RE/MAXRE/MAX Flow

RE/MAX Flow on joukko hyvällä mielellä ja positiivisella asenteella varustettuja ammattilaisia. Tiukka ote työhön, kova tuloksenteko ja rakkaus siihen mitä tekee, takaa niin kodinostajille kuin myyjille positiivisen lopputuloksen. Meillä on Flowlla yhteensä yli 54 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta, joten meidän kanssa olet turvassa.

040 966 5659

Ota yhteyttä

Asuntokaupan paras flow

Asunnon myynti on suuri päätös. Kun olet tehnyt päätöksen myynnistä, on syytä ryhtyä toimeen.

Ei ole samantekevää, kuka asunnon myyntiä hoitaa, vaan haluat varmasti välittäjän, joka auttaa sinua kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa ja pyrkii myymään asuntosi parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Henkilökohtainen RE/MAX-kiinteistönvälittäjäsi vastaa asuntosi markkinoinnista ja tarjousneuvotteluista sekä toimii aina hyvän välitystavan mukaisesti. Palvelemme asuntoasioissa ympäri Suomen ja tarjoamme asunnollesi maan laajimman verkkonäkyvyyden.

Meillä Flowlla on yhteensä kokonaisuudessaan 54 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta. Käytettyjen asuntojen kauppoja meillä on takana yhteensä 4231 ja reilut 2000 uudisasuntokauppaa. Meillä yrittäjä keskittyy välittäjien menestymiseen ja hyvinvointiin - mikä takaa myös palvelulaadun pysyvyyden asiakkailemme. Flowlla on myös alan paras koulutus omassa toimistossaan, jonka vuoksi välittäjämme ovat piin kovia ammattilaisia myös pätevyydeltään.

Pyydä meidät kartoittamaan asuntosi oikea hinta ja aloittamaan keskustelu myynnistä. Tavoitat meidät helposti joko sähköpostilla flow@remax.fi tai puhelimitse 040 966 5659

Toimipisteemme:
aukioloajat ma-pe 10-16
puh. 040 966 5659
Perintötie 4
01510 Vantaa

RE/MAX Flow

Perintötie 4
01510 Vantaa
Puh. 040 966 5659

Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteemme

Millä alueella toimimme

  • Vantaa
Arviokäynti

Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut meidät maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja varaa maksuton arviokäynti.

Varaa arviokäynti
Rekrytointi

Kiinnostaako uramahdollisuudet RE/MAXilla?

Olit sitten välitysalan kokenut konkari tai tulevaisuuden tähti, me tarjoamme sinulle mahdollisuuden menestyä ja kehittyä alan parhaaksi tekijäksi.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi ja viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

RE/MAX Flow |  Asunto Flow Oy LKV potretti
Ota yhteyttä!
RE/MAX Flow

Asunto Flow Oy LKV
Y-tunnus: 3150892-3

Perintötie 4, 01510, Vantaa 040 966 5659

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje