Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX KODIT

RE/MAX Kodit on IHK:n virallinen kiinteistönvälittäjä!

Lue lisää

RE/MAX Kodit on IHK:n yhteistyökumppani kiinteistönvälityksessä. IHK Stadilainen jääkiekkoseura vuodesta 1974.

 

RE/MAX Kodit on IHK:n yhteistyökumppani kiinteistönvälityksessä ja haluamme osaltamme tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Olemme yrittäjäpariskunta ja olemme olleet nuorten harrastustoiminnassa mukana lähes 25 vuotta ja aina halunneet tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa tarjoamalla tukea, jolla pidetään harrastamisen kustannukset maltillisena. Kiinteistönvälitys uraa meillä on takana yli 25 vuotta ja pääkaupunkiseudulla olemme myyneet toista tuhatta asuntoa vuosiensaatossa. Teemme asuntoarvioita eri asiakkaan tarpeisiin, kiinteistö-ja asunto-osake kauppaa sekä loma-asuntokauppaa Suomessa ja ulkomailla, kaupanvahvistuksia ja autamme asiakkaitamme elämän tärkeimmissä kaupoissa alusta loppuun saakka ammattitaidolla.

Kaikista tämän kampanjasivun (www.remax.fi/ihk) kautta tulleista, kauppaan johtaneista toimeksiannoista RE/MAX Kodit maksaa 300 euroa IHK:n seuralle.
Kun asunnonvaihto on sinulla, perheelläsi, ystävällä, tuttavalla tai vaikkapa työkaverilla ajankohtaista, voit vinkata asiasta heille, tunnustaa väriä ja samalla tukea IHK:n toimintaa käyttämällä RE/MAX Kodit -toimiston välityspalveluita.

Lue lisää

REMAX Kotien välittäjät Hanna Hietala ja Petri Hietala toimivat IHK:n kummivälittäjinä.

Kuinka voit osallistua? Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille ja siitä se kaikki alkaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja me autamme kaikissa asuntoasioissa yli 25 vuoden kokemuksella.

Lisätietoja ja yhteydenotot

Petri Hietala

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

040 051 9920

RE/MAX Kodit
SK Välitys Oy

Hanna Hietala

Myyntineuvottelija

040 844 8991

RE/MAX Kodit
SK Välitys Oy


Yhteydenotto

Varaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vahvistus
Uutiskirje