HarmandeepBrar

Myyntineuvottelija

Yhdessä teemme hyvän mielen kaupat!

044 204 7559

Varaa maksuton arviokäynti

Yhdessä teemme hyvän mielen kaupat!

Tausta:
Ennen myyntineuvottelijan uraani olin kuusi vuotta myyntityössä. Tänä aikana opin ymmärtämään asiakkaiden tarpeet, luomaan pitkäaikaisia suhteita ja tekemään menestyksekkäitä kauppoja. Lisäksi markkinointiopintoni antoivat minulle käsityksen markkinoiden trendeistä, tehokkaasta viestinnästä ja kuluttajien käyttäytymisestä. Tämä osaaminen on ollut kullanarvoista välittäjän roolissani.

Välitysosaaminen:
Myyntineuvottelijana keskityn auttamaan asiakkaita tekemään kauppoja, jotka hyödyttävät sekä ostajia että myyjiä. Olipa kyse sitten kiinteistöistä, rahoituksesta tai jostain muusta alasta, tuon mukanani ainutlaatuisen yhdistelmän markkinointiosaamista ja myyntitaitoa. Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkaille huippuluokan palvelua, avoimuutta ja ammattimaisuutta.

Asiakaslähtöinen otteemme:
Yksi tärkeimmistä periaatteistani on asiakaslähtöinen lähestymistapa. Uskon siihen, että kuuntelemalla asiakkaiden tavoitteita, räätälöimällä strategioita heidän tarpeidensa mukaisesti ja saavuttamalla tuloksia, jotka ylittävät odotukset, voimme luoda pitkäaikaisia suhteita. Jokainen asiakas on erilainen, ja olen omistautunut tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka tukevat heidän tavoitteitaan.

Miksi valita minut:
Laaja kokemus myynnistä ja markkinoinnista.
Syvällinen ymmärrys markkinoiden dynamiikasta ja trendeistä.
Erinomaiset neuvottelu- ja viestintätaidot.
Sitoutuminen eettiseen ja avoimeen liiketoimintaan.
Intohimo auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa.


Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi luotettavana myyntineuvottelijana. Olitpa sitten ostamassa, myymässä tai etsimässä sijoitusmahdollisuuksia, olen täällä ohjaamassa sinua matkalla kohti sujuvaa ja kannattavaa kokemusta.
Älä epäröi ottaa yhteyttä minuun kysymyksilläsi tai keskustellaksesi tarkemmin tarpeistasi. Yhdessä voimme navigoida markkinoiden haasteiden läpi ja saavuttaa taloudelliset tavoitteesi.

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Vuokraus
  • Kiinteistöt
10
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

Toimin myyntineuvottelijana Pirkanmaalla. Asiantuntemus on etuni kotikentällä.

  • Tampere
  • Pirkanmaa

Valitse Maailman markkinajohtaja

RE/MAX brändi tunnetaan kaikkialla maailmassa – takaamme asiakkaidemme asunnoille laajimman näkyvyyden niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin. Käytämme myös alan laajinta some-markkinointia ja huolehdimme, että asuntonne saa parhaan mahdollisen näkyvyyden internetissä ja somessa. REMAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki REMAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot. Olemme sitoutuneet tuottamaan laadukasta kiinteistönvälitystä ja tässä koulutuksella on suuri merkitys. Asiakasystävällisyys on yksi meidän vahvuuksista. Välittäjämme pistävät itsensä likoon asiakkaan puolesta ja ottavat henkilökohtaisesti vastuun asiakkaan palvelemisesta – joka päivä. Välittäjältä vaaditaan erityisen paljon neuvottelutaitoja jota ei koskaan liikaa korosteta ja joka toimeksiantajan kannattaa huomioida. Myyntiprosessi huipentuu tarjousneuvotteluihin ja tällöin varmasti toivot valinneesi kumppaniksesi kiinteistönvälittäjän, joka osaa käydä neuvotteluita, pitää yllä ratkaisuhaluista neuvotteluilmapiiriä ja saattaa erilaiset näkökulmat lähelle toisiaan. Onnistuneen asuntokaupan jälkeen on ensisijaisen tärkeätä, että niin asunnon myyjä, ostaja ja välittäjä ovat tyytyväisiä onnistuneeseen kauppaan. REMAX:n toimeksiannoissa myyjällä ja ostajalla onkin mahdollisuus antaa suora palaute jokaisen kaupan jälkeen, joka tulee suoraan REMAX:n yrittäjälle ja välittäjälle luettavaksi. Kukapa meistä haluaisi saada huonoa palautetta. Hyvä palaute on meille ensisijaisen tärkeä myös jatkoa ajatellen. Kiinteistönvälittäjä joka on onnistunut työssään saa usein myös suosituksia työnsä kautta. Ma-To 10.30-16.30 sekä sopimuksen mukaan

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Harmandeep Brar potretti
Ota yhteyttä!
Harmandeep Brar

Myyntineuvottelija

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy Y-tunnus: 2379516-8

044 204 7559

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje