Kohdenumero: 80373811 Hermanni, Kalasatama, Helsinki

Sörnäistenkatu 19

Kerrostalo,
3h+avok+kph+ransk.parv+lasit.parv
65,5
3 h
Valmistunut
2008
Hoitovastike
288,20 € / kk
Velaton hinta

429 000 €

Myyntihinta

428 638,26 €

Seuraava esittely:
28.09.2024 14:00–14:45

Jaana Saarinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, PVS

044 535 7161

jaana.saarinen@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Tämä kaunis ja valoa tulviva koti halutulla Agroksenmäellä vie sydämen!

Asunto sijaitsee rinteessä 2-kerroksen tasolla korkealla mäen päällä ja asunnosta on upeat avarat ja vehreät näkymät yhtiön aurinkoiselle sisäpihalle sekä suojaisalle takapihalle. Asunto on päätyhuoneisto ja hyvin rauhallinen. Täällä Hermannissa luonto on ympärillä aivan eri tavoin kuin urbaanissa Kalasatamassa.

Kodin sydämenä toimii iso olohuone, jonka saat sisustettua monella eri tapaa. Olohuoneesta on käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle, jossa nautit olostasi aikaisesta keväästä myöhään syksyyn! Parvekkeesta loihdit itsellesi ihanan keitaan keskelle kaupunkia. Kauniissa vaaleassa avokeittiössä on ilo kokkailla ja keittiöön sijoitat myös ison ruokapöydän.

Päämakuuhuoneeseen on käynti ihanien lasisten taittuvien pariovien kautta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös idyllinen ranskalainen parveke. Toinen pienempi makuuhuone toimii erinomaisesti lastenhuoneena, työhuoneena tai vierashuoneena. Molemmat makuuhuoneet sijaitsevat kätevästi myös hieman eri puolilla asuntoa taaten näin omaa rauhaa. Molemmista makuuhuoneesta löytyy vaatekaapistot. Molemmat makuuhuoneet sijaitsevat myös ihanasti talon varjoisammalla puolella, joten ne pysyvät kesälläkin viileinä.

Tilavan eteisen yhteydessä on ikkunallinen kylpyhuone, johon siivilöityy kivasti luonnonvaloa. Kylpyhuoneessa on myös kätevä nurkkaus pyykinpesutornille. Kylpyhuone on myös juuri kosteusmitattu asuntokauppaa varten ennakkoon ja raportti on saatavissa välittäjältä.

Huoneiston kauniit vaaleat vinyylilankusta tehdyt lattiat on remontoitu 2021.

Vuonna 2008 rakennettu hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Huoneistolle kuuluu oma verkkovarasto, joka on kätevästi samassa kerroksessa suoraan huoneistoa vastapäätä. Yhtiön lähimmät saunatilat sekä lastenvaunuvarasto sijaitsevat myös aivan vieressä samassa kerroksessa. Yhtiöllä on myös toiset saunatilat B-portaan ylimmässä kerroksessa, jonka terassilta on upeat näkymät pitkälle aina merelle asti sekä Kalasataman tornitalojen suuntaan. Lisäksi yhtiössä on pesula, kuivaushuoneet ja ulkoiluvälinevarastoja. Taloyhtiön sisäpihalla on viihtyisä ja suojaisa lasten leikkipiha, jonka pihaterassit ovat myös juuri elokuussa kunnostetut. Yhtiön välittömässä hallinnassa on 42 autopaikkaa, jotka ovat vuokrattavissa taloyhtiöltä.

Agroksenmäki on haluttua aluetta ja erityisesti myös lapsiperheiden suosiossa. Aivan talon vieressä sijaitsee lähin päiväkoti Louhi.

Uusi raitiotieyhteys Kalasataman ja Pasilan välillä avautui liikenteelle elokuussa 2024 ja lähin Sörnäistenkadun pysäkki on aivan yhtiön edustalla Hermannin rantatiellä. Kalasataman metrolle (M) ja REDI:in (M) on vain 2 pysäkkiä ja matka taittuu 3 minuutissa. Vastaavasti Pasilan asemalle ja Mall of Triplaan ostoksille on 4 pysäkkiä ja matka-aika 7 minuuttia! Liikenneyhteyksien kehittyessä Hermanni alueena nostaakin nyt entistä enemmän kiinnostustaan!

Pistäydy myös vaikka kävellen tai fillarilla syömässä trendikkään Teurastamon alueen ravintoloissa! Lenkkeilijälle avautuvat upeat ulkoilureitit Vanhankaupunginlahden maisemissa aina Hermannin ja Toukolan rantapuistojen kautta Vanhankaupunginkoskelle ja Lammassaareen asti.

Täällä viihdytään. Viihtyisitkö sinäkin? Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin.

Jaana Saarinen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Kiinteistöarviointimestari PVS
044 535 7161 I jaana.saarinen@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Jaana Saarinen

044 535 7161, jaana.saarinen@remax.fi

RE/MAX Loiste | City Kiinteistönvälitys Oy

y-tunnus: 3170914-3

Jaa linkki
Osoite:
Sörnäistenkatu 19 00580 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Hermanni, Kalasatama
Kohdenumero:
80373811
Kerros:
1/5
Asuintilojen pinta-ala:
65,5
Kokonaispinta-ala:
65,5
Pinta-alan peruste:
0
Lisätietoja pinta-alasta:
0
Huoneet:
3h+avok+kph+ransk.parv+lasit.parv
Huoneluku:
3
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
- Varustus: kaapistot, liesituuletin, keraaminen liesi, kalusteuuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin. - Lattia: vinyyli. - Seinät: maalattu. - Välitila: kaakeli.
Kylpyhuoneen kuvaus:
- Ikkunallinen kylpyhuone. - Varustus: kaapistot, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pk-liitäntä, pyykkikaappi, lattialämmitys. - Lattia: laatta. - Seinät: kaakeli.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Avarat näkymät korkealta rinteen päältä sekä suojaisalle ja aurinkoiselle taloyhtiön sisäpihalle, että vehreälle takapihalle.
Omistusmuoto:
Oma
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
- Yhtiön välittömään hallintaan jäävät jätehuone, VSS-tila/irtaimistovarasto, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot, saunaosastot, pesula, monikäyttötila, kuivaushuoneet ja lastenvaunuvarastot sekä tekniset tilat. - Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV/DNA. - Tietoliikennejärjestelmä: Laajakaista. - Vakuutusyhtiö: LähiTapiola Oy, täysarvovakuutus. - Taloyhtiössä on osakkaille ilmalämpöpumppuohjeet sekä autopaikkasäännöt. YJ 5§: KUNNOSSAPITOVASTUUT - Vastuu alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, mutta joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä rakennettujen tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien huoneistokohtaisten valokatosten, takkojen ja muiden tulisijojen ja niihin liittyvien hormien tms rakenteiden korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. - Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien laitteiden, rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko-, ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. - Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteitön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. - Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin.
Velaton hinta:
429 000 €
Velkaosuus:
361,74 €
Neliöhinta:
6 549,62 €/m2
Yhtiövastike:
294,10 €
Hoitovastike:
288,20 €
Rahoitusvastike:
5,90 €
Vesimaksu:
25 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista:
- Saunamaksu: 20,00 €/kpl/kk. - Autopaikkavuokra: 20,00 €/kpl/kk. - Sähkötolppamaksu: 10,00 €/kpl/kk. - Sähköauton lataussähkö: 0,15 kWh Varsinainen yhtiökokous 30.5.2024: - Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet enintään kahden ylimääräisen hoito- ja/tai pääomavastikkeen keräämiseen tarvittaessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. - Päätettiin, että lainanlyhennysrahastoa kartutetaan enintään lainanlyhennysten ja osakkaiden suorittamien lainaosuussuoritusten määrällä. - Päätettiin, että rakennusrahastoa kartutetaan enintään osakkaiden suorittamien hankeosuuksien määrällä.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
- Varustus: kaapistot, liesituuletin, keraaminen liesi, kalusteuuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin. - Lattia: vinyyli. - Seinät: maalattu. - Välitila: kaakeli.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
- Ikkunallinen kylpyhuone. - Varustus: kaapistot, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pk-liitäntä, pyykkikaappi, lattialämmitys. - Lattia: laatta. - Seinät: kaakeli.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
- Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. - Lattia: vinyyli. - Seinät: maalattu.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
MH 1 (master bedroom) - Varustus: peililiukuovelliset kaapistot, taittuvat lasiset pariovet, ranskalainen parveke. - Lattia: vinyyli. - Seinät: maalattu. MH 2 - Varustus: vaatekaapistot. - Lattia: vinyyli. - Seinät: maalattu.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
ETEINEN - Varustus: peililiukuovelliset kaapistot. - Lattia: vinyyli. - Seinät: maalattu.
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
- Yhtiön välittömään hallintaan jäävät jätehuone, VSS-tila/irtaimistovarasto, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot, saunaosastot, pesula, monikäyttötila, kuivaushuoneet ja lastenvaunuvarastot sekä tekniset tilat. - Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV/DNA. - Tietoliikennejärjestelmä: Laajakaista. - Vakuutusyhtiö: LähiTapiola Oy, täysarvovakuutus. - Taloyhtiössä on osakkaille ilmalämpöpumppuohjeet sekä autopaikkasäännöt. YJ 5§: KUNNOSSAPITOVASTUUT - Vastuu alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, mutta joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä rakennettujen tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien huoneistokohtaisten valokatosten, takkojen ja muiden tulisijojen ja niihin liittyvien hormien tms rakenteiden korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. - Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien laitteiden, rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko-, ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. - Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteitön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. - Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin.
Parveke:
1
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista:
Jokaiselle huoneistolle kuuluu irtimistovarasto.
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Lisätietoja kunnosta:
- Huoneistoon on tehty myyjien tilaamana jo ennakkoon asuntokaupan kosteuskartoitus RS1 (Sustera Group 30.8.2024). - Raportin yhteenveto: Märkätiloissa ei tarkastuksen yhteydessä havaittu pintakosteudentunnistimella viitteitä rakenteellisista vaurioista / käynnissä olevista kosteusvaurioista. - Raportti saatavissa välittäjältä.
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Helsingin Sininen Kuu
Kiinteistötunnus:
91-21-17-1
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Kiinteistöpalvelu KA-PO Oy
Isännöitsijätoimisto:
Aarre Isännöinti Oy
Isännöitsijän nimi:
Thomas Kovanen
Sähköposti:
asiakaspalvelu@aarre.com
Puhelinnumero:
201 986 700
Katuosoite:
Metsänneidonkuja 12
Postinumero:
2 130
Postitoimipaikka:
Espoo
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-09-17
Valmistumisvuosi:
2008
Käyttöönottovuosi:
2008
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Kattotyyppi:
Pulpettikatto
Katemateriaali:
Pelti
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Koneellinen
Hissi:
1
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
- Yhtiön välittömään hallintaan jäävät jätehuone, VSS-tila/irtaimistovarasto, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot, saunaosastot, pesula, monikäyttötila, kuivaushuoneet ja lastenvaunuvarastot sekä tekniset tilat. - Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV/DNA. - Tietoliikennejärjestelmä: Laajakaista. - Vakuutusyhtiö: LähiTapiola Oy, täysarvovakuutus. - Taloyhtiössä on osakkaille ilmalämpöpumppuohjeet sekä autopaikkasäännöt. YJ 5§: KUNNOSSAPITOVASTUUT - Vastuu alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, mutta joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä rakennettujen tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien huoneistokohtaisten valokatosten, takkojen ja muiden tulisijojen ja niihin liittyvien hormien tms rakenteiden korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. - Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien laitteiden, rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko-, ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. - Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteitön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. - Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin.
Piha-autopaikat:
42
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Yhtiön välittömään hallintaan jäävät yhteensä 42 autopaikkaa jakautuen seuraavasti: - 13 sähköauton lataustekniikalla varustettua paikkaa (paikat 1-13), - 26 tavallista autopaikkaa ilman sähköä (paikat 14-40) ja - 2 invapysäköintipaikkaa (paikat 41-42). - Autopaikat ovat vuokrattavissa yhtiöltä. Autopaikkojen varaus- ja jonotustilannetta hallinnoi isännöinti. - Yhtiön asukkailla on oikeus vain yhteen autopaikkaan huoneistoa kohden. Katso tarkemmin yhtiön autopaikkasäännöt!
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
E2013
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Voimassa 17.2.2015-17.2.2025. E-luku: 180.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen 2024-2028 mukaisesti: 2017 IV-hormien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja järjestelmän tasapainotus. 2018 Kuntoarvio (Vahanen Rakennusfysiikka Oy) 2019-2020 Julkisivujen ja parvekkeiden 10-vuotis takuukorjauksia 2020 Talosaunojen lauteiden ja kiukaiden uusiminen 2021 Sähköautojen latausinfran rakentaminen (13 autopaikalle) 2023 Ilmamäärien mittaus ja säätö. 2024 Pihaterassin kunnostus/uusinta (Tehty 08/.2024 ja rahoitettu ylimääräisellä hoitovastikkeella 08/2024).
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen 2024-2028 mukaisesti: 2024 Jätevesi- ja sadevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus 2027 Julkisivusaumojen uusinta (samassa yhteydessä parvekkeiden rappauksien korjauksia) 2027 Vesikaton kermiosuuksien mekaaninen puhdistus ja peltikaton paikkamaalaus 2027 Lämmönvaihtimen uusinta ja patteriverkoston perussäätö 2028 Rakennuksen kuntoarvion päivitys 2028 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö
Asuinhuoneistot:
72
Liikehuoneistojen kokonaispinta-ala:
0
Osakenumerot:
137994-140493
Tontin pinta-ala:
6 323
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
- Tukkutorin alueella on menossa asemakaavamuutos, joka on edennyt osallistumis- ja arviointisuunnitelma vaiheeseen. Suunnitteluperiaatteiden ehdotus tulee nähtäville arviolta syksyllä 2024 ja lautakunta käsittelee asiaa koskevaa ehdotusta arviolta vuoden 2024 loppupuolella. Tarkempi alueen suunnittelu ja asemakaavoitus aloitetaan suunnitteluperiaatteiden valmistuttua. - Tavoitteena on mahdollistaa alueen tukku- ja elintarviketoiminnan jatkuminen alueella sekä alueen kulttuuri- ja tapahtumatoimintojen kehittäminen. Lisäksi alueelle tutkitaan mahdollisuutta sijoittaa asumista sekä viherverkostojen ja eri liikennemuotojen yhteyksien parantamista. Nykyinen Teurastamon alue ja olemassa olevat asuinkorttelit sekä päiväkoti säilyvät nykyisellään.

Jaana Saarinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, PVS

RE/MAX Loiste | City Kiinteistönvälitys Oy

044 535 7161

jaana.saarinen@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää