Anna-KaisaArko

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KTM

Helsinki ja Espoo ovat toimialueeni. Asun Punavuoressa, toimistomme on Töölössä ja olen syntyjäni espoolainen. Olen ollut kiinteistönvälittäjänä myös Westendin ja Mankkaan paikallisissa toimistoissa.

040 745 0071

Varaa maksuton arviokäynti

Koulutettu välittäjä ja palkittu asiakastyytyväisyydestä

Kiinteistönvälitys vaatii monipuolisia taitoja. Työhistoriani on yhdistelmä myyntiä, taloushallintoa ja markkinointia. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut menestyksekkäästi ja erinomaisin asiakaspalauttein useamman vuoden. Minut on palkittu RE/MAX-ketjun Paras asiakastyytyväisyys-palkinnolla.

LKV-tutkinnon suorittaminen kertoo ammattitaidosta, kunnianhimosta ja siitä, että on tullut alalle jäädäkseen. Tämän lisäksi olen KTM ja insinööri, mitkä takaavat monipuolisen otteen tähän vaativaan kiinteistönvälitystyöhön.

Toimistomme on erinomaisella sijainnilla Töölössä, ja toimistomme ikkunamainoksille onkin syntynyt uskollinen seuraajakunta. Panostan laatuun, jokainen minulla myynnissä oleva asunto saatetaan huolellisesti myyntikuntoon ja myyntiä hoidetaan aktiivisesti koko ajan. Asuntosi markkinoinnissa ei säästellä, vaan kaikki kivet käännetään laajimman näkyvyyden saavuttamiseksi. Minulla on käytössä ammattikuvaajat – ja stailaajat, laadukkain materiaalein painetut kuvaesitteet, alan laajin somenäkyvyys, laajimmat kontaktiverkostot yhteismyynnin ansiosta ja mainostan kotiasi useammassa paikallislehdessä.

Olen sinnikäs ja hoidan tarjousneuvottelut taidokkaasti. Neuvottelut on se hetki, kun kiinteistönvälittäjän ammattitaito punnitaan. Nämä kaikki luettelemani tekijät takaavat sen, että toimeksiantajalle saadaan varmasti paras markkinahinta asunnosta. :)

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Asuntosijoittaminen
  • Kiinteistöt
  • Tontit
10
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

Asun kantakaupungissa ja tunnen talot ja alueet hyvin: Punavuori, Töölö, Ullanlinna. Olen myös myynyt paljon asuntoja Espoossa. Olen syntyjäni espoolainen ja tunnen Suur-Tapiolan alueet kattavasti. Aloitin kiinteistönvälitysurani haastavien ja kiinnostavien kohteiden myynnistä Westendissä. Olen ollut kiinteistönvälittäjänä myös Mankkaalla.

  • Helsinki

Olemme reipas ja ripeä kiinteistönvälitysliike Helsingin Töölössä

Kun suunnittelet kotisi myyntiä, kutsu meidät kylään. Maksuttoman tapaamisen aikana kerromme sinulle, miksi juuri me osaamme auttaa asuntosi myynnissä. Saat samalla arviomme asuntosi arvosta ja tietoa asuntomarkkinoiden tilasta. Meille henkilökohtainen palvelu ja aktiivinen myyntityö ovat sydäntä lähellä – me löydämme kodillesi ostajan. Ota yhteyttä myös silloin kun etsit uutta asuntoa. Käydään yhdessä läpi miten autamme Sinua löytämään unelmiesi kodin. aukioloajat ma-pe 10-16.30 muina aikoina sopimuksen mukaan

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Anna-Kaisa Arko potretti
Ota yhteyttä!
Anna-Kaisa Arko

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KTM

RE/MAX Loiste | Arco Home Oy Y-tunnus: 2890619-7

040 745 0071

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje