Kohdenumero: 80127736 Kauklahti, Espoo

Sisämaantie 11 B

Omakotitalo,
6h+työtila+k+rt+2kph+s+khh+vh+et+ter+parv+ak+piha
183 m2
6 h
Valmistunut
2004
Hoitovastike
/ kk
Velaton hinta

558 000 €

Myyntihinta

558 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Sebastian Linden

Kiinteistönvälittäjä LKV, Yrittäjä, LVV, KiAT, NHS

050 536 1876

sebastian.linden@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Mitä yhteydenottosi koskee?

Mitä yhteydenottosi koskee?

Yhteystietosi

Tietosuoja

Poikkeuksellisen hyvin pidetty omakotitalo Kauklahdessa valoisalla eteläpihalla ! Tässä hän on! Tarjolla upea kokonaisuus vain 1,15 km Kauklahden juna-asemasta! Talo on valmistunut vuonna 2004 ja rakennettu kahteen tasoon omalle tontille. Runko on puurakenteinen ja julkisivu kivirapattu.

Talo on sijoitettu tontin pohjoisosaan, mikä tarkoittaa, että etupiha jää todella tilavaksi. Vastapäätä olevat talot ovat myös kaukana, joka lisää pihan avaruuden tunnetta. Tunnusomaisimmat piirteet tälle talolle ovat iso etelänpuoleinen piha, siisti terassi ja yläkerran uniikin muotoinen parveke. Kiinteistöllä on kaksi samalla tyylillä toteutettua taloa ja kiinteistöä hallinnoidaan hallinnanjakosopimuksella. Molempien talojen omistajat vastaavat hallinnanjakosopimuksen mukaisesti oman talonsa ylläpidosta, lämmityksestä ja omista kustannuksistaan.

Etätyöt ovat tulleet jäädäkseen, jonka takia omakotitalot, erillistalot, rivarit ja paritalot Helsingin ulkopuolella hyvien kulkuyhteykisen varrella ovat olleet isossa suosiossa viimeiset vuodet. Talo tarjoaa reilun määrän huoneita, joten perheen molemmat vanhemmat saavat helposti itselleen omat työhuoneet. Oma piha ja sen tuoma idyllisyys tuovat tasapainoa hektiseen arkeen. Alakerran takalla varustettuun olohuoneeseen yhdistyy kirjastohuone, joka toimii esim. televisiohuoneena, vierashuoneena tai vaikka kuntosalina. Tai ehkä haluat järjestää juhlia ja kaipaat ruokasalin? -Kirjastohuone on toiminut tämän perheen olohuoneen jatkeena, mutta helposti muutettavissa ruokasaliksi. Yläkerrassa on neljä selkeätä makuuhuonetta ja parvekkeen kohdalla puoliksi avoin työtila, joka toimii loistavasti työpisteenä. Keittiö on todella avara ja tähän yhdistyy selkeä ruokailutila, johon mahtuu kuuden hengen ruokapöytä.

Molemmissa kerroksissa on on kylpyhuoneet ja eteisaulan yhteydessä erillinen WC. Eteisaula on tilava ja tässä on korkeat vaatekaapit ulkovaatteille. Alakerran kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja tila yhdistyy kodinhoitohuoneeseen, josta on pääsy ulos talon takapihalle. Kodinhoitohuoneessa on oma paikka pesutornille. Taloa on pidetty poikkeuksellisen siistinä ja nykyinen omistaja on vaihtanut mm. kodinkoneita, maalannut puuosia, terassi ja parveke kunnostettu jne. Talossa tehtiin 01.2023 Raksystemsin RS3 kuntotutkimus ja tutkimuksessa ei ole paljastunut mitään dramaattista. Saat raportin ennen näyttöä tutustuttavaksi.

Säilytystilaa on reilusti! Kirjastohuone on varustettu tilavalla vaatehuoneella, kahdessa makuuhuoneessa säilytystilat ja kahdessa erilliset kaapit, eteisessä korkeat kaapit liukuovilla ja ulko-oven vieressä lämmin tilava varasto. Jos tämä ei riitä, niin talon vieressä on vaja ja leikkimökki, joka toimii esim. pihavarusteiden säilytykseen. Kodinhoitohuoneessa on reilusti kaappi- ja laskutilaa. Autokatokseen mahtuu yksi auto ja katoksen takaosaa voi käyttää myös säilytykseen.

Kulutus on ollut todella maltillista suhteessa talon neliöihin (183 m2) nähden. Vuoden 2022 kulutus on ollut ilman sähköauton latauksia 15 425 kWh (ks. raportti). Tämä johtuu siitä, että talon molempiin kerroksiin on asennettu vuonna 2020 tehokkaat Mitsubishin ilmalämpöpumput, jolla käytännössä pystyy hoitamaan koko talon lämmityksen. Kesällä pumput toimivat tietenkin myös viilennykseen. Kiinteistövero on ollut 703 € vuonna 2022, puhtaanapito normaali 20 €/kk ja vesi noin 20 €/hlö/kk. Talolle on myös vedetty ja kytkettuy kuituyhtyes, joten Netflixin pitäisi pyöriä "ihan kivasti". Kustannukset ova ts. erittäin maltilliset!

Kauklahden juna-asemalle tai keskustaan on 1,15 km metriä ja Hansakallion koululle noin 1,2 km.

Myyntiä hoitaa

Sebastian Linden
LKV, LVV, KiAT, NHS, Välittäjä-yrittäjä
050 536 1876
sebastian.linden@remax.fi

Betjäning även på svenska!
Service also in English!

Lisätiedot ja yhteydenotot
Sebastian Linden

050 536 1876, sebastian.linden@remax.fi

RE/MAX Casa Alto | Bamseboss Oy

y-tunnus: 2705874-7

Jaa linkki
Osoite:
Sisämaantie 11 B 02780 Espoo
Kaupunginosa/kylä:
Kauklahti
Kohdenumero:
80127736
Kerros:
1/2
Asuintilojen pinta-ala:
183 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
24.5 m2
Kokonaispinta-ala:
207.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Rakennusluvan ja huoneistorekosteristeriotteen mukaan: - Huoneisto-ala 145 m2 - Kerrosala 183 m2 - Autokatos yhteensä piirrustusten mukaan 49m2 (2ap), eli myytävän osalta noin 24,5 m2. - Osa huoneisto-alasta yläkerrassa on alle 1,6m, eikä lukeudu asuinpinta-alaan.
Huoneet:
6h+työtila+k+rt+2kph+s+khh+vh+et+ter+parv+ak+piha
Huoneluku:
6
Kohteen tyyppi:
Omakotitalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
Keittiöön uusittu työtasot 04.02.2023.
Keittiön varusteet:
Erillinen pakastin, jääkaappi, liesituuletin, astianpesukone, liesi ja uuni
Kylpyhuoneen kuvaus:
- Kaksi kylpyhuonetta - Alakerran kph yhdistyy kodinhoitohuoneeseen. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä sauna. Kosteusmitattu 01.2023, ei kosteusvaurioita. - Yläkerran kylpyhuone aulassa. Kosteusmitattu 01.2023 ei kosteutta. - Termostaatti/lattialämmitys.
Parveke:
1
Asunnossa sauna:
1
Myyntihinta:
558 000 €
Lisätietoja maksuista:
Vuonna 2022: - Sähkönkulutus ollut 15 425 kWh ilman auton latausta. Latauksen kanssa 17 196 kWh. - Puhtaanapito n. 20 €/kk (kaksi tyhjennystä/kk) - Vesi- ja jätevesi noin 20 €/hlö/kk - Telia kuituliittymä 34,89 €/kk, vaihtoehtoisesti esim. DNA 5G 400MB 24,90 €/kk - Verisure 61,74 €/kk (vapaaehtoinen) - Kotivakuutus n. 525 €/vuosi
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Keittiöön uusittu työtasot 04.02.2023.
Keittiön varusteet:
Erillinen pakastin, jääkaappi, liesituuletin, astianpesukone, liesi ja uuni
Liesi:
Induktio
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Maali ja laatta
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
- Kaksi kylpyhuonetta - Alakerran kph yhdistyy kodinhoitohuoneeseen. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä sauna. Kosteusmitattu 01.2023, ei kosteusvaurioita. - Yläkerran kylpyhuone aulassa. Kosteusmitattu 01.2023 ei kosteutta. - Termostaatti/lattialämmitys.
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Kiuas:
Sähkökiuas
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Alakerrassa erillinen WC eteisen yhteydessä.
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen lisätiedot:
Kodinhoitotila vesieristetty. Kosteusmitattu 01.2023, ei kosteutta. Kaksi kaivoa. Yksi kaivo lämminvesivaraajan alla, toinen pyykinpesukoneen vieressä. Kaapistot + laskutilaa. Käynti ulos
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Varustus:
Lattiakaivo, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, pöytätaso ja tila pesutornille
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Käynti alaterassille. Olohuoneen yhteydessä takka.
Seinämateriaalit:
Maali
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Yläkerrassa neljä selkeätä makuuhuonetta + työhuone (puoli avoin huone) Alakerrassa TV/kirjastohuone (+olohuone)
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
- Kirjastohuoneen yhteydessä vaatehuone. - Yläkerrassa neljä selkeätä makuuhuonetta. Alakerran kirjastohuone muutettavissa makuuhuoneeksi. Toisin sanoen 4-5 makuuhuonetta + työtila.
Takkatiedot:
Takka
Parveke:
1
Terassi:
1
Lisätietoja terassista:
Osittain katettu.
Rakennusmateriaalit
Seinämateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Maalattu. Seinät hyvässä kunnossa.
Lattiamateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Alakerran eteinen ja keittiö laatta.
Kattomateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Valkoinen paneeli.
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Vaatehuone kirjastohuoneessa + makuuhuoneiden vaatekaapit. Leikkimökki, puuvaja, lämmin varasto ulko-oven vieressä + autokatos.
Lisätietoja säilytystiloista:
Vaatehuone kirjastohuoneessa + makuuhuoneiden vaatekaapit. Leikkimökki, puuvaja, lämmin varasto ulko-oven vieressä + autokatos.
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu:
Sää-asema etupihalla, pyykinpesukone, kirjastohuoneen vaatekaapit, kompostori, viinikaappi kodinhoitotilassa, juna-rata yläkerran makuuhuoneessa, eteisen matala kaapisto, ulkoalueen kaapisto, autokatoksen tikkaat.
Kiinteistötunnus:
49-44-27-29
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
0000-00-00
Valmistumisvuosi:
2004
Käyttöönottovuosi:
2004
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Puu ja Kivirappaus. Maalattu.
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Tiilikuvioinen pelti
Lämmitysjärjestelmä:
Puu, ilmalämpöpumppu, sähkö ja sähköinen lattialämmitys, uuni/takka, sähköpatterilämmitys
Ilmanvaihto:
Ilmastointijärjestelmät: koneellinen poisto, koneellinen tulo, lämmön talteenotto, viilennys/jäähdytys. Suodattimet vaihdettu 01.2023.
Vesijohto:
kunnan
Viemäröinti:
kunnan
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
C2018
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Energiatodistus valmistunut 07.02.2023
Kuntotutkimus tehty:
2023-01-26
Kosteusmittaus tehty:
2023-01-26
Lisätietoja asbestikartoituksesta:
Talossa ei tarvitse tehdä asbestikartoituksia mahdollisia remontteja varten. Talo on valmistunut 1994 jälkeen, jolloin ei ole enään käytetty asbestia materiaaleissa.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2010 Puiset paneelit parvekkeelle, kaide terassille 2012 Markiisit alaterassille 2016 Ilmakanavien puhdistus 2018 Lattiatermostaatteja vaihdettu 2019 Parvekkeen peruskorjaus 2019 Autokatoksen betonipinnoitus 2019-2021 Ulko-osien puumaalaus 2020 Takan ovi vaihdettu 2020 Ilmalämpöpumput ylä- ja alakertaan 2023 Huoltotoimenpiteitä, kuntotutkimus, keittiötaso, terassin maalaus
Tontin pinta-ala:
654 m2
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
- Sisämaantie 11 B ja C muodostavat oman kiinteistön, jota hallinoidaan hallinnanjakosopimuksella. Ns. kirvesvarsitontti. - B/C tontin kokonaispinta-ala on lainhuutotodistuksen ja rekisteriotteen mukaan 1829 m2. - Hallinnanjakosopimuksen yhteinen C alueen pinta-ala on noin 302 m2 (tie + kääntöpaikka). - Myytävän talon oma hallinnoitava alue A on noin 654 m2 ja naapurin hallinnoitava alue B on noin 873 m2 (osa rinteestä kuuluu naapurille). - Hallinnanjakosopimuksessa ei ole tarkempia neliömäärälukuja. Edellä mainitut hallinnointi-luvut ovat laskettu Google maps mittarin kanssa ja todellinen pinta-ala tonteille poikkeaa jokseenkin ilmoitetusta. - Molempien talojen omistajat vastaavat omasta talostaan, ylläpidosta ja kustannuksista. - Sisämaantie 11 A ja B/C-kokonaisuus muodostaa määräosan, niin että Sisämaantie 11 A kiinteistö on 383/1000 määräosaa ja B/C kokonaisuus on 617/1000 määräosaa. Määrä-osa kauppa.
Rakennusoikeus kerros-m²:
0,2 m2
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Palvelut:
Kauklahti K-market ja Alepa 850 m, Espoon Ikea 6,4 km.
Koulut:
Hansakallion koulu 1,4 km, Vanttilan koulu 2,4 km, Koulumestarin koulu 2 km.
Päiväkoti:
Lähin 750 metrin päässä Touhula Palolampi.
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Lähin bussipysäkki noin 130 metrin päässä, Kauklahden juna-asema 1,15 km.

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää