Kohdenumero: 80308549 Länsi-Pakila, Helsinki

Jakokunnantie 19

Paritalo,
5h+avok+rt+khh+s+at+var
145 m2
5 h
Valmistunut
Hoitovastike
597,60 € / kk
Velaton hinta

619 000 €

Myyntihinta

619 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Sakari Mattila

Myyntineuvottelija, KiLAT

044 534 0037

sakari.mattila@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Nyt myynnissä vuonna 2021 kauttaaltaan laadukkaaksi saneerattu yksitasoinen koti! Tähän kotiin on vaikea olla ihastumatta! Suuret ikkunat, valoisuus, pintamateriaalit ja yksitasoisuus tekee tästä kodista täydellisen suuremmalekin perheelle. Omalle suljetulle ja helppohoitoiselle pihalle voit päästää lapset turvallisesti leikkimään.

Pihalta löytyy mm. kolme omenapuuta, leikkimökki sekä varasto. Sekä olohuoneesta, että yhdestä asunnon makuuhuoneista on käynti pihalle.

Asunnon perustavan saneerauksen yhteydessä on uusittu mm. käyttövesiputket, viemärit, sähkölinjat sekä kiinteistön valesokkeliin on tehty perusparannus. Asunnon pinnat ja materiaalit ovat huippuluokkaa. Keittiö on tanskalais- ja skandinaavisesta tyylistä tunnetun HTH:n. Asunnon lattia kauttaaltaan on kaunis ja vaalea Meister kalanruoto tammiparketti. Asunnon pääsisäänkäynnin yhteydessä on myös autotalli, sekä kaksi autopaikkaa. Yhdelle autopaikoista on rakennettu myös kauppaan kuuluva sähköauton latausasema.

Huoneiston sydämenä toimii erittäin valoisa ja tilava olohuone ja ruokailutila. Olohuoneesta löytyy kiertoilmatakka, joka syysiltoihin luo lämpimän ja rauhaisan tunnelman. Huoneiston kodinhoitohuone, toinen WC sekä saunaosasto ovat ikään kuin omassa siivessään. Saunaosastolta löytyy kylpyamme ja kiukaassa erikoisuutena hyörytys mahdollisuus.

Länsi-Pakilasta poikkeuksellisen halutun tekevät koulut, päivittäispalvelut sekä päiväkodit, jotka ovat kaikki 5-10 minuutin etäisyydellä. Taloyhtiön hoitovastike on kohtuullinen 3,60€/m2 eikä kunnossapitotarveselvityksen mukaan suurempia remontteja ole tiedossa. Jo tehdyt huoneiston remontit sekä korjaustyöt tullaan myös huomioimaan mahdollisten yhtiön uudistusten kustannusten jaossa.


Myynti ja lisätiedot:

Sakari Mattila
Myyntineuvottelija, KiLAT
044 534 0037
sakari.mattila@remax.fi

service also in English

Lisätiedot ja yhteydenotot
Sakari Mattila

044 534 0037, sakari.mattila@remax.fi

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

y-tunnus: 2284434-3

Jaa linkki
Osoite:
Jakokunnantie 19 00660 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Länsi-Pakila
Kohdenumero:
80308549
Kerros:
1/1
Asuintilojen pinta-ala:
145 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
21 m2
Kokonaispinta-ala:
166 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Yhtiöjärjestyksen ja toimeksiantajan ilmoittaman mukaan asuinhuoneiston pinta-ala 145 m2, varastotila 5 m2 ja autotalli 16 m2. Isännöitsijäntodistuksen mukaan 166 m2. Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi. Myyntihinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Huoneet:
5h+avok+rt+khh+s+at+var
Huoneluku:
5
Kohteen tyyppi:
Paritalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
HTH:n saarekkeellisessa keittiössä integroitu jääkaappi (täysimittainen) sekä pakastinkaappi, induktioliesi integroidulla liesituulettimella, yhdistelmäerillisuuni, Blanco-teräsallas, integroitu astianpesukone, kvartsikomposiittityötasot jossa upotetut sähköpistokkeet. Saarekkeen molemmin puolin säilytystilaa ja kattoikkunat tuovat luonnonvaloa.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Huoneistossa kaksi erillistä kylpyhuonetta. Eteisen yhteydessä tilava kylpyhuone, varusteina sadesuihku, lasinen suihkuseinä, pesuallas ja allaskaappi, wc-istuin, käsisuihku ja pyyhekuivain. Saunaosaston yhteydessä toinen pesuhuone, varusteina sadesuihku, kylpyamme suihkulla ja pyyhekuivain.
Näkymät huoneistosta:
Pihanäkymä länteen päin.
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Lasiseinällä pesuhuoneesta. Sähkökiukaassa vesiastia, joka mahdollistaa höyrytoiminnon.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
619 000 €
Velkaosuus:
0 €
Neliöhinta:
4 268,97 €/m2
Yhtiövastike:
597,60 €
Hoitovastike:
597,60 €
Vesimaksu:
20 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista:
Hoitovastike sisältää lämmityksen, puhtaanapidon sekä taloyhtiön kiinteistön ylläpitomaksut. Huoneisto 19 B on sekajätteen lisäksi tilannut oman sopimuksen muovin ja pahvin keräyksestä. Sadevesikaivon (hulevedet) tyhjennys 2-3 vuoden välein. Hallituksella valtuudet periä kaksi ylimääräistä yhtiövastiketta vuoden 2022-2023 aikana.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
HTH:n saarekkeellisessa keittiössä integroitu jääkaappi (täysimittainen) sekä pakastinkaappi, induktioliesi integroidulla liesituulettimella, yhdistelmäerillisuuni, Blanco-teräsallas, integroitu astianpesukone, kvartsikomposiittityötasot jossa upotetut sähköpistokkeet. Saarekkeen molemmin puolin säilytystilaa ja kattoikkunat tuovat luonnonvaloa.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Huoneistossa kaksi erillistä kylpyhuonetta. Eteisen yhteydessä tilava kylpyhuone, varusteina sadesuihku, lasinen suihkuseinä, pesuallas ja allaskaappi, wc-istuin, käsisuihku ja pyyhekuivain. Saunaosaston yhteydessä toinen pesuhuone, varusteina sadesuihku, kylpyamme suihkulla ja pyyhekuivain.
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Lasiseinällä pesuhuoneesta. Sähkökiukaassa vesiastia, joka mahdollistaa höyrytoiminnon.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Saunaosaston läheisyydessä erillinen wc, varusteina wc-istuin, käsisuihku, pesuallas ja allaskaappi sekä peili. Toinen wc kylpyhuoneen yhteydessä. Lukumäärä: 2.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen lisätiedot:
Tilava kodinhoitohuone, varusteina kaapistot, pesukoneliitäntä, pesuallas ulosvedettävällä hanalla ja täyspuutyötaso. Lisäksi lattiakaivo.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Avaraa ja yhtenäistä tilaa ruokailutilan ja avokeittiön kanssa, joka jatkuu saumattomasti eteiseen saakka. Isot ikkunat omalle pihalle tuovat valoa arkeen sekä kiertoilmatakka luo tunnelmaa. Käynti takapihalle.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Eteisen yhteydessä kaksi makuuhuonetta, jossa vaatekaapit. Kaksi muuta makuuhuonetta on sijoitettu huoneiston toiseen päätyyn. Toisessa vaatekaapit sekä käynti takapihalle.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Seinämateriaalit: maali, Lattiamateriaalit: Meister kalanruotoparketti (tammi), ABL-laatat.
Takkatiedot:
Kiertoilmatakka sekä hormi uusittu 04/21. Nuohousta ei sen jälkeen tehty.
Terassi:
1
Lisätietoja terassista:
Osittain katettu terassi (takapihalla)
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista:
Talon takapihalla oma lämmin ulkovarasto sekä pihavaja. Lisäksi kolmen makuuhuoneen vaatekaapit, eteisen ja kodinhoitohuoneen kaapit.
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu:
Pesukone, kuivausrumpu, erillisen wc:n seinävalaisin.
Taloyhtiön nimi:
As Oy Helsingin Lepolantie 5
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Asukkaat
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Yhtiökokouksen päätöksillä (2001-2012) on päätetty, että asukkaat vastaavat itse seuraavien kohteiden kunnossapidosta: aidat (2001), käyttövesijohtojen pintavedot (2006), ulko-ovet sekä varastojen ja autotallien ovet (2012). Yhtiökokouksen päätöksellä (2021) huoneistojen Jakokunnantie 19 B sekä Lepolantie 3 B huoneistojen omistajat saavat hyvitystä tehdyistä laajoista perusparannuskorjauksista (rakenteet, piilosokkelirakenne, huoneiston lämpöeristys, sähköpääkeskus ja sähköistys). Muut asiat mainittujen korjausten osalta taloyhtiön kustannuksella jatkossa tehtävistä korjauskustannuksista siltä osin, kun taloyhtiöltä säästyy kuluja sen johdosta, että em. huoneistoihin on vastaavat korjaustoimenpiteet jo aiemmin tehty. Lisäksi huoneiston sadevesikaivon tyhjennyt osakkaan vastuulla. Viimeisin tyhjennys tehty 04/2023. Huoneiston 19 B osakkailla sopimus pahvista ja muovinkeräyksestä. Näiden yhteinen vuosikustannus n. 150 € sis. tyhejnnykset 4vk välein. Sekajätteen tyhjennys kuuluu yhtiövastikkeeseen.
Isännöitsijän nimi:
Tomi Hirvonen
Sähköposti:
tomi.hirvonen59@gmail.com
Puhelinnumero:
040 519 0289
Käyttöönottovuosi:
1974
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Puu, tiili ja Paikallaan rakennettu puurunkoinen ja tiili/paneeliverhoiltu. Lattiarakenteena on maanvarainen betonilaatta alapuolisella lämmöneristeellä. Perustus rakennettu reunavahvistetun betonilaatana varaan.
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Profiilipelti
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Koneellinen poistoilmanvaihto (2 kpl huippuimureita). Huoneiston makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen asennettu korvausilmaventtiilit 2021, ikkunoissa myös korvausilmaventtiilit.
Lisätietoja autopaikasta:
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistolle kuuluu lämmin autotalli.
Piha-autopaikat:
8
Autotalleja:
4
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Jokaisella huoneistolla on oma lämmin autotalli ja sen lisäksi kaksi pihapaikkaa sähkötolpalla. Myytävällä huoneistolla lisäksi sähköauton latausasema.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2023
Lisätietoja kunnossapitotarpeesta:
Piha-aitojen osittainen uusimistarve lähivuosina (19 B osalta koskee vain pientä osaa aidasta, joka pihalla naapuria vasten + huoneiston pihaportti), sillä suurin osa uusittu jo 2021 syksyllä). Autotallien kattojen korjaamisen suunnittelu ja urakkatekijöiden kartoitus kattojen muuttamisesta harjakatoiksi aloitettu tammi-helmikuussa 2022. Yhtiö suunnittelee varastojen ja autotallien kattojen uusintaa v 2024 aikana.
Asbestikartoitus:
1
Lisätietoja asbestikartoituksesta:
Asbestilainsäädännön mukaan on niissä tiloissa, joissa suunnitellaan vähäistäkin purkamista, tehtävä aina asbestikartoitus. Laki koskee ennen vuotta 1995 valmistuneita rakennuksia. Kartoitus on tehty huoneisto 19 B kuntotarkastuksen aikana 16.9.2020. Materiaalinäytteet otettu kodinhoitohuoneen muovimatosta ja mattoliimasta; asbestia ei havaittu kummassakaan näytteessä.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2019 Pihan puolen julkisivun verholaudat uusittu ja maalattu - Gamma-Rakenne Oy, ikkunat pääosin uusittu (mh:n iso ikkuna on uusittu 2003) sekä pihaovet - Ikkunasepät Oy. 2018 Vesikatto uusittu - Hämeen Laaturemontti Oy, huippuimuri uusittu sekä ilmanvaihtokanavat puhdistettu. 2008 Loput käyttövesiputket uusittu - Gamma-Rakenne Oy. 1999 Salaojat ja sadevesiviemärit uusittu (osakkaat talkootyönä), käyttövesiputket uusittiin osittain - Gamma-Rakenne Oy. 1991 Autotallin ja varaston tasakatto uusittu. 1990 Taloyhtiön lämpövesiputket (rakennusten sisäiset) uusittu, uima-altaan poisto (huoneisto 19 B). 1985 Asuinhuoneistoihin rakennettu harjakatot - Rakennusliike Salo. 1982 Öljylämmityksestä siirrytty kaukolämpöön (öljysäiliö poistettu)
Asuinhuoneistot:
4
Osakenumerot:
1-4
Tontin pinta-ala:
2893 m2
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
Taloyhtiö omistaa kaksi erillistä vierekkäistä tonttia kooltaan 1 425 m2 ja 1 468 m2.
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
S-Market Pakila, K-Market Pikkusisko, Apteekki, R-kioski ja kahviloita n. 1,1 km, Lidl Pakila 1,2 km, Paloheinän kirjasto ja neuvola n. 950 m, Keskuspuistoon n. 2,5 km, Pakilan siirtolapuutarha ja uimaranta 250 m, Paloheinän ulkoilumaastot ja Paloheinä Golf n. 2,5 km, Hyvän Paimenen kirkko 650 m. Koulu: Pakilan ala- ja yläkoulu 800 m, Paloheinän koulu 2 km, Metsolan ala-aste 1,1 km, Månsas Lågstadieskola 2 km. Päiväkoti: Lukuisia päiväkoteja alueella. Ruotsinkielinen Maunulassa ja Oulunkylässä.
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Bussipysäkki 100 m linja 67, Kehä I bussipysäkki linja 54, Tuusulanväylän bussipysäkki 450 m, josta lukuisia bussilinjoja.
Piha:
Aidattu ja suojainen piha länteen, jossa lasten on turvallista leikkiä. Omenapuita, istutuksia ja nurmea. Lisäksi pihavaja (ollut leikkimökki käytössä) sekä osittain katettu puuterassi. Piha-alueen hallintaa ei ole määritelty yhtiöjärjestyksessä.

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää