Kohdenumero: 80363344 Matinkylä, Espoo

Matinkulma 5

Kerrostalo,
3h+k+kph+erill. wc+las. parv.
81,5
3 h
Valmistunut
1971
Hoitovastike
385,50 € / kk
Velaton hinta

269 000 €

Myyntihinta

227 334,67 €

Seuraava esittely:
29.09.2024 13:00–13:45

Lauri Vuokkosaari

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Valoisa, tilava ja siisti kolmio putkiremontoidusta yhtiöstä läheltä loistavia palveluita ja liikenneyhteyksiä

Löydä uusi kotisi Espoon sydämestä, Matinkylästä, jossa moderni asuminen kohtaa loistavat palvelut ja kulkuyhteydet. Tämä valoisa ja tilava kolmio tarjoaa 81,5 neliötä mukavaa asumista, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty.

Sijainti As. Oy Espoon Matinkulma 5:ssä on ihanteellinen – lähellä päiväkoteja, kouluja ja vain kävelymatkan päässä Iso Omenan monipuolisista palveluista.

Asunto hurmaa avaruudellaan ja luonnonvalolla, joka tulvii sisään suurista ikkunoista. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja mukavuuksilla, kuten induktioliedellä ja integroidulla mikroaaltouunilla, jotka tekevät arjesta sujuvaa. Kaksi makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset puitteet levolle, ja lasitettu parveke etelään avautuu taloyhtiön sisäpihalle, tarjoten oman rauhaisan keitaan keskellä kaupunkia.

Matinkylän alue on tunnettu viihtyisästä ympäristöstään ja erinomaisista liikenneyhteyksistään. Lähistöllä sijaitsevat bussi- ja metroasemat takaavat, että pääset kätevästi liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua. Alue tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon, kuten Matinkylän urheilupuiston, joka on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Asunto on osa hyvin hoidettua taloyhtiötä, joka on panostanut asumisviihtyvyyteen ja yhteisöllisyyteen. Taloyhtiössä on sauna, leikkipiha lapsille ja monipuoliset säilytystilat. Lisäksi merkittäviä remontteja on tehty vuosien varrella ja suunnitelmia tuleville vuosille on, mikä takaa rauhallisen ja huolettoman asumisen tulevaisuudessa.

Tämä koti on täydellinen valinta perheelle, joka arvostaa kaupunkiasumisen mukavuuksia, mutta ei halua tinkiä rauhallisesta ja viihtyisästä ympäristöstä. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – tule tutustumaan ja ihastu itse!

Lisätiedot ja yhteydenotot
Lauri Vuokkosaari

045 122 4358, lauri.vuokkosaari@remax.fi

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

y-tunnus: 2810938-2

Jaa linkki
Osoite:
Matinkulma 5 02230 Espoo
Kaupunginosa/kylä:
Matinkylä
Kohdenumero:
80363344
Kerros:
3/3
Asuintilojen pinta-ala:
81,5
Kokonaispinta-ala:
81,5
Pinta-alan peruste:
0
Huoneet:
3h+k+kph+erill. wc+las. parv.
Huoneluku:
3
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
Varustus: Jääkaappipakastin, integroitu erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, mukavuus lattialämmitys. Lattiamateriaalit: Laatta. Seinät maalattu. Työtasot: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Varustus: Sadesuihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili, allaskaappi, kuivauspatteri, kylpyhuone kaapisto. Lattiamateriaalit: Laatta. Seinämateriaalit: Kaakeli.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Makuuhuoneista näkymät pohjoiseen ja keittiöstä ja lasitetulta parvekkeelta näkymät taloyhtiön sisäpihalle etelään.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
269 000 €
Velkaosuus:
41 665,33 €
Neliöhinta:
3 300,61 €/m2
Yhtiövastike:
762,85 €
Hoitovastike:
385,50 €
Rahoitusvastike:
377,35 €
Vesimaksu:
25 € / hlö / kk
Saunamaksu:
12,5 euroa kuukaudessa
Autopaikkamaksu:
17 € / kk
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Varustus: Jääkaappipakastin, integroitu erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, mukavuus lattialämmitys. Lattiamateriaalit: Laatta. Seinät maalattu. Työtasot: Laminaatti.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Varustus: Sadesuihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili, allaskaappi, kuivauspatteri, kylpyhuone kaapisto. Lattiamateriaalit: Laatta. Seinämateriaalit: Kaakeli.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Varustus: WC-istuin, peili, allaskaappi, bidee-suihku. Lattiamateriaalit: Laatta. Seinämateriaalit: Kaakeli.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Lattiamateriaalit: Laminaatti. Seinämateriaalit: Tapetti.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Lattiamateriaalit: Laminaatti. Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Eteinen Lattiamateriaalit: Laminaatti. Seinät maalattu.
Parveke:
1
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista:
Kaapistot eteisessä, makuuhuoneissa, kylpyhuoneessa, keittiössä sekä huoneistokohtainen varasto.
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Taloyhtiön nimi:
As. Oy Espoon Matinkulma 5
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Matinkylän Huolto Oy ISA Gräsantörmä 2, 02200 ESPOO 09-804631
Isännöitsijätoimisto:
Matinkylän Huolto Oy ISA
Isännöitsijän nimi:
Heliste Janne
Sähköposti:
janne.heliste@matinkylanhuolto.fi
Puhelinnumero:
040 572 5641
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-07-23
Valmistumisvuosi:
1971
Käyttöönottovuosi:
1971
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Kattotyyppi:
Tasakatto
Katemateriaali:
Kumibitumi
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö ja Vesikeskuslämmitys
Ilmanvaihto:
Koneellinen poisto
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Ulkoiluvälinevarasto, askarteluhuone, huoneistokohtaiset varastot, väestönsuoja, kuivaushuoneet, pyöräsuojat, leikkipiha, jätehuone
Piha-autopaikat:
8
Sähköpistokepaikkoja:
24
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
F2013
Asbestikartoitus:
1
Lisätietoja asbestikartoituksesta:
Taloyhtiö on teetättänyt Asbestikartoituksen vuonna 2008 ASB-Yhtiöt Oy:n toimesta. Taloyhtiö on valmistunut ennen vuotta 1994 ja rakenteissa saattaa olla asbestia.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
Merkittävimmät tehdyt korjaukset/remontit: 2023: Väestösuojan huoltokunnostus. 2022: ABC- ja D-talojen saunaosastojen kiukaiden uusiminen, Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö. 2020: Liittyminen Fortumin ”älykäs kaukolämpö” -pilottiin (Leanheat), piha-alueen kunnostus osa 2. 2019: Piha-alueen kunnostus osa 1, ABC-talon jäte- ja sadeviemärijohtojen kunnostus (sukitus). 2018: Huoneistokohtaisen laajakaistayhteyden hankkiminen (DNA 10 M), kaapelitelevisioverkkoon liittyminen (DNA), A-, B- ja C-porrashuoneiden ulko-ovien muuttaminen sähköoviksi, jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu, D-talon jäte- ja sadevesiviemärien kunnostus sukittamalla, D-talon hissin uusiminen. 2017: Kuitukaapelin asentaminen talojen välille, 10 vuoden energiatodistuksen laatiminen (uuden lain mukainen), kaukovalvonnan uusiminen (Ouman). 2016: D-talon porrashuoneen ulko-oven muuttaminen sähköoveksi, D-talon jäteveden tuuletusviemärien sukitus, ilmanvaihtokojeiden uusiminen, kaikkien parvekkeiden lasittaminen, vesikatteiden uusiminen, näkyvien sokkelipintojen peruskorjaus, parvekkeiden takaseinien kunnostus, parvekkeiden peruskorjaus (32kpl), julkisivuelementtien ulkokuorien purkaminen ja uusi julkisivupinta, julkisivujen lämmöneristeiden purkaminen ja uusiminen. 2015: Kuivaushuoneiden kunnostus. 2014: Antenniverkoston kunnostus (HD-valmius), patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysverkoston säätö, porrashuoneiden ulko-ovien lukkojen uusiminen. 2013: Koodilukkojen asennus porrashuoneiden ulko-oviin, antennikeskuksen uusiminen ja yhteisantennin suuntaus, D-talon hissin huoltokorjaukset, pelastussuunnitelman uusiminen. 2011: Sokkelien paikkamaalaus, pihaviemäreiden kunnostus (sukitus), ABC- ja D-talojen välisten vesi- ja lämpöjohtojen uusiminen. 2010: D-talon jäteveden pohjaviemärin sekä sadevesiviemärin sukitus, D-talon jäteveden pystyviemärien kunnostus (pinnoitus), D-talon kellaritilojen näkyvien viemärien uusiminen (valurauta). 2009-2010: D-talon käyttöveden runkojohtojen uusiminen (haarat tekemättä). 2009: Lämmönvaihtimen ja säätöjärjestelmän uusiminen (Ouman). 2008: ABC- ja D-talojen kylmäkellareiden poistaminen käytöstä. 2007-2008: ABC-talon käyttöveden runkojohtojen uusiminen (haarat tekemättä), ABC-talon wc-istuimien uusiminen (osittain). 2006: Porrashuoneiden huoltomaalaus (talkoilla). 2005: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2003: Sähköpääkeskusten peruskunnostus. Täydellinen lista kaikista korjauksista/remonteista saatavilla välittäjältä.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Merkittävimmät tulevat korjaukset/remontit: 2024: palovaroittimien asennus huoneistoihin, vesikalusteiden, palovaroittimien ja keittiöiden ilmanvaihdon tarkastus. 2025-2028: Lämpimien autopaikkojen lämmitystolppien uusinta, kellaritilojen huoltomaalaus, lukituksen uusiminen, kylpyhuoneiden peruskorjaus (3kpl), A ja D-portaiden saunaosastojen peruskorjaus, harkitaan kaukolämmöstä luopumista ja siirtymistä maalämpöjärjestelmään, jonka lisänä on lämmön talteenotto poistoilmanvaihdosta. 2029-2033: Kylpyhuoneiden peruskorjaus (3kpl), Lämmitysjohtojen asbestieristeiden poisto, lämmönvaihtimen uusiminen. sähkö-, antenni- ja tietoverkkojen uusiminen. Täydellinen lista saatavilla tulevista korjauksista/remonteista saatavilla välittäjältä.
Asuinhuoneistot:
56
Osakenumerot:
11866-12573
Tontin pinta-ala:
3 012
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Palvelut:
Alepa Matinkylä n. 250m. K-market 400m. Kauppakeskus Iso Omena n. 550m. Kauppakeskuksesta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut kuten suuret päivittäistavarakaupat, posti, kirjasto, Kela, terveysasema sekä useita erikoisliikkeitä ja ravintoloita. Matinkylän urheilupuisto 450m.
Koulut:
Espoon Kristillinen koulu 500m. Tiistilän koulu 550m. Matinlahdenkoulu 650m. Mattliden lukio 700m. Matinkylän lukio 750m.
Päiväkoti:
Päiväkoti Punatulkku n. 200m. Matinraitin päiväkoti 300m. Karhunkolon päiväkoti 450m.
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä ja metroasema lähellä
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Matinkylän bussi- ja metroasemalle n. 400m, mistä pääsee kätevästi ja laajasti ympäri pääkaupunkiseutua. Anjankujan pysäkki n. 200m, Linjat: 112N, 531. Matinniityn pysäkki n. 200m, Linjat: 113, 137.

Lauri Vuokkosaari

Myyntineuvottelija

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

045 122 4358

lauri.vuokkosaari@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää