Kohdenumero: 80359385 Tuomarila, Espoo

Luhtatie 20

Paritalo,
5h+k+takkahuone+askh+2wc+ph+s+khh+ak+var
166
7 h
Valmistunut
1974
Hoitovastike
249 € / kk
Velaton hinta

375 000 €

Myyntihinta

375 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Kristiina Pelto

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja

040 508 1250

kristiina.pelto@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Muuttovalmis lapsiperheen unelmakoti rauhallisella Tuomarilan pientaloalueella!

Upea kaksikerroksinen paritaloasunto, joka hurmaa hyvin suunnitellulla pohjaratkaisulla sekä suurilla huoneilla. Taloyhtiössä on tehty kattavasti remontteja vuosien varrella. Asunnon sisääntulokerrokseen on tehty vuonna 2018 muutostyönä uima-altaan poistaminen, jonka myötä on saatu noin 40 m2 lisää käytettävää tilaa. Rakennusajalle tyypilliset piirteet, kuten mosaiikkiparketti ja laudoitetut katot, on remonteissa pääosin säilytetty. Nykyiset asukkaat ovat viihtyneet tässä asunnossa lähes 35 vuotta ja remontoineet kotiaan säännöllisesti.

Heti sisään astuessa asunnon avarat tilat kiinnittävät katsojan huomion: ei huolta etteikö rattaat ja lasten tavarat mahtuisi eteiseen! Sisääntulokerroksessa on eteisen lisäksi iso lämmin varasto, wc, tilava saunaosasto porealtaineen, takkahuone sekä kaksi huonetta. Pienempi huoneista on työhuoneena ja suurempi huone on tällä hetkellä makuuhuoneena. Suuren takkahuoneen syvennyksessä on kuntoilutila, mutta se sopisi hyvin myös etätyöpisteeksi.
Toisessa kerroksessa on suuri olohuone, keittiö ja kodinhoitohuone, kolme makuuhuonetta, joista suurin sopii hyvin myös ruokasaliksi tai kirjastoksi, kaksi vaatehuonetta, wc ja lasitettu parveke.

Talo sijaitsee mäen päällä. Asunnolla on suojaisa oleskelupiha, jossa voi viettää aikaa vaikka grillaillen. Piha-alue jatkuu myös talon toiselle puolen, jonne voit istuttaa esimerkiksi marjapensaita.
Huoneistolla on käytössään paikka autotallista sekä kylmä ulkovarasto. Huoneiston autotallipaikkaan on päivitetty sähköistys ja siihen voi asennuttaa sähköauton latausaseman.

Asunnossa on tilaa suurellekin perheelle ja useita etätyöhuoneiksi sopivia tiloja. Sähkölämmityksestä huolimatta huoneistossa on pienet asumiskustannukset: hoitovastike on vain 249 €/kk, sähkönkulutus on ollut noin 17 000 kWh/v. Ilmalämpöpumput kummassakin kerroksessa viilentävät helteellä ja lämmittävät talvella.

Kahden paritalon yhtiö on hyvin hoidettu. Taloyhtiön tontilla on metsikkö, jollaista tuskin tulee vastaan monessa muussa kohteessa.

Tällaisia kohteita on harvoin tarjolla! Ota yhteyttä ja mennään katsomaan olisiko tässä tuleva kotisi.

Tuomarila on rauhallinen alue, josta pääset autolla nopeasti vaikkapa Helsingin keskustaan. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät ruokakaupat. Alueella on useita päiväkoteja, lähin alle 300 metrin päästä sekä remontoitu Tuomarilan koulu.
Alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet: hiihtoladuille, patikkapoluille sekä marja- ja sienimetsään Espoon keskuspuistoon pääset melkein kotipihalta. Julkisella liikenteellä kuljet kätevästi bussilla tai junalla: juna-asema ja bussipysäkit löytyvät kävelymatkan päästä. Tuomarila on aivan Turunväylän tuntumassa, ja sieltä on helppo liikkua omalla autolla moneen suuntaan.

Beautiful, bright semi-detached house in the popular residential area Tuomarila for sale. Apartment has a great layout in two floors. Downstairs you can find sauna, bathroom with jacuzzi, separate toilet, storage, fireplace room and two separate rooms that are currently in use as a bedroom and an officeroom. Upstairs you can find livingroom, kitchen, utility room, three bedrooms, toilet and glazed balcony. There are plenty of nature nearby (Espoon Keskuspuisto). Grocery stores are near aswell daycares and renovated Tuomarila's school. Espoo International School is also by bus only about 10 minutes bus trip away. Ideal location, excellent connections and public transport by bus and train. Very peaceful surroundings, yet you can find many activities. Houses like these are rarely in the market! Book your own private showing. Welcome!

YHTEYDENOTOT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Kristiina Pelto, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV | 040 508 1250 | kristiina.pelto@remax.fi
Service also in English.

Onko oma asunto myymättä tai rahoitus uupuu? Anna ammattilaisen auttaa, ota minuun yhteyttä ja sovitaan aika asuntosi maksuttomaan hinta-arvioon.

Tämä on Internetin-kohdeilmoitus. Pyydä virallinen myyntiesite välittäjältä.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Kristiina Pelto

040 508 1250, kristiina.pelto@remax.fi

RE/MAX Power | Kiinteistönvälitys Aurora LKV Oy

y-tunnus: 3196072-5

Jaa linkki
Osoite:
Luhtatie 20 02760 Espoo
Kaupunginosa/kylä:
Tuomarila
Kohdenumero:
80359385
Kerros:
1/2
Asuintilojen pinta-ala:
166
Muiden tilojen pinta-ala:
0
Kokonaispinta-ala:
166
Lisätietoja pinta-alasta:
0
Huoneet:
5h+k+takkahuone+askh+2wc+ph+s+khh+ak+var
Huoneluku:
7
Kohteen tyyppi:
Paritalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Heti
Keittiön kuvaus:
Puustellin keittiö, joka on uusittu vuonna 2015. Varustus: Festivon pakastin ja kylmiö, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin (hormi), astianpesukone, integroitu mikro ja lattialämmitys Lattiapinnat: laatta. Seinäpinnat: maalattu, välitilassa isot laatat. Työtasot: tammi.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Alakerran pesuhuoneen lattiassa laatta ja seinät kaakeloitu. Varustus: kaksi suihkua, poreamme, kaapisto ja lattialämmitys.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Yläkerran olohuoneesta ja alakerran aulasta näkymät etupihalle/Luhtatien puolelle. Muista ikkunoista piha-alueelle.
Asunnossa sauna:
1
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
375 000 €
Velkaosuus:
0 €
Neliöhinta:
2 259,04 €/m2
Yhtiövastike:
249 €
Hoitovastike:
249 €
Vesimaksu:
12 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista:
Vesi sisältyy vastikkeeseen: taloyhtiöllä on oma porakaivo, joten vedestä ei erillistä maksua. Jätevesimaksu 12 euroa/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Sähkönkulutus, sisältäen käyttösähkön: 17 680 kWh / vuonna 2022. Käytössä kummassakin kerroksessa oma ilmalämpöpumppu. Takka ei juurikaan ollut käytössä vuonna 2022.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Puustellin keittiö, joka on uusittu vuonna 2015. Varustus: Festivon pakastin ja kylmiö, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin (hormi), astianpesukone, integroitu mikro ja lattialämmitys Lattiapinnat: laatta. Seinäpinnat: maalattu, välitilassa isot laatat. Työtasot: tammi.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Alakerran pesuhuoneen lattiassa laatta ja seinät kaakeloitu. Varustus: kaksi suihkua, poreamme, kaapisto ja lattialämmitys.
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Kiuas:
Sähkökiuas
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Kaksi erillistä wc:tä. Alakerran wc: Lattiapinnat: laatta. Seinäpinnat: kaakeli. Varustus: wc-istuin, peili, peilikaappi, allas, allaskaappi, bidee-suihku ja lattialämmitys. Yläkerran wc: Lattiapinnat: laatta. Seinäpinnat: kaakeli. Varustus: wc-istuin, peili, allas, allaskaappi, bidee-suihku ja lattialämmitys.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen lisätiedot:
Lattiapinnat: laatta. Seinäpinnat: maalattu. Varustus: Puustellin kaapistot, pesuallas, lattiakaivo, pesukoneliitäntä, pöytätaso ja lattialämmitys. Kodinhoitohuoneen ikkunan tilalle on mahdollista asentaa ovi ja saada kulku ulos takapihalle. Muutos vaatii taloyhtiön ja rakennusluvan hyväksynnän, naapuriasunto on kyseiselle muutokselle luvan saanut.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Alakerran takkahuoneessa lattiassa vinyyli ja seinät maalattu. Yläkerran olohuoneessa lattiassa parketti ja seinissä lasikuitutapetti. Takkahuoneessa on alun perin ollut iso uima-allas, joka on poistettu käytöstä, mutta sen voi halutessaan palauttaa käyttöön remontin avulla.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Alakerran makuuhuoneessa lattiassa vinyyli ja seinät maalattu. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, joissa lattiassa parketti ja seinissä tapetti.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Alakerrassa: työhuone, varasto, eteinen ja tuulikaappi. Alakerran työhuoneessa lattiassa vinyyli ja seinät maalattu. Varaston lattiassa muovimatto, seinät maalattu. Tuulikaapin ja eteisen lattia laatoitettu, seinissä maalattu tiilipinta ja maali. Yläkerrassa: kaksi vaatehuonetta.
Takkatiedot:
Takka
Parveke:
1
Terassi:
1
Lisätietoja terassista:
Terassilla kivilaatoitus.
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Kylmä ulkovarasto, kaapistot, vaatehuone ja lämmin varasto alakerrassa.
Lisätietoja säilytystiloista:
Iso ulkovarasto, jossa kätevä nikkarointitila. Varaston koko toimeksiantajan mittauksen mukaan noin 14 m2.
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Lisätietoja kunnosta:
Huoneiston remonttien yhteydessä kosteusmittaukset tehty (keittiö, pesuhuone). Ei löytynyt kosteutta.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu:
Normaali irtaimisto.
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Suvelan Kalliorinne
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Asukkaat
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Tällä hetkellä lumenluonnissa jaettu vuoroviikot asukkaiden kesken. Kesäaikaan taloyhtiö on palkannut puutarhurin hoitamaan mm. ympärysaitaukset parkkialueelta ja yhteisaluetta.
Isännöitsijän nimi:
Pertti Kauppinen
Sähköposti:
pertti.kauppinen@saunalahti.fi
Puhelinnumero:
405 169 302
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2023-06-25
Valmistumisvuosi:
1974
Käyttöönottovuosi:
1974
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Puu ja tiili
Kattotyyppi:
Pulpettikatto
Katemateriaali:
Huopa
Lämmitysjärjestelmä:
Ilmalämpöpumppu ja sähkö
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Vesijohto:
Kaivo
Viemäröinti:
kunnan
Taloyhtiössä on:
Huoneistokohtaiset varastot ja ulkovarasto (taloyhtiön yhteinen varasto, jossa puutarhanhoitovälineet.)
Huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan autopaikka:
Katospaikka
Lisätietoja autopaikasta:
Myyjän käytössä autotallipaikka, paikasta ei makseta vastiketta.
Piha-autopaikat:
4
Autotalleja:
4
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Iso autotalli, jossa jokaiselle oma paikka ja ovi. Lisäksi tilaa parkkeerata autotallien eteen (4 kpl ulkopaikkoja). Sähköautojen latausasemia varten tehdään sähkövedot, jokaiseen autotallipaikkaan. A-asunnon osalta tämä on tehty ja osakas voi kustannuksellaan asennuttaa sähköauton latausaseman, johon sähkö johdetaan oman sähkömittarin kautta. Jokainen osakkeenomistaja vastaa oman autotallinsa oven korjauksesta ja kunnossapidosta.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
E2018
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2024
Asbestikartoitus:
1
Lisätietoja asbestikartoituksesta:
Taloyhtiössä tehty asbestikartoitus parvekeremontin yhteydessä. Osakkeenomistaja tehnyt asbestikartoituksen alakerran kylpyhuoneremontin yhteydessä. Kummassakaan tutkimuksessa ei ole löytynyt asbestia. Raportit saatavilla välittäjältä. Asuinrakennus on valmistunut ennen vuotta 1994. Välitysliike kehottaa ostajaa tutustumaan vuonna 2016 uudistuneeseen asbestilakiin huolellisesti ennen mahdollisten saneeraustoimenpiteiden aloittamista.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2023 - Vialliset sähköpatterit B-asunnon alakerrassa korvattu ilmalämpöpumpulla. - A-asunnon autotallipaikkaan on asennettu valmius sähköauton latauslaitteelle. Kahden auton lataus mahdollista (yksi tallissa ja toinen ulkopuolella) - D-asunnon kylmiö korvattu jääkaapilla. - Biojätekeräys aloitettu 1.7.2023 2022 - Viemärien ja sadevesikaivojen puhdistus (autotallin kaivojen tyhjennys ja puhdistus, B-asunnon nurkalla olevan sadevesikaivon salaojan puhdistus) - Vanhojen koivujen poisto D-asunnon nurkalta. - Sammaleen poisto katoilta 2021 - A-asunnon jätevesiputken halkeaman korjaus - Jätevesiputkiston sukitus molemmissa taloissa ja rakennusten välillä - A- ja B-asunnon parvekkeiden korjaus: laatoituksen ja kaiteen uusiminen - A- ja B- asunnon numerovalojen uusiminen - Lahojen koivujen poisto autotallin ja B-asunnon välistä 2020 - Ovikorjauksia - D-asunnon terassin oven korjaus - Ulkovaraston ovien (5 kpl) pintapaneloinnin uusinta ja ovien pintakäsittely - Porakaivon betoniosan tiivistys ja uuden vesitiiviin kannen hankinta - Lahon koivun poisto B-asunnon edestä 2019 - Kaide parkkipaikalta lähtevään portaaseen - Vesitutkimus - Porakaivon kunnostus, puhdistus ja desinfiointi, vesianalyysi 2018 - A- ja C-asunnon vialliset sähköpatterit vaihdettiin - A-asunnon alakerran kylmä- ja kuumavesiputkien uusiminen - Nurmikko- ja pensaskorjaukset edellisen syksyn putkiremontin jäljiltä - Laitehuoneen vesijohtojen rautaputkien uusiminen - Autotalliin tulevan kylmävesiputkiliitoksen tiivistys 2017 - A-asunnon huippuimurin ja säätäjän vaihto - B-, C- ja D-asuntojen kylmä- ja kuumavesiputkien uusiminen. Kylmävesiputkien vaihto laitehuoneen ja AB- ja CD-talojen välillä. B-asunnon uima-altaan putkia ei vaihdettu. - Kaikkiin asuntoihin uudet lämminvesivaraajat - Kaikkiin asuntoihin vesimittarit 2016 - B-asunnon huippuimurin ja säätäjän vaihto - Uuden jätevesiliitännän rakentaminen omalla tontilla autotallin nurkalta suoraan Luhtatiellä olevaan HSYn kaivoon -Muuta -vesianalyysi -kattojen tiivistyshuolto (Icopal) -kadun varren nurmikon korjaus (Espoon kaupunki) -D-asunnon piipuun asennettu suojahattu -naapuritaloyhtiön rajalla olevat vaaralliset lahopuut (3 kpl) kaadettiin 2015 - A- ja B-asunnon parvekkeen metallirungon ruostuneen alaputken peittokorjaus - A-asunnon kylmiön korvaus irtokylmiöllä - A-asunnon keittiöremontin yhteydessä tehty kuuma- ja kylmävesiputkien vaihto yläkerran osalta - Sähköpattereita vaihdettu C- ja D-asunnoissa - Tiilipintojen korjausta kaikissa rakennnuksissa - Kivijalkakorjaukset ja kivijalkamaalaus kaikissa rakennuksissa - Vesivuotoilmaisimet kriittisiin paikkoihin: pesukoneiden alle, lämminvesivaraajan alle (jos ei ole lattiakaivoa) - Pienet kattoikkunat vaihdettu D-asunnon osalta 2014 - Parkkipaikan lauta-aita kyllästetty - Autotallin katto A-asunnon autotallin osalta primeri-käsitelty - B-asunnon ulkokaton sammaleen poisto - TV-antenniliitäntävahvistimien vaihto 2012 - Kadunvarren kuusiaidan korvaus kivimuurilla ja pensasaidalla - Laitehuoneen sulkuhanojen uusiminen 2007 - Tiilipintojen ehostus - Kivijalkamaalaus 2006 - Paineastian uusinta laitehuoneessa 2001 - Porakaivon pumpun uusinta - Putken uusinta porakaivosta laitehuoneeseen 1999 - Tontin länsipäädyn tukimuuri rakennettiin - C-asunnon pesuhuoneeseen uudet vesieristeet ja putket 1993 - A- ja B-asunnon piippujen korjaus ja suojahattujen lisäys 1992 - Kattoremontti: uusi huopakatto kaikkiin rakennuksiin 1991 - Räystäskourujen uusinta - Lämminvesivaraajat uusittu
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Ei tiedossa olevia tulevia isoja remontteja, vain huoltotoimenpiteitä. Taloyhtiön kunnossapitotarveselvityksen mukaisesti vuosille 2024-2028: 2024: - Kylmiön poisto B- asunnosta. - Tontin autotallin päädyssä olevan kuusiaidan poisto ja korvaaminen. - D-asunnon kattokuvun ja yhden ikkunan tiiveys tarkistetaan. 2025-2027: -Sähköautojen akkujen latausjärjestelmän kaapelointi niin, että lataussähkö mitataan kunkin asunnon oman sähkömittarin kautta. (A-asunnon autotalliin muutos tehty v-2023.) Osakas voi itse hankkia sähköauton latauslaitteen ja asennuttaa sen omalla kustannuksellaan. - Tontin A-asunnon päädyssä oleva ruusupensasaidan korvaamistarve selvitetään. - Autotallin ilmanvaihdon parantaminen tai kosteudenpoistolaite. - Ohjataan yläpihan vedet parilla kourulla kuusiaidan suuntaan. Tämän lisäksi muut kunnossapitotoimenpiteet: ikkunoiden puuosien käsittely (A-asunnossa tehty vuonna 2019), kasvien poistoa kivijalan vierestä, yläkattoon lisäeristeen lisääminen (A-asunnossa tehty jo), valokuituliitäntä ja kadun varren asfaltin paikkaaminen. Tarkempaa tietoa suunnitelluista korjauksista taloyhtiön korjaussuunnitelmassa.
Asuinhuoneistot:
4
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Yhtiöllä on täysarvovakuutus.
Osakenumerot:
1-166
Tontin pinta-ala:
2 953
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Kaavoitusviranomainen Espoon kaupunki, puh. 09 816 25000 (vaihde).
Lähipalvelut
Palvelut:
Erinomaiset palvelut: Alepa ja K-market lyhyen kävelymatkan päässä, Espoontorin, Entressen ja Kauniaisten ostoskeskuksiin kolme-neljä kilometriä. Niissä on myymälöiden lisäksi mm. terveyskeskus, apteekki, Alko ja kirjasto. Sellon kauppakeskuksesta 10 minuutin junamatkan päästä löytyy kattavat palvelut.
Koulut:
Remontoitu Tuomarilan koulu 700 metrin päässä. Suurpellossa sijaitsevaan kansainväliseen kouluun (Espoo International School) on suora bussiyhteys ja matka kestää reilut 10 minuuttia.
Päiväkoti:
Lukuisia päiväkoteja, joista lähimpään, Luhtaniityn päiväkotiin matkaa alle 300 metriä.
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Hyvät liikenneyhteydet. Tuomarilan juna-asemalta noin 1,5 kilometrin päästä pääsee junalla Helsinkiin alle puolessa tunnissa. Omalla autolla liikuttaessa pääväyliä pitkin ajaa nopeasti joka suuntaan. Lähimmät bussipysäkit, joilta pääsee mm. Leppävaaraan, Tapiolaan tai Niittykummun metroasemalle, ovat noin 400 metrin päässä.
Piha:
Huoneistolla on käytössä piha-alue. Hallintaperuste: käytäntö. Pihassa nurmi. Takapiha rajattu tuija-aidalla, etupiha rajattu ruusupensailla ja angervoilla. Etupihalla runsaasti pensaita, mäntyjä ja verivaahtera sekä iso alppiruusu.

Kristiina Pelto

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja

RE/MAX Power | Kiinteistönvälitys Aurora LKV Oy

040 508 1250

kristiina.pelto@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää