Kohdenumero: 80356550 Tapiola, Pohjois-Tapiola, Espoo

Rauduntie 19

Erillistalo,
4 h+k+s+2wc
129 m2
4 h
Valmistunut
1956
Hoitovastike
80 € / kk
Velaton hinta

549 000 €

Myyntihinta

549 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Risto Karjalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, Kaupanvahvistaja, NHS, LVI-INSINÖÖRI

045 133 8888

risto.karjalainen@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

ETSITKÖ 50-LUVUN KAUNOTARTA, joka kutsuu perhettäsi kokemaan historiaa ja samalla nauttimaan nykyajan mukavuuksista. Arvostatko turvallista kotiseutua? MEILLÄ ON LOISTAVA EHDOTUS: Tapiolan pientaloalueella on nyt tarjolla perinteikäs rintamamiestalo RYHDIKÄSTÄ 21.

5 KUNTOTARKASTETTUA PERINNETALOA ON NYKYAIKAISTETTU mm.
Salaojaremontti ja viivästyslinjan asennus 2022
Noblessa keittiön asennus 2023
Ilmalämpöpumpun asennus 2021
Sähköauton 22 kW latausyksikön asennus 2021
Öljysäiliön tarkastus ja sisäpuolen lasikuitupinnoitus 2017
Käyttövesiputkien ja pääviemärin uusinta 2014
jne.

HYVÄ POHJARATKAISU
Rakennuksen sisääntulokerroksessa on keittiö-ruokailutila- olohuone yhdistelmä, jossa on hyvät puitteet perheen yhteisille hetkille niin arjessa kuin juhlapäivinäkin. Lisäksi tässä kerroksessa on oma wc ja tunnelmaa syksyn sateisiin sekä talvipakkasiin tuo olohuoneen uunin rauhoittava ääni ja lämpö.
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, wc ja pukeutumistila / vaatehuone.
Kellarikerroksessa sijaitsee pesuhuone kodinhoitotiloineen, sauna, erillinen wc ja mahdollisuuden vakka askarteluhuoneeksi. Tähän kerrokseen on myös oma sisäänkäynti suoraan ulkoa.

MAINO POHJOIS-TAPIOLAN ALUE
Laajalahti, Villa Elfvikin luonnonsuojelualue ja meri 1 km päässä.
Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat hyvät ja alueen luonto on viehättävä. Vieressä Pyhäristin puisto, Silkkiniitty, Tapiolan golfkenttä, lenkkipolut ja hiihtoladulle pääsee miltei kotiovelta.
Läheisen Pohjantorin palveluiden lisäksi Tapiolan keskustassa on uudenlainen kauppakeskus Ainoa, mikä palvelee aamusta iltaan runsaine palveluineen.
Erinomaiset bussiyhteydet mm. Tapiolan metroasemalle ja Leppävaaraan. Raidejokerin pysäkki kävelyetäisyydellä ja omalla autolla jouhevat yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.
Linja-autolla 111 Aalto-yliopiston metroasemalle 10min, kävellen 20min.

TÄÄLLÄ LASTEN ON TURVALLISTA ELÄÄ JA KASVAA.
Harrastuksista kiinnostuneelle on tarjolla mm. Jäähalli, urheilukentät, Esportcenter ja Arena-halli. Tapiola on Espoon kulttuurinen keskus, sillä siellä sijaitsevat Espoon kulttuurikeskus
(jossa muun muassa Tapiola Sinfonietta toimii), Espoon kaupunginmuseo (WeeGee-talossa), Espoon Kaupunginteatteri, sekä Emma, Espoon modernin taiteen museo.
Alle kilometrin säteellä on kolme päiväkotia ja Pohjois-Tapiolan koulu. Paljon mukavia naapureita lapsiperheineen. Täältä lapsesi saa helposti uusia kavereita.

risto.karjalainen@remax.fi tai 045 133 8888. Vaihtomahdollisuus. Tervetuloa tutustumaan, ehkä tässä on uusi omakotitalosi?

Lisätiedot ja yhteydenotot
Risto Karjalainen

045 133 8888, risto.karjalainen@remax.fi

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

y-tunnus: 1537501-6

Jaa linkki
Osoite:
Rauduntie 19 02130 Espoo
Kaupunginosa/kylä:
Tapiola, Pohjois-Tapiola
Kohdenumero:
80356550
Kerros:
3/3
Asuintilojen pinta-ala:
129 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
25 m2
Kokonaispinta-ala:
154 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Yhtiöjärjestyksessä ja isännöitsijäntodistuksessa 129 m2. Lisäksi muuta tilaa arviolta noin 25 m2.
Huoneet:
4 h+k+s+2wc
Huoneluku:
4
Kohteen tyyppi:
Erillistalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
Noblessa laatukeittiö integroituvine kodinkoneineen, 2023
Keittiön varusteet:
Astianpesukone (Integroitu, Miele), uuni (integroitu, whirlpool), jääkaappipakastin (integroitu, whirlpool), liesi (keraaminen liesi induktiolla ja tuulettimella, bora) ja mikroaaltouuni (whirlpool)
Kylpyhuoneen varusteet:
Suihku
Parveke:
1
Asunnossa sauna:
1
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
549 000 €
Neliöhinta:
4 255,81 €/m2
Yhtiövastike:
80 €
Hoitovastike:
80 €
Vesimaksu:
15 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista:
Vesimaksut (Arvio 15 € / henkilö) peritään kunkin huoneiston osalta huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan. Huoneisto maksaa vuosittain jyvitetyn osuuden kiinteistöverosta ja oman kiinteistön täysarvovakuutuksen. Vastikkeena peritään yhtiön välittömään hallintaan jäävien tilojen ja alueiden energiakustannukset sekä niihin kohdistuvat verot ja julkiset maksut. Kiinteistövero noin 1.000 € / vuosi. Lämmityskulut arviolta noin 300-350 € / kk. Jätehuolto noin 10-20 € / kk. Huoneiston osakkaat vastaavat kaikesta huoneistossaan ja hallinta-alueeseensa tehdyistä rakentamisesta, kunnossapidosta ja hoidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista, rakennuksen kohdistuvasta verosta ja julkisista maksuista. Katso yhtiöjärjestyksen 5 pykälää
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Noblessa laatukeittiö integroituvine kodinkoneineen, 2023
Keittiön varusteet:
Astianpesukone (Integroitu, Miele), uuni (integroitu, whirlpool), jääkaappipakastin (integroitu, whirlpool), liesi (keraaminen liesi induktiolla ja tuulettimella, bora) ja mikroaaltouuni (whirlpool)
Liesi:
Keraaminen ja induktio
Lattiamateriaalit:
Lauta
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen varusteet:
Suihku
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Kiuas:
Sähkökiuas
Kodinhoitohuone
Lattiamateriaalit:
Laatta
Olohuone
Lattiamateriaalit:
Lauta
Makuuhuoneet
Lattiamateriaalit:
Lauta
Muut tilat ja varustelu
Parveke:
1
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Rauduntie 19
Kiinteistötunnus:
049-016-0040-0008
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Asukkaat
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Omatoiminen
Isännöitsijätoimisto:
Omatoiminen
Isännöitsijän nimi:
Esa Autio
Katuosoite:
Rauduntie 19 C
Postinumero:
2 130
Postitoimipaikka:
Espoo
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2022-06-02
Valmistumisvuosi:
1956
Käyttöönottovuosi:
1956
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Puu
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Pelti
Lämmitysjärjestelmä:
Öljy ja Vesikeskus
Huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan autopaikka:
Pistokkeellinen pihapaikka
Autokatokset:
3
Sähköpistokepaikkoja:
5
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Nopea, 22 kW sähköauton latausasema
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asuinhuoneistot:
4
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Taloyhtiön lainojen otto edellyttää yhtiökokouksen yksimielisen päätöksen lisäksi kaikkien osakkeenomistajien suostumuksen. Kiinnitysten hakeminen yhtiön omistamaan tonttiin ja näiden kiinnitettyjen velkakirjojen panttaaminen lainojen vakuudeksi edellyttää yhtiökokouksen yksimielisen päätöksen lisäksi kaikkien osakkeenomistajien suostumuksen.
Osakenumerot:
1-100
Tontin pinta-ala:
1891 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Vireillä olevat kaavamuutokset mm.: Valkjärventien täydennysrakentaminen (noin 400 m tontilta). Tavoitteena on muuttaa liike- ja toimistorakennusten korttelialue asuinkerrostalojen korttelialueeksi. Nykyiset rakennukset puretaan. Uusi rakentaminen on aiempaa tehokkaampaa. Mittakaava sovitetaan kaupunkikuvallisesti ympäröivään pientalovaltaiseen alueeseen. Kaavaehdotus nähtävillä 13.11.–13.12.2023. Kaava etenee hyväksymiskäsittelyyn arviolta keväällä 2024. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/valkjarventien-taydennysrakentaminen Hoivatiloja tai asuinrakentamista Pohjois-Tapiolan Tietäjäntiellä (n. 400 m tontilta). Tietäjäntien päässä sijaitseva liikerakennus muutetaan ikääntyneiden hoivatiloiksi tai liikerakennus puretaan ja rakennetaan asuinkerrostalo. Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä valmisteluaineisto tulevat nähtäville arviolta syyskaudella 2024. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/hoivatiloja-tai-asuinrakentamista-pohjois-tapiolan-tietajantiella Tapiolassa Spektrin autopaikoitusalueen kehittäminen (n. 400 m tontilta). Kaavoituksen tavoitteena on kehittää Spektrin autopaikoitusaluetta. Pysäköintilaitosten rakentamisen myötä alueen käyttöä on mahdollista tehostaa ja sijoittaa sinne myös asuntorakentamista. Alueesta on tehty kolme erilaista ideasuunnitelmaa, miten parkkihallit ja uudet asuinrakennukset sijoitteellaan alueelle. Viheryhteyksiä ei unohdeta. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävillä 27.12.2021 – 25.1.2022. Tutustu aineistoon kohdassa Valmisteluvaihe. Kaava etenee ehdotusvaiheeseen arviolta keväällä 2025. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/tapiolassa-spektrin-autopaikoitusalueen-kehittaminen
Lähipalvelut
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Julkinen liikenne mm. Linja-autopysäkit 111, 113, 523 (alle 10 min kävely), 212, 213, 213N, 548 (alle 20 min kävely), 213X (33 min kävely). Pikaratikan 15 pysäkille noin 17 minuuttia kävellen (ns. Raide-Jokeri, joka otettiin käyttöön 2023 lopulla). Tapiolan metroasemalle noin 15 minuuttia linja-autolla, ja Aalto-yliopiston metroasemalle noin 33 minuuttia kävellen. Leppävaaran juna-asemalle noin 27 minuuttia linja-autolla tai pikaratikalla.

Risto Karjalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, Kaupanvahvistaja, NHS, LVI-INSINÖÖRI

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

045 133 8888

risto.karjalainen@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää