AnnePeltola

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

Asunto- ja kiinteistökaupat ovat yksi suurimmista ja tarkimmin mietityistä hankinnoista elämässä. Olen saanut kunnian olla mukana jo kohta tuhannessa ostoksessa ja jokainen kerta on ollut yhtä mieleenpainuva. Saanhan olla mukana myös sinun kanssasi?

044 042 2494

Varaa maksuton arviokäynti

Asunto- ja kiinteistökauppaa rakkaudella!

Asunto- ja kiinteistökauppa yleensä jännittää. Ei pelkastään ostajaa ja myyjää, vaan myös välittäjää. Saiko myyjä parhaan mahdollisen hinnan ja onko ostaja tyytyväinen ostokseensa. Näitä tulee mietittyä paljon ennen kaupantekoa ja usein sen jälkeenkin. Jos kuitenkin työvuosia on alalla kertynyt jo melkein 20 ja edelleen suositteluja tulee ovista ja ikkunoista, ei voi olla kuin tyytyväinen ja todeta onnistuneensa. Olen myynyt kaikenlaisia myyntikohteita sijoitusyksiöistä entisiin teurastamoihin. Ammattitaitoa ja kokemusta riittää siis vaikka mihin. Vitsailen usein, että haaveenani olisi myydä vielä joskus ihan oikea linna.

Parasta on kuitenkin myydä ihan tavallisia koteja ihan tavallisille ihmisille. Haluaisitko siis olla seuraava asiakkaani?

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Kiinteistöt
  • Asuntosijoittaminen
  • Maatilat
  • Tontit
10
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

Toimin koko Varsinais-Suomen alueella.

  • Turku

#ainoaoikeatapavälittää

Olemme osa maailman suurinta kiinteistönvälitysketjua, mutta sen lisäksi vahvuutenamme ovat vahva paikallistuntemus, laadukas asiakaspalvelu sekä markkinoiden laajin näkyvyys, myös sosiaalisessa mediassa. Jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoasi kuten kerrostaloasuntoa, rivitaloasuntoa, omakotitaloa, tonttia, mökkiä, loma-asuntoa tai vaikkapa autotallia. Meiltä saat asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asunnon ostoon, myyntiin, vaihtoon,vuokraukseen tai asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Välitämme omaa kotiasi, sijoitusasuntoa tai vapaa-ajankohdetta. Meillä on myös vahva uudiskohdeosaaminen aina ennakkomarkkinoinnista kauppoihin asti! Myös haasteellisemmat asunnon myyntitilanteet, kun kyseessä on kuolinpesä, avioero tai edunvalvontatilanne, osaamme hoitaa hienotunteisesti ja ammattitaidolla. Asuntoarvion saat nopeasti ja vaivattomasti sekä tarvittaessa myös kaupanvahvistajan palvelut. Puhelimitse tavoitat meidät päivystysnumerosta 044 244 7513, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Anne Peltola potretti
Ota yhteyttä!
Anne Peltola

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy Y-tunnus: 3137402-1

044 042 2494

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje