Kohdenumero: 80356941 Suvela, Espoon keskus, Espoo

Kirstintie 16

Kerrostalo,
4h+k+vh+kph+eril.wc+las.parv
94
4 h
Valmistunut
1973
Hoitovastike
475,02 € / kk
Velaton hinta

119 000 €

Myyntihinta

115 489,38 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Keijo Bragge

LKV, PVS, NHS, kaupanvahvistaja, Myyntipäällikkö

050 414 0000

keijo.bragge@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Tilava perheasunto, palveluiden ja loistavien liikenneyhteyksien vieressä.

Löydä uusi kotisi Espoon sydämestä, Suvelan alueelta, jossa perheystävällisyys ja loistavat kulkuyhteydet kohtaavat. Tämä valoisa ja tilava koti Kirstintiellä tarjoaa 94 neliötä elämisen iloa neljässä huoneessa ja keittiössä, unohtamatta käytännöllistä vaatehuonetta ja erillistä WC:tä.

Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa hissillisessä taloyhtiössä, mikä tekee arjesta sujuvaa.
Asunnon sydän, olohuone, avautuu lasitetulle parvekkeelle, josta on rauhoittavat näkymät taloyhtiön vehreälle sisäpihalle. Tilavassa keittiössä on tilaa niin ruuanlaitolle kuin ruokapöydällekin. Kolme makuuhuonetta tarjoavat joustavuutta niin perheen kuin etätyön tarpeisiin.

Asunto Oy Suvelankulma on yhteisö, joka panostaa asukkaidensa hyvinvointiin monin tavoin. Muun muassa salaojat ja ikkunat on uusittu. Linja-autopysäkki on talon edessä ja juna-asemalle kävelet kymmenessä minuutissa.

Lähiympäristö tarjoaa kaiken tarvittavan sujuvaan arkeen: päiväkodit ja koulut ovat kävelyetäisyydellä, ja lähikaupat sekä kauppakeskus Entresse palvelevat päivittäisissä asioinneissa. Luonnon ystäville Espoon keskuspuisto tarjoaa ulkoilumahdollisuuksia.

Tämä koti odottaa nyt uusia asukkaita tuomaan siihen oman henkilökohtaisen kosketuksensa. Vaikka asunto on pääosin alkuperäisessä kunnossa, se on hyvin pidetty ja kylpyhuone on uusittu 2006. Tulevaisuuden suunnitelmissa on myös useita päivityksiä taloyhtiössä, jotka tulevat parantamaan asumismukavuutta entisestään.

Tämä koti tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän sijaintia, tilaa ja mahdollisuuksia poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi – ota yhteyttä ja sovi näyttö tähän Espoon helmeen!

Tätä kohdetta hoitaa Keijo Bragge,
RE/MAX Aitio I KTB Kodit Oy, y-tunnus 2793838-1.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Keijo Bragge

050 414 0000, keijo.bragge@remax.fi

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

y-tunnus: 2810938-2

Jaa linkki
Osoite:
Kirstintie 16 02760 Espoo
Kaupunginosa/kylä:
Suvela, Espoon keskus
Kohdenumero:
80356941
Kerros:
2/6
Asuintilojen pinta-ala:
94
Kokonaispinta-ala:
94
Pinta-alan peruste:
0
Lisätietoja pinta-alasta:
0
Huoneet:
4h+k+vh+kph+eril.wc+las.parv
Huoneluku:
4
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
Varustus: jääkaappi, liesi, liesituuletin, astianpesukone. Tiskipöydän yläpuolinen kaapiston runko uusittu 2022, samoin kuin välitilaalaatat. Työtason laminaattia. Seinät maalattu, lattia muovimattoa.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone uusittu noin 2006. Varustus: suihku, suihkuseinä liukuovella, peili, pesuallas, käsisuihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Olohuoneesta, lasitetulta parvekkeelta ja yhdestä makuuhuoneesta lounaaseen taloyhtiön vehreälle sisäpihalle. Keittiöstä ja kahdesta makuuhuoneesta koilliseen kohti päiväkotia.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
119 000 €
Velkaosuus:
3 510,62 €
Neliöhinta:
1 265,96 €/m2
Yhtiövastike:
518,87 €
Hoitovastike:
475,02 €
Rahoitusvastike:
43,85 €
Vesimaksu:
24 € / hlö / kk
Saunamaksu:
10,00 euroa kuukaudessa
Autopaikkamaksu:
10,00 € / kk
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Varustus: jääkaappi, liesi, liesituuletin, astianpesukone. Tiskipöydän yläpuolinen kaapiston runko uusittu 2022, samoin kuin välitilaalaatat. Työtason laminaattia. Seinät maalattu, lattia muovimattoa.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone uusittu noin 2006. Varustus: suihku, suihkuseinä liukuovella, peili, pesuallas, käsisuihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Varustus: peili, pesuallas, käsisuihku, wc-istuin. Lattia muovimattoa, seinä peilin ja altaan välissä kaakelia, muuten maalattu.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Olohuoneen lattia tammisauvaparkettia, seinät tapetti / maalattu.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Seinät tapetti / maalattu. Sisäpihan puoleisen makuuhuoneen lattia parkettia, kahden muun muovimattoa.
Muut tilat ja varustelu
Parveke:
1
Rakennusmateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Parvekkeen lattia klinkkerilaatta.
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista:
Vaatehuone, kaikissa makuuhuoneisessa kaapistot. Eteisessä kaappi. Lämmin kellarivarasto.
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta:
Kohde on kylpyhuonetta lukuun ottamatta lähes alkuperäisessä kunnossa. Asunto on hyvin pidetty, mutta ikä näkyy asunnossa.
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Suvelankulma
Kiinteistötunnus:
49-40-8-6
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Puhelin: 09 801 3044
Isännöitsijätoimisto:
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
Isännöitsijän nimi:
Lehtisalo Annika
Sähköposti:
annika.lehtisalo@braleva.fi
Puhelinnumero:
010 327 6418
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-05-14
Valmistumisvuosi:
1973
Käyttöönottovuosi:
1973
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Kattotyyppi:
Tasakatto
Katemateriaali:
Kumibitumi
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Koneellinen poisto
Hissi:
1
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Väestönsuoja, kuivaushuone, kellarikomero ja sauna, kerhohuone
Piha-autopaikat:
26
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Autopaikat taloyhtiön hallussa. Jaetaan jonotusjärjestyksessä. Autopaikoista yksi on inva-paikka, joka sijaitsee taloyhtiön tontilla. 22 autopaikkaa on rasiteoikeudella korttelissa nro 8 tontilla numero 7.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
D2018
Lisätietoja asbestikartoituksesta:
Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994 ja rakenteissa voi olla asbestia. Yhtiössä ei ole suoritettu kaikkia rakenteita kattavia asbestikartoituksia.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
Yhtiössä suoritetut huomattavat korjaukset viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Pyydä välittäjältä lista kaikista tehdyistä huomattavista korjauksista: 2014: Kiertovesipumpun uusinta, kuivaushuoneen puhaltimen kenno uusittu, parkkiruutujen maalaus, kattoluukkujen huoltomaalaus 2015: IV-kanaviston tarkastus ja puhdistus sekä mittaus ja säätö, vesikalusteiden huoltotarve- ja vuototarkastus ja tarkastuksessa ilmenneiden vikojen ja puutteiden korjaukset, kylmävesijohtojen venttiililiitoskohdissa havaittujen vikaantumien korjaus, ikkunoiden, parveke- ja pääovien, parveketaustaseinien ja pääovien katosten uusimisurakan suunnittelu. 2016: Savunpoistokupujen asennus, ilmanvaihtokoneiden uusinta, ikkunoiden, parveke- ja pääovien sekä parveketaustaseinien uusinta. 2016-2017: Sisäänkäyntikatokset, A- ja B-rappujen katokset uusittu, kerhotilan ja pyöräkellarin sisäänkäynteihin rakennettu katokset. 2017: Kameravalvonnan asennus yhtiön jätehuoneen ja yhteisille piha-alueille pyöräkellarin sekä rappukäytävien ovien edustoille, talon alasokkelin maalaus ja pyöräkellarin maalaus, hissikorjauksia: liukupintojen ja kannatinköysien uusinta, lukituksen uusinta, 2018: Turvavarusteiden kiinnityspisteidenasennus katolle., 2019: Hissikorjauksia: A-rapun korin lattiamaton uusinta. B-rapun kerrosjakajan levy ja koskettimet uusittu, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, korvausilmasuodattimien vaihto, hissikorjauksia: B-rapun korin lattiamaton uusinta, linjasaneerauksen hankesuunnittelu. 2020: A-rapun hissien kannatusköysien uusinta, käyttövesisiirtimen uusinta. 2021: A-rapun savunpoistoluukkujen sähköistys, saunan kiukaan uusinta, pyykinkuivauspuhaltimien uusinta. 2022: Pihaa kiertäneen raja-aidan poisto, käsijohde B-portaan edustan kulkuväylälle 2023: Saunan lauteiden uusinta, B-rapun hissin korin lattiapinnoitteen uusinta, A-rapun hissin korin ja kuilun pieliraon korjaus, väestönsuojan tiiveyskoe ja varusteiden päivitys. Käynnissä parhaillaan linjasaneerauksen toteutussuunnittelu.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Hallituksen 03.04.2024 päivätyn kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2024: Vesijohtojen uusinnan ja kylpyhuoneiden eli linjasaneerauksen toteutussuunnittelu sisältäen yleisten tilojen mahdolliset käyttötarkoitusmuutokset siten, että toteutussuunnittelun -lähtökohtana on ns. perinteinen putkiremontti hankesuunnitelman esittelemässä remontti-laajuudessa sillä poikkeuksella, että energiainvestoinnit toteutetaan hallituksen esittämässä laajuudessa; irrottaudutaan kaukolämmöstä, investoidaan maa- ja poistoilmalämpöön ja aurinko-paneeleihin. Sähköjärjestelmien peruskorjauksen toteutussuunnittelu. 2024-2025: Vesijohtojen uusinta, kylpyhuoneiden peruskorjaus eli linjasaneeraus. Kerhotilan ja liiketilan muuttaminen asuinhuoneistoiksi linjasaneeraushankkeen yhteydessä. Sähköjärjestelmien peruskorjaus. Patolevykorjaukset tarvittavilta osin. Energiainvestoinnit; irrottaudutaan kauko-lämmöstä, investoidaan maa- ja poistoilmalämpöön ja aurinkopaneeleihin. Lämmönsiirtimien uusiminen oheislaitteineen (pumput, säätölaitteet), sis linjasaneeraus. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, sis. linjasaneeraus. Palovaroittimien asennus huoneistoihin linjasaneerauksen yhteydessä. 2024-2025: Katon peruskorjaus 2026: Ikkunoiden korvausilmasuodattimien vaihto 2026-2027: Huoneisto-ovien uusinta ja yleisten tilojen maalaus 2026-2031: Julkisivujen ja parvekkeiden peruskorjaus, hissien peruskorjaus Katot, savunpoistoluukut, hissit; huolto sopimuksen mukaan 1 krt/vuosi. Muuta: Yhteiskäytössä olevan parkkialueen kunnostus ja raja-aidan uusinta (toteutusvuosi avoin).
Asuinhuoneistot:
36
Liikehuoneistot:
1
Liikehuoneistojen kokonaispinta-ala:
67
Taloyhtiön vuokratuotot:
9 210 €
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Taloyhtiöllä on rasitesopimukseen perustuva oikeus käyttää Asunto Oy Suviheinän tontilla sijaitsevaa leikkipaikkaa.
Osakenumerot:
62721-66374
Tontin pinta-ala:
2 510
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Kaavahanke: Sokinsuonkujan asuin- ja liikerakentaminen: Nykyisten liike- ja palvelurakennusten tilalle suunnitellaan asuinrakentamista ja uusia palveluita. Kaavoituksessa tarkastellaan myös Kirstin koulun tonttia osana alueen kehittämistä. Lisätiedot Espoon kaupunki, Kaupunkisuunnittelukeskus 019 861 21.
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Alepa Kirstintie 400 m, Alepa Suvela 400 m, Kauppakeskus Entresse 800 m kävellen (auto 1,2 km), Kauppakeskus Sello 11,1 km, Samarian terveysasema 1,6 km, Keski-Espoon uimahalli 1,6 km, Kirstinkenttä 100 m, Keski-Espoon urheilupuisto 1,3 km kävellen (autolla 1,6km), Espoon keskuspuisto 1 km
Koulut:
Koulu: Kirstin koulu 150 m, Kirkkojärven koulu 1,3 km, Kuninkaantie lukio 1,2 km kävellen.
Päiväkoti:
Suvelan Päiväkoti 100 m, Kirstin päiväkoti 100 m
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Espoon keskuksen asema 1 km, Tuomarilan asema 1,1 km, aseman pysäkki 300 m (linjat 213 ja 213N), Kirstin koulun pysäkki 100 m (linjat 118, 134N, 169,213, 213N, 235N)

Keijo Bragge

LKV, PVS, NHS, kaupanvahvistaja, Myyntipäällikkö

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

050 414 0000

keijo.bragge@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää