaitut puutteet/toimenpidesuositukset johtuvat suurimmilta osiltaan normaalista pintojen kulumisesta tai teknisten käyttöikien saavuttamisesta."
Kiinteistötunnus:
927-427-2-188
Valmistumisvuosi:
1800
Käyttöönottovuosi:
1800
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Hirsi
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Konesaumattu pelti
Lämmitysjärjestelmä:
Sähkö, puu ja ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto:
painovoimainen ilmanvaihto. Märkätilojen osalla ilmanvaihtoa on tehostettu koneellisesti (poisto).
Vesijohto:
kunnan
Viemäröinti:
kunnan
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Eristetty ulkorakennus / kanala (sähköistetty).
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
- Perusmuuria on joskus paikkailtu betonivalulla paikoin. - Räystäskourut uusittu 2000. Rännikaivoja korjattu 2017. Puhdistus vuosittain. - Julkisivu maalattu keittomaalilla (punamulta) 2020. - Aikaisemmat omistajat tehneet lisäeristyksiä. - Uusittu ikkunat puusepän käsityönä 2000. Huoltomaalattu paikoin. - Pääulko-oven maalaus 2020. - Uusittu saumapeltikate ja kattoturvatuotteet 2000. - Alakerran wc remontoitu kokonaan. Yläkerran wc:n pinnat uusittu ja kalusteet uusittu kaikki. Kph remontoitu kokonaisuudessa. 2017 / 2018. Kph:n silikonisaumat uusittu 2023. - Lattiat hiottu ja maalattu. Keittiö uusittu. Seinät tapetoitu/maalattu. Sisäkatot maalattu 2017. - Keittiön lattia avattu, keittiön kohdalta pettäneet lattiarakenteet uusittu ja samassa yhteydessä uusittu myös lattialämmitys 2017. Kph lattalämmitys uusittu 2018. - Lämminvesivaraaja uusittu kph remontin yhteydessä 2018. - Ruokasaliin muurattu muualta purettu kakluuni nykyisen omistajan toimesta n. 2018.
Tontin pinta-ala:
1 128
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
Vehreä suojaisa puutarhatontti. Talon ympärillä on nurmikkoa ja istutuksia. Pihan sisäänajon kohdalla on hyvin pysäköintitilaa. Takapihalta upeat näkymät Kirkkojärvelle. Talo sijoittuu muiden vanhojen rakennusten keskelle.
Rakennusoikeus kerros-m²:
210 m2
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Vihdin kirkonkylä on Vihdin vanha idyllinen keskus, jolle vanha kylänraitti ja sen vieressä mäellä kohoava kirkko antavat omaleimaisen ilmeen. Kirkonkylän keskustaa reunustaa veneilijöitä houkutteleva Kirkkojärvi, joka yhdistyy Uudenmaan toiseksi suurimpaan järveen, Hiidenveteen. Kirkonkylällä on hyvät arjen peruspalvelut: esimerkiksi päivittäistavarakauppoja, apteekki, neuvola, kahviloita, ravintoloita, ja kuntokeskuksia. Kirkonkylällä on myös useita päiväkoteja sekä ala- ja yläluokkien koulut. Vihdin kirkonkylän koulukeskus VIHKO:ssa on korvannut Vihdin yhteiskoulun vanhimmat osat. VIHKO:ssa sijaitsee myös uusi nuorisotila sekä kirkonkylän kirjasto. Koulukeskuksen viereen on rakentunut myös uusi liikuntahalli, ja Kirkonkylän lähiliikunta-alueita kehitetään lähivuosien aikana. Lukio ja ammattiopisto sijaitsevat Nummelassa, jonne on Kirkonkylästä matkaa noin 10 kilometriä. Kulttuuripalveluja Kirkonkylällä tarjoavat mm. kirjasto, kesäteatteri ja Vihdin museo. Lisäksi Kirkonkylällä toimii elokuvateatteri. Kirkonkylän ranta-alueella järjestetään vuosittain tuhansia ihmisiä houkuttelevat juhannusjuhlat sekä elokuussa Vihdin suurin yleisötapahtuma, Wuosisatamarkkinat. Vihdin kirkossa järjestetään paljon erilaisia konsertteja ympäri vuoden.
Palvelut:
K-Supermarket ja S-market sekä muita palveluja, ravintoloita yms. kävelyetäisyydellä.
Koulut:
Vihdin kirkonkylän koulukeskus VIHKO kävelymatkan päässä (toimipisteet 500 m-900 m): Elokuussa 2019 toimintansa aloittaneella Vihdin kirkonkylän koulukeskus VIHKO:ssa opiskelee Vihdin yhteiskoulussa ja Pappilanpellon koulussa yhteensä noin 570 oppilasta 4. - 9. luokilta. Rakennuksen neljässä kerroksessa toimii alakoulu, yläkoulu sekä nuorisotoimen tilat, joiden sisustussuunnittelusta ja kalustuksesta Lekolar vastaa. Rakennuksessa sijaitsee myös kaikille kuntalaisille avoin omatoimikirjasto, jonka henkilökunnan toimisto- ja sosiaalitilojen suunnittelu ja kalustus on Lekolarin toteuttama.
Päiväkoti:
Useita päiväkoteja kävelyetäisyydellä. Metsäpolun päiväkoti ja perhepäivähoito Pappilanpellon päiväkoti Myrskylänmäen päiväkoti ja perhepäivähoito
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Piha:
Nurmikkoa, istutuksia, takapihalla katettu kuisti, pergola.
Ranta:
Ei rantaa

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

RE/MAX Noste | Soldina Oy

040 025 0885

nina.schonberg@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää