Tilaa arvio asunnostasi

Rakennuttajille

Uudiskohteiden asiantuntija palveluksessasi

Etsitkö osaavaa myyntikumppania uudiskohdeprojektiisi? Me palvelemme rakennuttajia ympäri Suomen erikokoisissa projekteissa vuosien ammattitaidolla.

Lue lisää

Palvelumme yrityksille

Osaava ja kokenut kumppani

Meillä on näyttöä tuloksellisesta uudiskohteiden myynnistä. Jokaisessa Suomen RE/MAX-toimistossa on uudiskohteisiin erikoistuneita, koulutettuja kiinteistönvälittäjiä. Panostamme jatkuvasti uudiskohdeosaamiseemme, mistä yhtenä osoituksena on Uudiskohdemestari-koulutuksemme.

Nimetty uudistuotantotiimi

Uudiskohteiden myynti vaatii erityisosaamista. Uudistuotantotiimimme koostuu timantinkovista osaajista, jotka palvelevat uudiskohdeprojekteissa ympäri Suomen.

 

Markkinoiden laajin näkyvyys

Saat käyttöösi markkinoiden laajimman ja tehokkaimman markkinoinnin, jonka avulla tavoitamme juuri sinun kohteistasi kiinnostuneet ostajat. Tavoitat myös RE/MAX-verkoston kautta ostajat yli 110 maassa.

Myyntivoimaa ja kykyä tehdä tulosta

Loppujen lopuksi myynti on se, mikä ratkaisee. Meille tärkeintä on se, että saamme aikaan tuloksia. Emme jää odottamaan, vaan teemme aktiivisesti myyntityötä ja hyödynnämme myyntiosaamistamme ja verkostojamme parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Lue lisää

Toimitilat

Etsitkö sopivaa toimitilaa tai suunnitteletko toimitilasi myyntiä? Tutustu toimitiloihin erikoistuneeseen RE/MAX Commercial – palveluumme.

Lue lisää

Asuntosijoittajille

Kaipaatko apua sopivien sijoitusasuntojen tai tonttien hankintaan? Asuntosijoittamisen asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua.

Lue lisää
Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää palveluistamme yrityksille?

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje