Kohdenumero: 80348365 Kivenlahti, Espoo

Merivalkama 8

Kerrostalo,
3h+k+kph+las.parv
75 m2
3 h
Valmistunut
1986
Hoitovastike
251,25 € / kk
Velaton hinta

265 000 €

Myyntihinta

258 970 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Kati Korjus

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, NHS

045 220 1110

kati.korjus@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Hissitalon 3.kerroksen muuttovalmis huoneisto merellisessä Kivenlahdessa

Koe ainutlaatuinen tilaisuus asettua asumaan Espoon Kivenlahteen, missä merellinen maisema ja kaupunkielämän mukavuudet kohtaavat harmonisesti. Tämä valoisa ja äskettäin remontoitu kolmio tarjoaa 75 neliömetriä tyylikästä ja toimivaa asuintilaa, joka on suunniteltu nykyaikaiseen elämäntyyliin sopivaksi.

Hissitalon 3.kerroksen valoisa huoneisto, josta avautuu osittainen näkymä merelle. Läpitalon huoneiston ansiosta valoa tulvii sisään sekä aamupäivällä että iltapäivällä, luoden lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Olohuoneen ja keittiön ikkunat sekä lasitettu parveke on suunnattu lounaaseen, mikä takaa ihanat auringonlaskunäkymät merelle päin.

Huoneistoa on remontoitu paljon viime vuosien aikana. Kylpyhuone sai vasta uuden modernin ilmeen, keittiö modernisoitiin.

Asunnon sijainti on ihanteellinen niin liikkumisen kuin palveluidenkin kannalta. Kivenlahden metroasemalle on vain 300 metrin kävelymatka, ja omalla autolla pääsee sujuvasti Länsiväylälle. Lähikaupat, apteekki ja uimarannat ovat kaikki kävelyetäisyydellä, tarjoten kaiken tarvittavan lähellä kotiovea.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, kuten saunan, kuntosali ja pyykkituvan. Viime vuosina on tehty useita merkittäviä korjauksia, jotka takaavat asumisen mukavuuden ja turvallisuuden pitkälle tulevaisuuteen. Taloyhtiöllä on liiketiloja joista yhtiö saa mukavasti vuokratuloja.

Tämä koti on täydellinen valinta perheelle, joka arvostaa merellistä ympäristöä, modernia asumista ja hyviä kulkuyhteyksiä.

Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi – tule tekemään tarjouksesi tästä upeasta kodista!

Lisätiedot ja yhteydenotot
Kati Korjus

045 220 1110, kati.korjus@remax.fi

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

y-tunnus: 2810938-2

Jaa linkki
Osoite:
Merivalkama 8 02320 Espoo
Kaupunginosa/kylä:
Kivenlahti
Kohdenumero:
80348365
Kerros:
3/5
Asuintilojen pinta-ala:
75 m2
Kokonaispinta-ala:
75 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Huoneet:
3h+k+kph+las.parv
Huoneluku:
3
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
Keittiön pintamateriaaleja on päivitetty 2020. Varustus: induktioliesitaso, erillisuuni, jääkaappipakastin, astianpesukone, liesituuletin. Työtasot (suojattu dc-fix päällysteellä), alla hyväkuntoinen täyspuutyötaso. Päällyste on helposti poistettavissa. Laminaattilattiat. Ruokailutila keittiön yhteydessä, ikkunassa sälekaihtimet.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Vuonna 2020 uusittu kylpyhuone on raikkaan valkoinen. Varustus: allas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä, kylpyhuonekapisto, työtaso. Laattalattia, seinät kaakeloitu. Lattialämmitys (sähkö.) Tuuletusikkuna. Katossa upotetut led-valot. Kylpyhuone toimii myös kodinhoitohuoneena.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Läpitalon valoisa huoneisto. Olohuoneen ja keittiön ikkunat sekä parveke lounaaseen Kivenlahdenkadun suuntaan. Osittainen merinäköala. Makuuhuoneet taloyhtiön pihan puolelle/ kävelykadun suuntaan.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
265 000 €
Velkaosuus:
6 030 €
Neliöhinta:
3 533,33 €/m2
Yhtiövastike:
311,55 €
Hoitovastike:
251,25 €
Rahoitusvastike:
60,30 €
Vesimaksu:
Vesimaksuennakko 7 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Saunamaksu:
15,00 euroa kuukaudessa
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Keittiön pintamateriaaleja on päivitetty 2020. Varustus: induktioliesitaso, erillisuuni, jääkaappipakastin, astianpesukone, liesituuletin. Työtasot (suojattu dc-fix päällysteellä), alla hyväkuntoinen täyspuutyötaso. Päällyste on helposti poistettavissa. Laminaattilattiat. Ruokailutila keittiön yhteydessä, ikkunassa sälekaihtimet.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Vuonna 2020 uusittu kylpyhuone on raikkaan valkoinen. Varustus: allas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä, kylpyhuonekapisto, työtaso. Laattalattia, seinät kaakeloitu. Lattialämmitys (sähkö.) Tuuletusikkuna. Katossa upotetut led-valot. Kylpyhuone toimii myös kodinhoitohuoneena.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Olohuoneessa laminaattilattiat, seinät maalattu.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Laminaattilattiat, seinät maalattu. Toisessa makuuhuoneessa osin tapetti.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Sisääntuloeteinen on avara. Liukuovikaapistot, laminaattilattiat, seinät maalattu.
Parveke:
1
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista:
Vaatehuone, liukuovikaapistot eteisessä, kaapistot kylpyhuoneessa, kellarikomero.
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Merivalkama
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Kirihu Oy
Isännöitsijätoimisto:
REIM Espoo Oy
Isännöitsijän nimi:
Pirjo Elomaa
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-02-26
Valmistumisvuosi:
1986
Käyttöönottovuosi:
1986
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Kattotyyppi:
Tasakatto
Katemateriaali:
Huopa
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
koneellinen poisto
Hissi:
1
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Väestönsuoja, kellarikomero, kuivaushuone, kaapeli-tv, kuntosali, pesutupa ja urheiluvälinevarasto
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Kiinteistö Oy Kivenlahden Pysäköintitalossa (Merivirta-kadun puolelta) on 29 sähköistettyä autohallipaikkaa, sekä 16 sähköistettyä kansipaikkaa. Meriusva 2/Meripoiju 4 on kylmiä autopaikkoja. Hinnat: Autohallipaikka katettu 25,00 €/kk + avaimen panttimaksu. Autohallipaikka kansi 17,00 €/kk + avaimen panttimaksu. Autopaikka kylmä 12,00 €/kk. Autopaikat vuokrataan isännöitsijäntoimiston kautta jonotusjärjestyksessä. (Vapaiden autopaikkojen tilanne 3.4.2024: Katetut paikat 3 kpl. Kansipaikat useita. Meriusva kylmät 1 kpl)
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
D2018
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2023
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
MERKITTÄVIMMÄT TEHDYT KORJAUKSET: 2023: Hissien uusiminen. Liiketilan C 1 peruskorjaus. Eesteettömyysluiskat, uudet ovet ja ovikoneet neljään alaoveen. 2022: Hissien uusimisen suunnittelu. 2021: Ikkunoiden takuutarkastus ja korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto. 2020: Talopesulan laitteiden uusiminen. Vesikalusteiden tarkastus ja keittiöiden sulkuventtiilien uusiminen. Liiketilan D 3 minikeittiö uusittu, liiketilan D 5 kosteuden injektointikorjaus. 2019: Parvekekattokaivojen korjaaminen D-talossa. Sadevesiviemäreiden huuhtelu A-C talossa, ei kaikkia linjoja. 2018: Ikkunat ja parvekeovet, uusiminen (sisältää D-talon asuntojen ulko-ovet 20 kpl). Ilmanvaihtolaitteet (poistoilmakoneet, taajuusmuttajat, puhdistus ja säätäminen). Lämpötila-anturit ja automaation vaihto. Lämmityksen tasapainotus. Elementtisaumaus. Lukituksen uusiminen iLog. Valurautaviemäreiden vaihto muovisiksi (kellarit ja liiketilat). 2017: Kuntosalitilan uudistaminen lattia, seinät, laitteet ja lukitus (iLoq). Taloyhtiön saunaosaston saneeraus. Lämmitysjärjestelmän perussäätösuunnittelu. Vesikattopinnoite, uusiminen (kermikate, läpiviennit, reunapellitykset, ylimmät paavekekatot) 2015: Julkisivujen vesipesu. Katso kaikki tehyt korjaukset kunnossapitosuunnitelmasta.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
2024: Raitisilmasuodattimien vaihto ja palovaroittimien uusiminen huoneistoissa (lakimuutos 2024). Hyökyvuoren pysäköintitalon latauspaikat (alustava). 2026: Energiakartoitus, kaukolämpölaitteiden tarkastus ja kuntoarvio. Muuta: Lämmitysjärjestelmän peruskorjaus ja lämmityksen perussäätö. LVV kuntotutkimus ja salaojien kuntotutkimus. Pohja-, tontti-, ja salaojahuuhtelut tarvittaessa perustuen kuntotutkimuksiin.
Asuinhuoneistot:
59
Liikehuoneistot:
7
Liikehuoneistojen kokonaispinta-ala:
422.5 m2
Taloyhtiön vuokratuotot:
61 728,07 €
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Kylpyhuoneissa on alkuperäisasennuksena sähkötoiminen patteri. Mikäli osakas on osakasmuutostyönsä yhteydessä poistanut patterin ja korvannut sen esimerkiksi sähköisellä lattialämmityksellä, tulee asiasta sopia kaupan osapuolten kesken (Isännöitsijäntodistuksen liite). Kukin osakkeenomistaja vastaa hallitsemaansa huoneistoon tehdyistä muutostöistä, kuten julkisivun parvekeaukkoon asennetun lasituksen ja siihen liittyvän muun asennuksen ja tekniikan korjaus-, kunnossapito- sekä huoltokustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa lisäkustannuksista, jotka aiheutuvat näiden muutostöiden purkamisesta, takaisin asentamisesta tai yhtiölle aiheutuvasta muusta vahingosta. Mikäli osakkeenomistaja laiminlyö yllä mainitut velvoitteet voi yhtiö poistaa tehdyn muutoksen osakkeenomistajan kustannuksella (Yhtiöjärjestys 17 §).
Osakenumerot:
6082-6282
Tontin pinta-ala:
2465 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Lähikauppa K-Market Kivenlahti n. 100 m. Alepa Kivenlahti n. 300 m. Kaupunkikeskus Lippulaiva n.1,8 km. Kivenlahden sivuapteekki n. 350 m. Kivenlahden uimarannalle 500 m ja Tyrskyrantaan 450 m.
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Kivenlahden metroasemalle kävellen n. 300 m. Omalla autolla Länsiväylälle n. 500 m. Merivalkama 8 kohdalla on kadun varrella 4 h pysäköintipaikkoja. Lähimmät pysäkit Kivenlahdenkadun varrella n. 100 m (linjat 146N, 147N, 149, 162, 165, 165N, 510, 544)

Kati Korjus

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, NHS

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

045 220 1110

kati.korjus@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää