Kohdenumero: 80370827 Laajasalo, Helsinki

Orisaarentie 6

Rivitalo,
6h, k, rt, th, 2x kph, s, 2x erill. wc, vh, khh, at, p, piha-alue
170
6 h
Valmistunut
1967
Hoitovastike
1 181,50 € / kk
Velaton hinta

629 000 €

Myyntihinta

522 176,77 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Sari Tuomola

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

050 469 0045

sari.tuomola@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Avara ja viihtyisä koti, jossa tilaa on suuremmallekin perheelle, vieraille ja kotitoimistolle.

Tyylikkäästi remontoitu 60-luvun huoneisto, jossa on kunnioitettu myös alkuperäisiä yksityiskohtia. Upean valon tuovat suuret ikkunat, joista voi ihastella vuodenaikojen vaihtelua meri- ja puistonäkymin.
Erillinen keittiö pitkine tasoineen on toimiva ja toteuttaa jokaisen kokin unelman. Kodinhoitohuone helpottaa arkea, säilytystilaa on runsaasti ja talvella autotalli on luksusta.
Terassille osuu aurinko jo puolilta päivin, aamukahvin voi nauttia lasitetulla parvekkeella tai vaikka yläoven portailla.
Yhtiötä on hoidettu hyvin, viime vuonna siirryttiin maalämpöön ja putket (LVIS) on tehty v. 2014. Huoneistolla on alapihalla myös oma sähköauton latauspiste 11 kw.
Huoltoyhtiö pitää pihan siistinä ja tekee lumityöt, taloyhtiöllä on myös oma leikkipaikka.
Sijainti on meren äärellä, aivan Tullisaaren puiston laidalla rauhallisella ja kauniilla alueella, joka tulevan Kruunusillan ansiosta on myös raitiovaunulinjan varrella 2027 mennessä.
Laajasalo on merellinen asuinalue, jossa on huikeat ulkoilumaastot, hyvät pyöräreitit ja helpot bussiyhteydet Herttoniemen metroasemalle. Kruunuvuoren rannasta kulkee lautta keskustaan ympäri vuoden, kunnes Kruunusilta raitiovaunuyhteyksineen keskustaan valmistuu.
Saaren ostoskeskuksessa kävelymatkan päässä ovat ruokakaupat, ravintolat, apteekki, kirjasto ja muut palvelut. Terveyskeskus ja neuvola, Laajasalon peruskoulu sekä Laajasalon kirkko ovat yhtä lähellä. Päiväkoti Yliskylä on korttelin päässä, useita muita päiväkoteja, leikkipaikkoja ja kouluja on lähialueella, mukaan lukien Degerö lågstadieskola ja luomupäiväkoti Kirsikka.
Lähi-Alepa on viiden minuutin etäisyydellä.
Lähimmät venepaikat ovat Yliskylän venekerhossa sekä Pyysaaressa, jossa on mainio kesäravintola. Tullisaaren rannasta pääsee uimaan, kuten myös saaren usealta uimarannalta. Herttoniemenrannassa sekä Kruunuvuorenrannassa on lisäksi talviuintimahdollisuus. Laajasalon palloiluhallilla pääsee pelaamaan tennistä ja padelia, jalkapallokentät ovat sen vieressä ja onpa lähellä pieni golfkenttäkin.

Tervetuloa tutustumaan!
Tiedustelut SARI TUOMOLA, sari.tuomola@remax.fi, 050 4690 045

Lisätiedot ja yhteydenotot
Sari Tuomola

050 469 0045, sari.tuomola@remax.fi

RE/MAX Elegance | Paracasa Oy

y-tunnus: 2624880-5

Jaa linkki
Osoite:
Orisaarentie 6 00840 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Laajasalo
Kohdenumero:
80370827
Kerros:
1/2
Asuintilojen pinta-ala:
170
Muiden tilojen pinta-ala:
92,5
Kokonaispinta-ala:
262,5
Pinta-alan peruste:
0
Lisätietoja pinta-alasta:
0
Huoneet:
6h, k, rt, th, 2x kph, s, 2x erill. wc, vh, khh, at, p, piha-alue
Huoneluku:
6
Kohteen tyyppi:
Rivitalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
HTH:n keittiökaapit, tasot terästä ja laminaattia, induktioliesitaso, kalusteuuni, Festivo kylmäkeskus (jääkaappi/ pakastin), integroitu astianpesukone, liesituuletin hormiin huippuimurilla, mikroaaltouuni, lattiat Forbo linoleumi ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Yläkerran kph: kuivauspatteri, suihku, suihkuseinät, allas, laatikostot, peili, wc-istuin (seinämalli), seinät kaakeloitu, lattia laattaa, lattialämmitys ja ikkuna. Alakerran kph: 2 x sadesuihku, ikkuna, kuivauspatteri, seinät kaakeloitu, lattia laattaa ja lattialämmitys.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Vehreät näkymät Yliskylänlahden yli Herttoniemenrantaan ja vinosti Tullisaaren puiston suuntaan, toiseen suuntaan yhtiön piha-alueelle.
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Seinät paneloitu, lattia laattaa, puulämmitteinen kiuas.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
629 000 €
Velkaosuus:
106 823,23 €
Neliöhinta:
3 700 €/m2
Yhtiövastike:
2 478,60 €
Hoitovastike:
1 181,50 €
Rahoitusvastike:
1 297,10 €
Vesimaksu:
Vesimaksuennakko 18 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista:
Rahoitusvastike koostuu kolmesta eri lainasta: Pov 4 putkisaneeraus 836,40 €/ kk Pov 5 ulkomuurien korjaukset 166,60 €/ kk Pov 7 maalämpöurakka 294,10 €/ kk
Keittiö
Keittiön kuvaus:
HTH:n keittiökaapit, tasot terästä ja laminaattia, induktioliesitaso, kalusteuuni, Festivo kylmäkeskus (jääkaappi/ pakastin), integroitu astianpesukone, liesituuletin hormiin huippuimurilla, mikroaaltouuni, lattiat Forbo linoleumi ja seinät maalattu.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Yläkerran kph: kuivauspatteri, suihku, suihkuseinät, allas, laatikostot, peili, wc-istuin (seinämalli), seinät kaakeloitu, lattia laattaa, lattialämmitys ja ikkuna. Alakerran kph: 2 x sadesuihku, ikkuna, kuivauspatteri, seinät kaakeloitu, lattia laattaa ja lattialämmitys.
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Seinät paneloitu, lattia laattaa, puulämmitteinen kiuas.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Yläkerran wc: wc-istuin (seinämalli), allas, bideesuihku, laatikostot, peilikaappi, seinät kaakeloitu ja lattia laattaa. Alakerran wc: wc-istuin, bideesuihku, peilikaappi, allas, laatikosto, ikkuna, seinät kaakeloitu ja lattia laattaa.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen lisätiedot:
Ikkunallinen kodinhoitohuone, allas, taso, kaapit, laatikosto, pk-liitäntä, seinät maalattu ja lattia laattaa. Kodinhoitohuoneen jatkeena on kylmähuone/ varasto (ei koneistettu), jossa hyllyt ja viinikaappi.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Lattia parkettia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Yläkerrassa 3 mh, seinät maalattu ja lattiat parkettia. Alakerrassa 2 mh, molemmissa seinät maalattu ja lattiat Forbo linoleumi, toisen makuuhuoneen linoleumin päällä on kokolattiamatto.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Alakerran halli/ eteinen: kiinteä naulakko, jonka alla mittatilaustyönä tehty kenkälokerikot, hyllyt ja päällä taso. Lattia laattaa ja seinät maalattu.
Takkatiedot:
Takka
Parveke:
1
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Kaapistot ja alakerrassa iso varastohuone ja portaiden alla erillinen pienempi varasto.
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Orisaarentie 5-6
Kiinteistötunnus:
91-49-53-1
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Kotikatu Laajasalo
Isännöitsijätoimisto:
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy
Isännöitsijän nimi:
Christian Boman
Sähköposti:
christian.boman@kiinteistotahkola.fi
Puhelinnumero:
207 488 249
Katuosoite:
Turvalaaksonkaari 2 3.krs
Postinumero:
1 740
Postitoimipaikka:
Vantaa
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-08-21
Valmistumisvuosi:
1967
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Kattotyyppi:
Pulpettikatto
Katemateriaali:
Huopa
Lämmitysjärjestelmä:
Maalämpö
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Taloyhtiössä on:
Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja keskusantenni, valokuitukaapeli
Huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan autopaikka:
Tallipaikka
Lisätietoja autopaikasta:
Pihapaikka, jossa tällä huoneistolla sähköauton latauspiste 11 kw.
Piha-autopaikat:
20
Autotalleja:
20
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
B2018
Kuntotutkimus tehty:
2022-10-20
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2023
Lisätietoja kunnossapitotarpeesta:
KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2024-2028: 2024-2027 Asuntojen ulko-ovien ja autotalliovien kunnossapitotoimenpiteitä 2024 Ilmanvaihdon toimivuuden selvittäminen, lämmitysverkoston uusimisen hankesuunnittelu, ikkunoiden kuntokartoitus. 2026-2028 Lämmitysverkoston uusiminen 2028 Kattopinnoitteen kuntokartoitus 2025-2026 Ikkunoiden ja ulko-oven uusiminen 2029 Kattopinnoitteen tarkastus
Asbestikartoitus:
1
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2023 Maalämpöön siirtyminen, leikkipaikan kunnostaminen, 2022 ulkomuurien kosteusvauriourakan sisäpuoliset korjaukset, kuntotutkimus ja PTS päivitys, 2021 asfalttikorjauksia, pihavalaistuksen parantaminen, autotallien kynnysten korjaus (ensimmäinen vaihe), 2020-2021 maanvaraisten seinien kosteusvaurioiden korjaus, ulkomuurien kosteusvauriourakan toteuttaminen, 2020 ulkomuurien kosteusvauriourakan suunnittelu, viemäreiden kuvaukset ja toimenpide ehdotukset, 2019 VSS tilan pintatyöt, julkisivuhankkeen takuutarkistus, 2018 sadevesikaivojen saattolämmitys, VSS tilan vesivahinko ja suoritetut korjaustoimet, hormikorjaukset, viemäreiden kuvaukset, 2017 julkisivuremontti, 2015 Orisaarentien taloyhtiöitten yhteisvastuullisen jätevesipumppaamon paineviemärin korjaus, 2014 putkiremontin (LVIS) toteutus ja loppuun saattaminen, 2013 putkiremontin (LVIS) toteutussuunnitelman teettäminen, 2012 Orisaarentien asuntoyhtiöitten yhteisvastuullisen jätevesipumppaamon saneeraus, putkiremontin (LVIS) hankesuunnitelman teettäminen, 2010 patteriverkoston perussäätö, 2009 kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen, 2006 vesikaton korjaukset, 2004 lämmitysverkon osittainen uusinta, 2002 antennijärjestelmän digitalisointi, 2001 väestösuojan sisäpuolinen salaojitus, 2000 leikkipaikka, 1999 asfaltin kunnostus, 1993 lämmönvaihdin uusittu.
Asuinhuoneistot:
20
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan erikseen pyytää tasauslaskutusta. Kaikkiin asuntoihin on asennettu sähöautolatauksen valmius. Muutostyön kautta osakas voi asentaa latauslaitteiston. Osakas vastaa kaikista asennukseen ja ylläpitoon liittyvistä kustannuksista. Lain mukaan purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkamista jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994. Jos osakas aikoo remontoida tällaisessa talossa olevaa huoneistoaan, hänen tulee teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin.
Osakenumerot:
3231-3400
Tontin pinta-ala:
10 436
Tontin omistus:
Vuokra
Maanvuokraaja:
Helsingin kaupunki
Tontin vuosivuokra:
22 663 €
Tontin vuokra-aika päättyy:
2025-12-31
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Helsingin kaupunki

Sari Tuomola

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Elegance | Paracasa Oy

050 469 0045

sari.tuomola@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää