Agent id 4047
Array ( [id] => 4047 [primaryCompanyId] => 866 [secondaryCompanies] => [896] [name] => Sari Honkala [email] => sari.honkala@remax.fi [tel] => 040 548 6366 [countries] => Suomi [provinces] => [realtorSpecialities] => Asunnot [languages] => Englanti common.or Suomi [areaOfOperation] => Turku, Kaarina, Lieto, Naantali, Paimio, Rasio, Rusko common.or Salo [areaOfOperationExtraInformation] => [jobTitle] => Myyntineuvottelija [shortIntroductionText] => Haluan auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin, oli kyseessä myynti, osto tai vuokraus. [longIntroductionText] => !sinotsikko! Hei Taustani on vuosien kokemus erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin esimiestehtävissä, vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa. Olen toiminut vuosia taloyhtiön hallituksissa, jäsenenä ja puheenjohtajana. Kiinteistövälittäjän ammatti on ollut vuosia haaveeni. Nyt on tullut aika lähteä toteuttamaan haave. Jokainen koti on erityinen ja tärkeä. Ole yhteydessä, kun haluat tehdä elämäsi tärkeimpiä ratkaisuja kodin myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa. Tervetuloa asiakkaakseni. [title] => Myyntineuvottelija [additionalTitle] => [titleExtraInformation] => [realtorFullBodyImage] => [realtorIntroductionVideoURL] => [twitter] => [instagram] => [facebook] => [linkedin] => [tiktok] => [realtorOwnWebsiteURL] => [gender] => Nainen [dateOfBirth] => 1967-10-04T00:00:00.000Z [avatar] => https://images.linear.fi/f8eaafeb-597c-4b13-9764-6b72cdb6ed2c.jpg [realtorHeroPicture] => https://images.linear.fi/b9702a56-f22a-4e9e-afbf-b2b6b902100d.jpg [realtorDataHubID] => FI1-P274951 [remaxTeamPosition] => Itsenäinen [remaxJoinDate] => 2022-01-17T00:00:00.000Z [primaryCompanyName] => RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy [primaryCompanyBusinessId] => 3137402-1 [primaryCompanyAddress] => Viilarinkatu 5 [primaryCompanyPostNumber] => 21280 [primaryCompanyPostOffice] => Turku [achievements] => [yearlyRewards] => Hyvä Välitystapa Certified [remaxLicenses] => REMAX [operatingModel] => Kahiseva [rawDataForFiltering] => [nonLocalizedValues] => {"countries":["FI"],"provinces":[],"realtorSpecialities":["APARTMENTS"],"title":["SALES_NEGOTIATOR"],"additionalTitle":[],"languages":["Englanti","Suomi"],"remaxTeamPosition":"INDEPENDENT","remaxLicenses":["REMAX"],"yearlyRewards":["GOOD_PROFESSIONALISM_CERTIFIED"],"achievements":[],"operatingModel":"RUSTLING","gender":"FEMALE","secondaryCompanies":[{"id":896,"businessId":"3231239-1","name":"RE\/MAX Ainoa | Satu Sainio LKV Oy","address":"Viilarinkatu 5","postNumber":"21280","postOffice":"Turku"}]} [reviewUpdateDate] => 2023-09-23 20:25:26 [firstName] => Sari [lastName] => Honkala [titteli] => Myyntineuvottelija [erikoistumiset] => Array ( [0] => Asunnot ) [kielet] => Array ( [Englanti] => flag_english.png [Suomi] => flag_finland.png ) [palkinnot] => Array ( [Hyvä Välitystapa -sertifioitu] => /wp-content/themes/blocksy-child/assets/img/certificates/hyva_valitystapa_certified.png ) [esittely] =>

Hei

Taustani on vuosien kokemus erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin esimiestehtävissä, vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa. Olen toiminut vuosia taloyhtiön hallituksissa, jäsenenä ja puheenjohtajana. Kiinteistövälittäjän ammatti on ollut vuosia haaveeni. Nyt on tullut aika lähteä toteuttamaan haave. Jokainen koti on erityinen ja tärkeä. Ole yhteydessä, kun haluat tehdä elämäsi tärkeimpiä ratkaisuja kodin myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa. Tervetuloa asiakkaakseni. [toimisto] => RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy [otsikko_toimisto] => #ainoaoikeatapavälittää [esittely_toimisto] => Olemme osa maailman suurinta kiinteistönvälitysketjua, mutta sen lisäksi vahvuutenamme ovat vahva paikallistuntemus, laadukas asiakaspalvelu sekä markkinoiden laajin näkyvyys, myös sosiaalisessa mediassa. Jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoasi kuten kerrostaloasuntoa, rivitaloasuntoa, omakotitaloa, tonttia, mökkiä, loma-asuntoa tai vaikkapa autotallia. Meiltä saat asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asunnon ostoon, myyntiin, vaihtoon,vuokraukseen tai asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Välitämme omaa kotiasi, sijoitusasuntoa tai vapaa-ajankohdetta. Meillä on myös vahva uudiskohdeosaaminen aina ennakkomarkkinoinnista kauppoihin asti! Myös haasteellisemmat asunnon myyntitilanteet, kun kyseessä on kuolinpesä, avioero tai edunvalvontatilanne, osaamme hoitaa hienotunteisesti ja ammattitaidolla. Asuntoarvion saat nopeasti ja vaivattomasti sekä tarvittaessa myös kaupanvahvistajan palvelut. Puhelimitse tavoitat meidät päivystysnumerosta 044 244 7513, myös iltaisin ja viikonloppuisin. [kuva_toimisto] => https://images.linear.fi/da39f912-4ea3-41c8-b482-d409d4d62853.png [logo_toimisto] => https://images.linear.fi/fe49c4a6-ce15-47c1-8908-e3d69e237020.png [linkki_toimisto] => /ainoa [calendar_link] => )

SariHonkala

Myyntineuvottelija
Array
(
  [Englanti] => flag_english.png
  [Suomi] => flag_finland.png
)

Haluan auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin, oli kyseessä myynti, osto tai vuokraus.

040 548 6366

Varaa maksuton arviokäynti

Hei

Taustani on vuosien kokemus erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin esimiestehtävissä, vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa. Olen toiminut vuosia taloyhtiön hallituksissa, jäsenenä ja puheenjohtajana. Kiinteistövälittäjän ammatti on ollut vuosia haaveeni. Nyt on tullut aika lähteä toteuttamaan haave. Jokainen koti on erityinen ja tärkeä. Ole yhteydessä, kun haluat tehdä elämäsi tärkeimpiä ratkaisuja kodin myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa. Tervetuloa asiakkaakseni.

Erikoisosaamiseni

 • Asunnot
9.5
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Sari Honkala

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

 • Turku
 • Kaarina
 • Lieto
 • Naantali
 • Paimio
 • Rasio
 • Rusko
 • Salo

#ainoaoikeatapavälittää

Olemme osa maailman suurinta kiinteistönvälitysketjua, mutta sen lisäksi vahvuutenamme ovat vahva paikallistuntemus, laadukas asiakaspalvelu sekä markkinoiden laajin näkyvyys, myös sosiaalisessa mediassa. Jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoasi kuten kerrostaloasuntoa, rivitaloasuntoa, omakotitaloa, tonttia, mökkiä, loma-asuntoa tai vaikkapa autotallia. Meiltä saat asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asunnon ostoon, myyntiin, vaihtoon,vuokraukseen tai asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Välitämme omaa kotiasi, sijoitusasuntoa tai vapaa-ajankohdetta. Meillä on myös vahva uudiskohdeosaaminen aina ennakkomarkkinoinnista kauppoihin asti! Myös haasteellisemmat asunnon myyntitilanteet, kun kyseessä on kuolinpesä, avioero tai edunvalvontatilanne, osaamme hoitaa hienotunteisesti ja ammattitaidolla. Asuntoarvion saat nopeasti ja vaivattomasti sekä tarvittaessa myös kaupanvahvistajan palvelut. Puhelimitse tavoitat meidät päivystysnumerosta 044 244 7513, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Sari Honkala potretti
Ota yhteyttä!
Sari Honkala

Myyntineuvottelija

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy Y-tunnus: 3137402-1

040 548 6366

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje