Kohdenumero: 80127425 Sepänkylä, Espoo

Jondalinkuja 2 B

Omakotitalo,
5-6h+k+2kph+s+khh+2wc+aula+at(2ap)+2ter+piha
272 m2
5 h
Valmistunut
2019
Hoitovastike
/ kk
Velaton hinta

968 000 €

Myyntihinta

968 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Sebastian Linden

Kiinteistönvälittäjä LKV, Yrittäjä, LVV, KiAT, NHS

050 536 1876

sebastian.linden@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Vuonna 2019 valmistunut maalämmitteinen Lakka kivitalo kivenheiton päässä Kauniaisten rajalta! Talo sijaitsee noin 30 metriä Kauniaisten rajalta ja noin kilometrin etäisyydellä Kauiniaisten keskustasta Sepänkylän puolella. 3258 m2 kiinteistölle on rakennettu neljä modernia Lakka-kivitaloa ja tonttia hallinnoidaan hallinnanjakosopimuksella.

Jokainen kiinteistönomistaja vastaa oman talonsa ylläpidosta, kulutuksesta ja kunnossapidosta. Myytävän talon hallinta-alue on hallinnanjakosopimuksen mukaan 815 m2 ja talon lämmitysmuoto on maalämpö.

YLÄKERTA
Talo on rakennettu kahteen tasoon. Yläkerta on selvästi tämän kodin oleskelutila valtavan kokoisella ja avaralla olohuone/keittiö/ruokailutilalla. Yläkerran ikkunat ovat kolmeen eri ilmasuuntaan (pääsääntöinen ilmasuunta on etelään), joten asuntoon suorastaan tulvii valoa! Olohuone on lisäksi todella näyttävä 4,7 metrin kattokorkeuden ja sisäkaton pulpettimuotonsa ansiota. Olohuoneesta ja Masterista on käynti yläkerran 31,5 m2 osittain katetulle terassiparvekkeelle johon mahtuu sohva- ja ruokaryhmä ja tietenkin grilli. Makuuhuoneita on yläkerrassa yhteensä kolme. Master bedroomissa on moderni walk-around closet ja kylpyhuone masterin yhteydessä! Yläkerrasta löytyy lisäksi myös erillinen wc. Keittiö on varustettu saarekkeella ja keittiön oikealla puolella on apukeittiö, mihin saa kätevästi kahvinkeittimet ja muut kodinkoneet piiloon avokeittiön muilta tasoilta, tai yksinkertaisesti lisää säilytystilaa. Materiaalit ovat huippuluokkaa ja pelkästään Bora-merkkinen liesituuletin/liesi ja työtasot ovat Cosentino Sensa kivitasoja. Kaikki vaatekaapit ovat mittatilauksena Topi-keittiöltä. Lattia on lämminsävyinen vinyylilankku ja yläkertaan on sijoitettu takka.

ALAKERTA
Alakerrassa on yksi isompi huone, joka toimii tällä hetkellä työ-/vieras-/telkkaritilana. Rakennusvaiheessa on kuitenkin jätetty varaus tehdä tilasta kaksi erillistä huonetta kevyellä väliseinällä (ikkunat on sijoitettu valmiiksi oikeisiin kohtiin ja ovipokkaukset ovat valmiina seinän sisällä). Tila toimii upeasti myös harrastetilana, kuntosalina tai esim. mancave'nä. Alakerran aulan syvennyksessä on televisiolle varaus, joten tila muuntuu helposti myös toiseksi telkkaritilaksi. Pesutilat tai kylpy-osasto muodostuu kylpyhuoneesta, vilvoittelutilasta, wc:stä ja upeasta saunasta. Saunan panelointi ja lauteet on lämpökäsiteltyä haapaa ja löylyt tarjoaa Harvian tornikiuas. Ja kun tavallinen ei enään riitä, niin alakerrassa on lisäksi oma eteinen, josta pääsee kuistille ja alaterassille vilvoittelemaan tai poreilemaan aina valmiiseen ulkoporealtaaseen. Kodin alakerrassa on tietenkin myös arkea helpottava kodinhoitohuone, jossa reilusti kaappi- ja laskutilaa.

AUTOTALLI
Alakerran yhteyteen on sijoitettu kahden autopaikan 35,5 m2 lämmin autotalli. Autotallin yhteydessä on tekninen tila + varasto. Autotallissa on valmiina latausmahdollisuus hybridi- tai sähköautolle. Tallin eteen jää kahdelle autolle katospaikat. Eli yhteensä neljä autoa pysyy suojattuna. Autotallista pääsee myös suoraan alakerran eteiseen ja sitä kautta sisätiloihin. Voi tuntua pieneltä asialta tässä vaiheessa, mutta moni ei suostu luopumaan tästä ominaisuudesta, kun kerran ollut käytössä.

LAATU
Talon yksityiskohtia on mietitty äärimmilleen. Toteutus on korkealuokkaista ja viimeistely huippuluokkaa. Esim. ulko-oven ulkoportaikossa on päälle kytkettävä porraslämmitys liukastelun välttämiseksi ja alakerran vilvoittelutilassa on pyyhekoukkujen taakse sijoitettu seinälämmitys, niin että pyyhkeet olisivat lämpimät ja kuivat. Talossa on laadukas KNX-järjestelmä, millä pystyy ohjaamaan talon kaikki valot puhelimesta. Lämmönjako on toteutettu mukavalla vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka on huonekohtaisesti säädettävissä termostaateilla tai Boshin maalämpöpumpusta.

Talo kuluttaa n. 15 400 kWh vuodessa. Kulutus ollut kahden hybridi-auton latauksella sekä porealtaalla noin 21 400 kWh vuodessa. Kiinteistövero on noin 1200 €/vuosi. Vedenkulutus noin 20 €/hlö/kk, puhtaanapito noin 20 €/kk, DNA 5G netti 400MB noin 25 €/kk ja Verisure 55,00 €/kk (valinnainen).

Alueella useita päiväkoteja, Smedsbyn koulu n. 1,5km päässä ja Kauniaisten keskustaan on reilu kilometrin matka. Arvostettu Peikin Ratsastustalli on tien toisella puolella.

Myyntiä hoitaa

Sebastian Linden
LKV, LVV, KiAT, NHS, Välittäjä-Yrittäjä
050 536 1876
sebastian.linden@remax.fi

Betjäning naturligtvis också på svenska!
Service also in English!

Lisätiedot ja yhteydenotot
Sebastian Linden

050 536 1876, sebastian.linden@remax.fi

RE/MAX Casa Alto | Bamseboss Oy

y-tunnus: 2705874-7

Jaa linkki
Osoite:
Jondalinkuja 2 B 02750 Espoo
Kaupunginosa/kylä:
Sepänkylä
Kohdenumero:
80127425
Kerros:
1/2
Asuintilojen pinta-ala:
272 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
5 m2
Kokonaispinta-ala:
277 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Piirrustusten mukaan: Kerrosala 136 m2 Huoneistoala 113 m2 Kellarin pinta-ala 136 m2 Kokonaisala 272 m2 Alakerta ei lukeudu asuinpinta-alaan (suurimmaksi osaksi), vaan on maanpäällistä kellaria. Alakerran kattokorkeus kuitenkin 2,5 m.
Huoneet:
5-6h+k+2kph+s+khh+2wc+aula+at(2ap)+2ter+piha
Huoneluku:
5
Kohteen tyyppi:
Omakotitalo
Kohteen yleiskunto:
Erinomainen
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
Topi-keittiö. Apukeittiö piillotettu keittiön oikealle puolelle. Keittiön työtasot Cosentino Sensa. /www.cosentino.com/fi-fi/sensa/
Keittiön varusteet:
Jääkaappi (Electrolux), erillinen pakastin (electrolux), uuni, liesi, astianpesukone, keittiösaareke, mikroaaltouuni, liesituuletin (pöytämalli) ja viinikaappi
Kylpyhuoneen kuvaus:
Master bedroomin yhteydessä yksi kylpyhuone ja alakerrassa kylpytilat + sauna + wc + poreallas.
Kylpyhuoneen varusteet:
WC-istuin, suihku ja allaskaappi
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä. Harvian tornikiuas ja lämpökäsitelty haapa. Spotit.
Myyntihinta:
968 000 €
Lisätietoja maksuista:
Vesi ja jätevesi 4 hengelle noin 80 €/kk. Sähkönkulutus 15 400 kWh / 22 000 kWh. Sähkönkulutus 15 400 kWh ilman poreallasta ja sähköautojen latauksia. Kaksi sähköautoa ja porealtaan kanssa noin 22 000 kWh. DNA 5G, 400MB liittymä 24,90€/kk.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Topi-keittiö. Apukeittiö piillotettu keittiön oikealle puolelle. Keittiön työtasot Cosentino Sensa. /www.cosentino.com/fi-fi/sensa/
Keittiön varusteet:
Jääkaappi (Electrolux), erillinen pakastin (electrolux), uuni, liesi, astianpesukone, keittiösaareke, mikroaaltouuni, liesituuletin (pöytämalli) ja viinikaappi
Liesi:
Induktio
Lattiamateriaalit:
Vinyyli
Seinämateriaalit:
Maali
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Master bedroomin yhteydessä yksi kylpyhuone ja alakerrassa kylpytilat + sauna + wc + poreallas.
Kylpyhuoneen varusteet:
WC-istuin, suihku ja allaskaappi
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä. Harvian tornikiuas ja lämpökäsitelty haapa. Spotit.
Kiuas:
Sähkökiuas
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Molemmissa kerroksissa erillinen WC. Alakerran pukuhuoneessa yksi (kylpyhuoneen/saunan) yhteydessä ja yläkerran olohuoneen/eteisaulan yhteydessä toinen. Yläkerran master bedroomin yhteydessä lisäksi erillinen kylpyhuone, missä WC-istuin. Yhteensä 3 wc-istuinta.
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen lisätiedot:
Alakerrassa. Tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle työtason alapuolella. Työtasot, kaapistot + pesuallas. Vesieristetty, kaivo.
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Maali
Varustus:
Pesukone (Ei kuulu kauppaan), kuivausrumpu (ei kuulu kauppaan), pyykkikaapit, pöytätaso, lattiakaivo, lattialämmitys, pesukoneliitäntä ja tila pesutornille
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Vinyylilankku. Maalatut seinät. Kattospotit. Käynti 31,5m2 osittain katetulle terassiparvekkeelle. Kattokorkeus 4,7m korkein kohta. Alakerta 2,5m.
Lattiamateriaalit:
Vinyyli
Seinämateriaalit:
Maali
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
- Yläkerrassa kolme makuuhuonetta. - Yläkerran Master Bedroomin yhteydessä ns. Walk-around closet ja oma kylpyhuone. Masterista oma uloskäynti yläkerran 31,5m2 terassiparvekkeelle. - Yläkerran toisen makuuhuoneen kattoa alaslaskettu. - Alakerrassa harrastehuone, joka on rakennusvaiheessa jätetty auki yhdeksi isoksi huoneeksi, mutta varaus rakentaa väliseinällä kaksi huonetta. Eli yhteensä 5-6h. - Teknisesti olemassa valmius olohuoneen yhteydessä rakentaa parvi makuuhuoneen viereen olohuoneen puolelle kattokorkeuden ansiota.
Lattiamateriaalit:
Vinyyli
Seinämateriaalit:
Maali
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
- Yläkerran eteisessä peiliset liukuovikaapit. - Alakerran eteinen. Alakerran autotallista oma sisään-/uloskäynti. - Alakerran käytävä/aulaan rakennettu varaus, jos haluaa asentaa TV:n seinälle ja tehdä itselleen TV-tilan.
Takkatiedot:
Takka
Terassi:
1
Lisätietoja terassista:
31,5m2 osittain katettu terassiparveke.
Rakennusmateriaalit
Seinämateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Pääosin valkoiseksi maalatut seinät
Lattiamateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Pääosin keskiruskea vinyylilankku. Kylpyhuoneissa ja WC-tiloissa laatta. Vinyyli: Lamett, Vinyylilankku Garonne Barista Garo-387.
Kattomateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Maalattu
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto ja kaapistot
Lisätietoja säilytystiloista:
Yläkerran sisäänkäynnin/kuistin alapuolella reilunkokoinen kylmä pyörävarasto.
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Erinomainen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu:
Terassikalusteet, ARLO valvontakamerat, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Latausboksi autolle.
Kiinteistötunnus:
49-55-15-10
Valmistumisvuosi:
2019
Käyttöönottovuosi:
2019
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Kattotyyppi:
Murrettu Harjakatto
Katemateriaali:
Pelti
Lämmitysjärjestelmä:
Maalämpö ja ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto:
Koneellinen tulo ja -poisto. LTO
Vesijohto:
Kunnan
Viemäröinti:
Kunnan
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
B2018
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Lämmitetty nettoala 232,2m2. Maalämpö, LTO-järjestelmä. Laskennallinen kulutus ostoenergiaa 16996kW
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2023 Aidat ja pihan istutukset
Muut käyttö-/luovutusrajoitukset:
Kiinteistökaupassa siirtyy osuudet yhteisiin alueisiin (vesi- ja maa-alueet): 49-876-17-1 Bodominjärvi ja Matalajärvi 49-876-18-1 Lippajärvi 49-876-26-1 Glomsån 49-876-27-1 Vesialueet 49-878-6-0 Myllytontti
Tontin pinta-ala:
815 m2
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
Määräosan kauppa. Kiinteistöä hallinnoidaan neljän talon/omistajien kesken hallinnanjakosopimuksella. Koko kiinteistön pinta-ala on kiinteistörekisteriotteen mukaan 3258 m2. Kukin omistaja omistaa 1/4 kiinteistöstä. Hallinnanjakosopimuksen mukaan myytävän tämä vastaa noin 815 m2 osuutta kiinteistöstä.
Rakennusoikeus kerros-m²:
244.5 m2
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Kauniaisten keskusta noin 1,3 km päässä.
Koulut:
Granhultsskolan och Gymnasiet 1,9 km (kävely). Smedsby skola 1,5 km. Ymmerstan koulu 500 m (linnuntietä), Mäntymäki 1,25km (linnuntietä), Kasavuori 1,76km (linnuntietä), Taavinkylän koulu 1,65km.
Päiväkoti:
Smedsby ja Grankotten päiväkoti 1,00km. Useita noin 1,3km säteellä.
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Kauniaisten juna-asema n. 1,4 km, bussipysäkit n. 450 m, josta linja 224 (Kulovalkea-Leppävaaran as.), n. 900 m, josta linja 549 (Jorvi-Tapiola M), n. 1,4 km, josta linja 548 (Jupperi-Tapiola).
Piha:
Kiinteistöllä on neljä omakotitaloa sekä yhteiskäytössä oleva jätekatos ja sen yhteydessä oleva tekninen tila (pääsähkökeskus ja päävesimittari). Tarkempi hallinta-alue on merkattu hallinnanjakosopimuksen karttaliitteeseen. Neljän talon omistajat ovat sopineet keskenään aidan rakentamisesta naapuritontille sekä talojen välisistä aidoista. Aita valmistunut 05/2023.
Ranta:
Oikeus vesialueisiin

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää