Tilaa arvio asunnostasi

Yrityksille

Palvelumme yrityksille

Kiinteistöalan ammattilaiset palveluksessasi.

Lue lisää

Palvelumme yrityksille

Etsitkö osaavaa kumppania asuntomyyntiin tai maanhankintaan? Vai oletko etsimässä sopivaa toimitilaa yrityksellesi? Me palvelemme yritysasiakkaita kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa vuosien kokemuksella.

Toteutamme vuosittain kymmeniä onnistuneita projekteja eri rakennusyhtiöiden ja rakennuttajien kanssa. Lisäksi toimitilaliiketoimintaan ja liiketoimintojen myyntiin erikoistunut RE/MAX Commercial -tiimimme auttaa sinua kaikissa toimitilojen myyntiin, vuokraukseen ja liiketoimintojen myyntiin liittyvissä asioissa.

Toimitilat

Oletko etsimässä yrityksellesi sopivaa toimitilaa? Tai oletko suunnittelemassa liiketoimintojen ja siihen liittyvien kiinteistöjen ostamista?

RE/MAXilla on maailmanlaajuisesti vuosikymmenien kokemus liikekiinteistöjen välityksestä ja niihin liittyvien liiketoimintojen kaupasta.

Olemme täyden palvelun kumppani – kauttamme hoituvat myynti- ja välitysosaamisen lisäksi muun muassa toimitilasuunnittelu, lakipalvelut, rahoitusjärjestelyt ja korjausrakentamisen palvelut.

Lue lisää

Rakennuttajat ja uudistuotanto

Onko haussa osaava kumppani uudiskohde- tai kiinteistökehitysprojektiisi? Kun haluat saada aikaan tuloksia, valitse RE/MAX.

Me palvelemme rakennuttajia ympäri Suomen erikokoisissa projekteissa – vuosien ammattitaidolla.

 

Lue lisää

Asuntosijoittajat

Palvelemme asuntosijoittajia ympäri Suomen erikokoisissa projekteissa vuosien ammattitaidolla.

Oli sijoitusasuntoportfoliosi pieni tai suuri, palvelemme sinua kaikissa asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Autamme asiakkaitamme kaikilla asuntosijoittamisen osa-alueilla aina asunnon arvioinneista ja alueen markkinakartoituksista sijoitusasuntojen myynti- ja ostotoimeksiantoihin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää palveluistamme yrityksille?

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje