Kohdenumero: 80345263 Soukka, Espoo

Soukankuja 7

Kerrostalo,
4h,k,kph,erill.wc, vh
101 m2
3 h
Valmistunut
1971
Hoitovastike
352,50 € / kk
Velaton hinta

285 000 €

Myyntihinta

282 695,66 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Satu Räihä

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

050 360 7514

satu.raiha@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Läpitalon putkiremontoitu koti merinäkymin

Tämän kodin tunnelman luo avarat maisemat itään aamuaurinkoon sekä ilta-auringon suuntaan länteen. Olohuoneen merinäkymä yli puiden latvojen, on kerrassaan upea! Erittäin hyvin hoidettu ja viihtyisä taloyhtiö, jossa asuminen on helppoa ja edullista.

LVIS- ja rakennekorjaus sekä katto, hissit, ikkunat ja ovet on uusittu.
Tässä kodissa on herkullisia yksityiskohtia mm. ihanat tapetit erillisessä wc:ssä sekä makuuhuoneessa! Koti remontoitiin lattiasta kattoon mm. parketti hiottiin ja lakattiin, keittiö uudistettiin kivalla modernilla ilmeellä, seinäpinnat, katot, sähköt ja listat sekä katkaisimet uudistettiin. Makuuhuoneisiin vaihdettiin uudet laminaatit. Vaatehuoneeseen on asennettu toimiva säilytysjärjestelmä maksimoimaan säilytystila todella tehokkaasti.

Olohuoneessa on erikoisuutena kahden askelman korotettu lattiataso, jonka ansiosta pääsee nauttimaan ihastuttavasta ja rauhoittavasta maisemasta sohvalta käsin. Ruokailutila olohuoneen jatkeena on yhtä avointa tilaa. Ruokailutila on mahdollista muuttaa myös alkuperäisen pohjaratkaisun mukaisesti makuuhuoneeksi, jos tarvitsee vielä yhden makuuhuoneen.

Taloyhtiössä on tupakointikielto. Yhtiöllä on yhteiset käytännölliset tilat: sauna, ilmainen pesutupa, kuivaushuoneet, varastotilaa, pyöräkellarit, pieni kuntosali ja pingispöytä.

Soukan merellisessä ja luontorikkaassa ympäristössä nautit liikkumisesta ulkoillen. Palvelut ovat hyvin saavutettavissa niin Lippulaivan kauppakeskukseen kuin myös Isoon Omenaan. Lähikauppa Soukan ostoskeskuksessa. Tervetuloa Soukkaan, täällä on viihdytty!

Yksityisesittelypyynnöt ja esitetilaukset Satu Räihä satu.raiha@remax.fi tai 050 360 7514
Kukaan maailmassa ei myy niin paljon asuntoja kun RE/MAX, joka tekee aina vähän enemmän.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Satu Räihä

050 360 7514, satu.raiha@remax.fi

RE/MAX Classic | Nuova Storia Oy

y-tunnus: 2533237-8

Jaa linkki
Osoite:
Soukankuja 7 02360 Espoo
Kaupunginosa/kylä:
Soukka
Kohdenumero:
80345263
Kerros:
6/8
Asuintilojen pinta-ala:
101 m2
Kokonaispinta-ala:
101 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneet:
4h,k,kph,erill.wc, vh
Huoneluku:
3
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
Tämä raikkaan moderni keittiö on remontoitu lattiasta kattoon täysin 2019. Varusteina on induktioliesi, Savo:n liesikupu, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, työtaso laminaattia. Keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Lattia vinyyliä, seinä tapettia ja maali. Välitila laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone on laatoitettu ja varusteina: suihkukaappi, allas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, bidee suihku, pesukoneelle liitäntä, pyyhepatteri, kaappi hygieniatuotteille. Seinät ja lattia laatoitettu. Mukavuuslattialämmitys.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Avarat ja kauniit merinäkymät yli puiden latvojen länteen. Itään aamuauringon suuntaan.
Omistusmuoto:
Oma
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiön piha-alueella leikkialue lapsille ja grillipaikka.
Velaton hinta:
285 000 €
Velkaosuus:
2 304,34 €
Neliöhinta:
2 821,78 €/m2
Yhtiövastike:
394,80 €
Hoitovastike:
352,50 €
Rahoitusvastike:
42,30 €
Vesimaksu:
15 € / hlö / kk
Saunamaksu:
10 euroa kuukaudessa
Autopaikkamaksu:
10 € / kk
Lisätietoja maksuista:
Laajakaistamaksu 0,95 /kk. Autopaikka kylmä 6,00 €/kk. Yhtiössä on käytössä huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuvaa vesilaskutus. Mittari on luettava omistajan/asukkaan vaihtuessa. Lukemat voi ilmoitta sähköpostitse asiakaspalvelu@braleva.fi tai suoraan yhtiön kirjanpitäjälle. Jos mittarin lukema jää tekemättä, jää tasauslasku edellisestä lukemasta asti uuden omistajan maksettavaksi ja uusi omistaja sopii edellisen omistajan kanssa kustannusten jaosta. Varsinainen yhtiökokous 31.5.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä tarvittaessa ylimääräinen enintään yhden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet korottaa tai laskea pääomavastikkeen tasoa korkokannan kehityksen niin vaatiessa tai salliessa.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Tämä raikkaan moderni keittiö on remontoitu lattiasta kattoon täysin 2019. Varusteina on induktioliesi, Savo:n liesikupu, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, työtaso laminaattia. Keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Lattia vinyyliä, seinä tapettia ja maali. Välitila laatoitettu.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone on laatoitettu ja varusteina: suihkukaappi, allas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, bidee suihku, pesukoneelle liitäntä, pyyhepatteri, kaappi hygieniatuotteille. Seinät ja lattia laatoitettu. Mukavuuslattialämmitys.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Erillinen wc, jossa ihastuttavat tapetoidut seinät luovat piristävän tunnelman. Wc-istuin, peilikaappi, allas. Lattia laatoitettu, seinät osin tapettia ja osittain maalattu.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Näkymät olohuoneesta ovat upeat ja olohuoneessa on hyvin tilaa sisustamiseen. Sen erikoisuutena on kahden askelman verran korotettua lattiatasoa, jolloin sohvalta aukeaa ihastuttava näkymä merelle yli puiden latvojen. Lattialla on kokolattiamatto (korokkeen alla on muovimatto). Seinät tapetoitu ja maalattu. Olohuoneesta kulku parvekkeelle, josta melko korkea askelma parvekkeelle.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Kaksi reilun kokoista makuuhuonetta. Makuuhuoneessa on upea tehostetapettiseinä. Lattia on laminaattia ja seinät tapettia. Näkymät länteen. Toisessa makuuhuoneessa on upea tumman sininen tehosteseinä. Kaapistot. Vaalea laminaatti lattia. Näkymät itään. Alkuperäisessä pohjaratkaisussa on ruokailutilan paikalla makuuhuone. Se on mahdollista palauttaa siihen tilaan rakentamalla seinä, jos tarve kolmannelle makuuhuoneelle on.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Hyvin suunniteltu vaatehuoneen säilytysratkaisu auttaa vaatteiden järjestyksen pidossa. Eteinen on tilava ja siellä on naulakko vaatesäilytykseen sekä kaappitilaa.
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiön piha-alueella leikkialue lapsille ja grillipaikka.
Parveke:
1
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Jäähdytetty kellari, kaapistot, kellarikomero, häkkivarasto ja vaatehuone
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Lisätietoja kunnosta:
Tämä asunto on täysin muuttovalmis ja hyvin ja huolella pidetty.
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Soukanmetsä
Kiinteistötunnus:
049-455-1-532
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, asiakaspalvelu@braleva.fi
Isännöitsijätoimisto:
Braleva kiinteistöpalvelut OY
Isännöitsijän nimi:
Petri Kukkonen
Sähköposti:
petri.kukkonen@braleva.fi
Puhelinnumero:
103 276 423
Katuosoite:
Heikkiläntie 7
Postinumero:
210
Postitoimipaikka:
Helsinki
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-02-06
Valmistumisvuosi:
1971
Käyttöönottovuosi:
1971
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni ja Vuorivilla
Kattotyyppi:
Tasakatto
Katemateriaali:
Huopa
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Koneellinen
Hissi:
1
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Kaapeli-tv, kellarikomero, askarteluhuone (kerhotilassa pingispöytä, kirjoja lainattavaksi), kuivaushuone, mankeli, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, jäähdytetty kellari, pyörävarasto, pesutupa ja pienimuotoinen kuntosali
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiön piha-alueella leikkialue lapsille ja grillipaikka.
Piha-autopaikat:
9
Sähköpistokepaikkoja:
81
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Kaavan velvoite 1-vaihe 58 autopaikkaa ja 2. vaihe 96 autopaikkaa. Toteutettuja autopaikkoja on 81 kpl. Yhtiöön tulossa latauspaikkoja mahdollisesti kesän 2024 aikana. Hankkeelle on myönnetty ARA-avustus.
Lisätietoja paikoituksesta:
Yhtiöllä on muutama vieraspaikka käytössään.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Yhtiön energiatodistus on juuri vanhentunut. Uusi energiatodistus on tulossa.
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2023
Lisätietoja asbestikartoituksesta:
Asbestikartoitus on tehty huoneistoon, ei asbestia.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
Yhtiössä suoritetut huomattavat korjaukset/perusparannukset: 2006 / Lämmönvaihdin uusittu; 2006 / Pesulan linko uusittu; 2007 / Julkisivun huoltomaalaus ja saumausten uusinta; 2008 / Autopaikka-alueen valaisimien uusinta, ja 16 autopaikan sähköistäminen koulun puoleiselle reunalle; 2008 / Bauer vedenkäsittelylaitteiden asennus käyttövesi- ja lämmityslinjoihin; 2009 / Autopaikka-alueen viheralueen kunnostus, vanhojen puiden kaato ja uusien istuttaminen; 2010 / Autopaikkojen asvaltointi ja kävelyreitin rakentaminen; 2011 / Pelastustien rakentaminen; 2013 / Kylmäkoneiden uusinta; 2013 / Molokit (lasi ja metalli); 2013 / Grillikatos; 2014 / Kattopinnoite uusittu; 2014-2015 / LVIS- ja rakennekorjaus; 2015 / Uusittu lukitus iLoq S 10 lukitukseen; 2016 / Lämmön säätö; 2016 / Hissien uusinta; 2016 / Katolle menevän luukun korjaus ja kaiteiden asennus; 2017 / Kiukaiden vaihto; 2017 / Julkisivujen pesu; 2017 / Kuntolaitteen uusinta; 2017 / B-rapun porraskäytävän paikkamaalaus ja sisääntulokatosten maalaus; 2017 / Etupihan ulko-ovien uusinta; 2018 / Pihasuunnitelman teko ja toteutuksen aloittaminen; 2018 / Paloilmoitinjärjestelmän lisäys rappukäytäviin; 2018 / Julkisivujen korjausmaalaus; 2018 / Tuuletusluukkujen suodattimien vaihto; 2018 / Autopaikkojen viivojen maalaus; 2018 / Vakiopaineventtiileiden tarkastus, suodattimien puhdistus ja painemittareiden lisäys kylmä -ja lämminvesilinjoihin; 2018 / Lämpöpumppu 3 kompressorin vaihto (korjaustyö) ; 2019 / Kellarin ikkunoiden ja kellarin ja porraskäytävien väliset palo-ovet vaihdettu; 2019 / Parkkipaikan asfalttipaikkaus; 2019 / Molok, lasin- ja metallikeräysastioiden vaihto isompiin; 2019 / Kurtturuusujen poisto; 2019 / Huonokuntoisten puiden kaato, 9 kpl; 2019 / Automaatti-oven asennus, A-rappu takaovi; 2019 /Kellarin/pommisuojan pattereiden termostaattien asennus; 2019 / Autopaikkojen sähköistyksen selvitys; 2019 / Sokkelin ja salaojien kuntokartoitus; 2019 / A, C ja D rappujen tuloaulojen maalaus; 2020 Pihasuunnitelman toteutus Julkisivun ja parvekkeiden kuntokartoitus, Julkisivun saumojen uusiminen, Lämmönjakokeskuksen automatiikan saneeraus, Huoneistomittaukset kosteus ja lämpötila, Julkisivun korjaustarpeen selvitys ja toimenpiteiden aloitus, Kylmäkellarin kompressorin vaihto, 2021 Lämpöpumppu 3 koneikon vaihto, Lämmityksen kiertopumpun vaihto, Käyttöveden paineenkorotuspumpun vaihto, Kylmäkellarin höyrystimien puhaltimien vaihto 2022 Huoneistojen ulko-ovien vaihto, Julkisivun lämpökuvaus
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
2024 Betonijulkisivu ( sandwich-elementti), sokkeli, betonirakenteiset parvekkeet, VILP:in asennus, sähköauton latausjärjestelmä, aurinkovoimala, 2025 huoneistojen palovaroittimien asennus 2026 vesimittareiden vaihto. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai niitä siirretään. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Asuinhuoneistot:
96
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Yhtiön luotollisen tilin luotonantaja on Helsingin OP pankki Oyj. Yhtiön luotollisen tilin limiitti on 200.000,-euroa. Yhtiössä on yhteinen laajakaista, joka käyttää Kiinteistöyhteys Kuitu tekniikkaa ja sen maksiminopeus on 10M. Yhtiössä on tupakointikielto. Koneellinen poisto ilmanvaihto. Parvekelasitusmahdollisuus osakkaan kustannuksella ja vastuulla. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 2.9.2021 päätettiin että osakas voi asentaa huoneistonsa parvekkeelle ilmalämpöpumpun jäähdytystarkoituksessa. Ennen asentamista osakkaan on tehtävä asiasta isännöintitoimistoon muutostyön lupahakemus kirjallisesti hyvissä ajoin, mielellään vähintään kuukautta ennen aiottua asennusajankohtaa. Vasta muutostyöluvan ja ohjeet kuitattua on oikeus toteuttaa muutostyö.
Osakenumerot:
1664-1804
Tontin pinta-ala:
11478 m2
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
Yhtiöllä mahdollisuus lisärakentamiseen 7.6.2022 käydyssä keskustelussa tontin lisärakentaminen ei saanut osakkailta kannatusta.
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Espoo kaavoitus 09-81621 Tutustu kaavoitukseen. Soukkaa tullaan täydennysrakentamaan jatkossa, joten rakentamisesta saattaa aiheutua haittaa melun ja rakennuspölyn vuoksi. Soukan liikekeskuksen ja metroaseman, Alakartanontien täydennysrakentamissuunnitelmat, Kaskilaaksontie/Yläkartanontien suunnitelmat ovat viimeisimpiä.
Lähipalvelut
Palvelut:
Pienen kävelymatkan päässä Alepa ja Soukan ostoskeskus, jossa K-market, apteekki, tunnettu lanka- ja käsityöliike Menita, Pizzeria, paikalliset ravintolat, kukkakauppa yms. Palvelubussi 148 kulkee Lippulaivan kauppakeskukseen, jossa todella kattavat peruspalvelut.
Koulut:
Soukassa ruotsinkielinen ja suomenkielinen ala-aste, Soukan yläkoulu, Espoonlahden koulu -ja lukio.
Päiväkoti:
Päiväkoteja alueella. Lisätietoja Espoon kaupunki.
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Sujuvat yhteydet Länsiväylälle ja sitä kautta pääväylille.
Piha:
Yhtiön pihalla on reilun kokoinen leikkialue lapsille ja grillauspaikka.

Satu Räihä

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Classic | Nuova Storia Oy

050 360 7514

satu.raiha@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää